Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Perjashtuar Maska e Marmara
    Anëtarësuar
    12-06-2003
    Vendndodhja
    Ne Rrugen e Zotit
    Postime
    229

Islamofobët e krishterë varrëmihësit e tolerancës ndërfetare dhe përcarësit e popull

Jo Shqipëria, por Ferri (që po e pret) ka nevojë për Kastrovic Mutfarajn dhe islamofobët e tjerë.

Atentatet e monstrumit Anders Brevik të 22 korrikut në Oslo dhe në kampin rinor në Utoya që përgjaken Norvegjin dëshmuan se qellimet e islamofobëve evropian janë të njëjta dhe shumë të rrezikshme.

Këtë e ka dëshmuar për të satën herë paraqitja e intelektualit antiislamist, i njohuri për opinionin shqiptar, islamofobi Kastiot Mutfaraj i cili i’u gëzua krimit që bëri bashkëluftëtar i tij, terroristi i krishter A.Brevik. Edhe këtë rast e shfrytëzoi për të bërë propagandë të ndyrë kundë fesë islame. Islamofobët monstruma mendojnë se duke e luftuar multikulturalizmin mund t’a mbrojnë Evropën krishtere nga depërtimi i Islamit. Se Anders Brevikut i kanë penguar emigrantët (musliman), kjo për disa arsye mund të kuptohet. Por kur Kastriotit i pengojnë shqiptarët musliman, të cilët janë zotë shtëpi në tokën shqiptare, kjo dëshmon se është fjala për një njeri më tepër se monstrumi Brevik nga Norvegjia.

Terroristi Brevik, përveq planit për vrasjen e njerëzvev të pafajshëm, parashihte largimin e muslimanëve dhe të Islamit nga Norvegjia dhe Evropa! Nuk kënaqej monstrumi me kaqë. Sipas dokumentit të botuar, ”2083-deklarata europiane e pavarësisë”, parasheh prishjen e kufijve dhe ndarjen e Shqipërisë për t’i dhënë 20 për qind të teritorit shqiptar Greqisë, 20 për qind Malit të Zi, kurse pjesën tjetër të tokës së coptuar të Shqipërisë e lenë për shqiptarët e krishterë, kurse të gjithë shqiptarët muslimanë do të deportohen në Anadollin qendror. Monstrumi i krishterë Breviku (nuk ishte i kënaqur me të parët e tijë evropian të cilët në shek. XIX i coptuan tokat shqiptare për interesat e sllavëve ortodoks të krishterë), dhe kombit shqiptar në emër dhe për interesa të krishterimit evropian i merr 40 për qind të teritorit dhe 70 për qind të popullit të Shqipëris i deporton në Anadollin qendrore. A duhet të befasohemi, apo më shumë të shqetësohemi? Indiferentizmi ndaj tëndencave të islamofobëve është mëkat i pafalshëm.

Në valet e antiislamizmit ka qenë vazhdimisht ekstremisti K.Myftaraj i cili (para terroristit Brevik nga Norvegjia) kishte kërkuar largimin e shqiptarëve të besimit islam (të cilët i cilëson si ”emigrat arab” me qelli që pastaj ti largoj) nga Shqipëria! Merreni me mend shqiptari me gjak, gjuhë, histori shqiptar, në vendin e vet në tokë shqiptare të trajtohet si i huaj, dhe ate si ”emigrant arab”! A ka cmenduri, provokim, dhe tradhti më të madhe? Cka mund të pritet tjetër nga antiislamisti K.Myftaraj?

Në një polemik që e kamë pas me Halil Ibrahimin, lidhur me fenomenin ”Vehabi” (korrik 2007), kamë thënë. ”Shqiptarët nuk janë Arabë, as Kosova nuk është Arabi”

Ruaje Zot Shqipërin dhe shqiptarët nga taksirati (sherri) i islamofobëve të sojit Myftaraj, të terroristit të krishterë Brevik e tjerë monstruma si këta.

Kastriot Myftaraj me islamofobë, më antiislamist, më ekstremist, dhe më terroristë se holandezi Greet Wilders.

Kur e gjithë bota u ndie e shokuar nga atentatet e terroristit të krishterë Brevikut nga Norvegjia, antiislamisti K.Myftaraj jo që nuk bën asnjë fjalë kundër invadorit kristian, por solidarizohet me kriminelin duke e arsyetuar: ”Por Anders Behring Brevik nuk është një terrorist, por një antiterrorist.” Myftaraj vazhdon: ”Prandaj kampi rinor në Utoya ishte një kamp i përgatitjes së agjitatorëve dhe propagandistëve terrorist të cilët do të shpërndaheshin më pas për të manipuluar mendjet e norvegjezve.” Kështu është kur shkruan gazetari profesionist, por pa etik profesionale. Ekstremisti Myftaraj është i njohur si gazetari më i keq i cili manipulon me mendjet e shqiptarëve. Dhe si i tillë tenton ti bind lexuesit shqiptar se edhe norvegjezet qenkan terrorista sikurse shqiptari islamofobë K.Myftaraj.

Kështu shpifë, gënjen, dhe paragjykon intelektuali antiislamik, antishqiptari dhe xhihadisti K.Myftaraj, të cilit nuk i dhimbet aspak 40 për qindëshi i teritorit të shtetit shqiptar të cilin bashkëluftetari i tij, monstrumi Brevik nga Norvegjia u’a premton si dhurat grekëve dhe malazezve vetëm pse janë popuj të krishterë.

Dhe ky islamofobë e tradhtar, si një njeri pa kurrëfar dinjiteti dhe i pa fytyrë e monstrum që është thotë:”Islami është armik i kombit shqiptar dhe bota islame e urren kombin shqiptar.”

E vërtetë është krejt ndryshe. Misioni i Islamit është paqja dhe drejtësi për të gjithë njerëzit dhe popujt. Kastriot Myftaraj dhe islamofobët shqiptar janë armiq të Islamit, të besimtarëve musliman dhe të gjithë botës islame. Myftaraj është xhihadist i vetëshpallur, është qyqarë i cili me qellim i shtrembëron faktet për ti nxitur shqiptarët kundër Islamit. Kështu kishte vepruar krimineli Karaxhiq vrasësi i muslimanëve në Bosnje e Hercegovinë. Krimet e të cilit i kishte përkrah terroristi i krishter Breviku nga Norvegjia. Nëse mjekët konstatojnë se Myftaraj është i sëmur, atëherë psikopatin duhet izoluar për të mos i infektuar njerëzit e shendosh. Kurse nëse është i shendosh, atëherë terroristin Myftarajn duhet burgosur për shkaqet që u cekën më sipër dhe të siguris publike.

Islamofobi Myftaraj, ky gënjeshtar, propagandor, antiislamist dhe nxitës i urrejtjes e di fort mirë që Islami historikisht e ka mbrojtur kombin shqiptar (sidomos pjesen e tij në Kosovë e cila, para se të vinte Islami, me shekuj ishte nënë okupimin sllav nga i cili i kanosjej asimilimi total kombëtaro-fetart), dhe ate jo në kufitë e kësaj gjysmë Shqipëri, me këta kufi të cunguar nga evropianët e krishterë, por në kufit etnik të asaj që ndryshe i thonë Shqini e Madhe.

Sa i përket botës islame (për fatë të keq të denegjeruar me fajin e kolonizatorëve evropian dhe udhëheqësve të saj të korruptuar që si pasojë sot muslimanët janë të detyruar të emigrojnë në Evropë), ajo sa e do vetveten, aq edhe kombin shqiptar. Për këtë gjendje të mjerueshme fajtorë janë vetë popujt musliman, por fajin kryesor e mbajnë udhëheqësit e tyre të kqinjë dhe inteligjencia vazale dhe shterp. Dhe kështu do të vazhdoj gjithë derisa bota islame (pra, edhe Shqipëria e Kosova) nuk udhëhiqet me ligjet e Zotit dhe nga muslimanët besimtar (e njerëz) të vërtetë. Atëherë jo vetëm bota islame, së bashku me Shqipërin, Kosovën, e trojet tjera etnike shqiptare, por edhe Evropa dhe e gjithë bota do të ishin krejt ndryshe. Por njerëzit dhe popujt këtë ende nuk e meritojnë. Megjithate ”Pranvera Arabe” në këtë drejtim paralajmëron ndryshime (demokratike) pozitive nga të cilat jo vetëm arabët, por edhe popujt e tjerë, pra edhe ai shqiptar, do të kanë shumë dobi.

Natyrisht se kjo nuk mund të arrihet me shqiptarët islamofobë armiq të Islamit dhe të popujve musliman. Islamofobët kanë ide dhe plane të rrezikshme sikurse islamofobi Myftaraj, i cili është kopja e serbit famkeq V. Cubrilloviq me planet e të cilit me qinda mija familje shqiptare me dhunë u shpërngulen nga Kosova për në Turqi.

Si mund të fletë muslimani me një islamofobë si Myftaraj i cili i nxitur nga urrejtja flet për manipulim (të supozuar nga ai vet) të mendjeve të norvegjezve? Flet Myftaraj intelektual antiislamist nga Ballkani i egër për të arsyetuar krimin e tmershëm të monstrumit Anders Brevik nga Skandinavia ku jetonjnë popuj të qytetëruar e shumë human.

Në një shkrim të mëhershëm kamë thënë se, nëqoftëse do të kërkohej zgjedhja e gazetarit më të keq për vitin (2010), atëherë ky do të ishte K.Myftaraj, i cili edhe për këtë vit është i pa konkurencë.

Në cilin kampë, dhe nga kush, qenka pëgatitur për propagandor antiislame xhihadisti Myftaraj i cili me paturpësi dhe pa përgjegjësi për fjalën publike si gazetar po manipulon me mendjet e shqiptarëve? Myftaraj si gazetar antiislamist vepron sikurse gjyqtarët e sistemit komunist, të cilët së pari shpifnin e pastaj të akuzon për të denuar. Kjo është një poshtërsi e cila i ka hije shqiptarit islamofobë me emrin Kastriot.

Dhe ky intelektual që merrë guxim të shkruaj për Kur’anin duhet të ketë lexuar edhe këtë ajet:”Thirr në rrugën e Zotit tend me mencuri e këshillë të bukur dhe polemizo me ata në mënyrën më të mirë!” (En-Nahl:125)

Por Myftaraj duke mos qenë besimtar musliman, por një islamofobë armikë i Islamit, nuk deshiron të kuptoj këshillën e Kur’anit prandaj përdor gënjeshtrën, arrogancën, provokon, fyen dhe ofendon musliman, mashtron lexuesin shqiptar dukë thënë:”... muslimani shqiptar është armik, me të nuk kam c’të diskutoj, dhe me të as mund të diskutohet. Ai cfaqë një barbari të thellë. Unë e urrej atë, se ai është bartës i një feje që shfaq hapur armiqësinë ndaj kombit shqiptar...(gazeta ”Sot”, maj 2010). Kjo është gënjeshtër e kulluar dhe shpifje e Myftarajt i cili si armik i deklarua i Islamit bënë propagandë të ndyrë kundër besimtarëve musliman.

Dihet se nga gjuha dhe dora e besimtarit musliman janë të sigurt të gjithë njerëzit. Kurse nga dora e gazetarit kriminel e islamofobit Myftaraj (i cili është bajtës i ideve fashiste që shfaq publikisht armiqësi kundër Islamit dhe shqiptarëve muslimanë), rrezikohe paqja dhe qetësia e një populli të tërë.

Për këtë arësye jo Shqipëria, por Ferri ka nevojë për shqiptar islamofobë si Myftaraj.

Me cfarë gjuhe mundet njeriu (muslimani) të diskutoj me të sëmurë si Kastriot islamofobi ende i pa sheruar? Cili prej muslimanëvë të botës mundet me qenë më barbar se Myftaraj i cili edhe Zotin (Allahun) e shpall ekstremist?

Cka mund të diskutoj besimtari muslima me një armikë, gënjeshtarë, shpifës, terroristi, provokator, sikurse që është islamofobi Myftaraj?

Dhe ky Myftaraj antiislamist i ka dy mundësi; të fitojë luftën (që nuk ka gjasa këtë ta bëjë as në ëndërr) ose ta humbë i mposhtur e me turpë, që është e logjikshme dhe e sigurt.

Zoti në Kur’an thotë: ”Atyre që po sulmohen me luftë, u është dhënë leje të luftojnë, për shkak se u është bërë padrejtë, e All-llahu ka fuqi për t’u ndihmuar atyre (muslimanëve).”

Myftaraj e kupton këtë por djalli që zotëron me te nuk i lejojnë të pajtohet me të vërtetën.

Befasohem, dhe brengosem, pse lihet i lirë një gazetar shpifës, vrasës i ndergjegjes fetare, dhe shkelës i të drejtave të njeriut i cili vazhdimisht me shkrimet e tija në gazetëa ”Sot” tallet me Islamin dhe lufton kundër besimtarëve musliman. Kjo mund të ndodh vetëm në Shqipërin laike, vend ku, kur është në pytje Islami, krenaria e nderi i shqiptarit besimtar muslimanë, ligjet në fuqi nuk zbatohen në praktikë.

Shfrenimi i islamofobit Myftaraj është i njohur për ne dhe i pashembullt aq sa shkon deri në cmenduri duke thënë : ”Kur Muhameti dhe njerëzit e tij ndjehen më të fortë, Allahu flet ndryshe dhe bëhet shumë i dhunshëm, duke dhënë urdhëra të qarta për genocid ndaj jomuslimanëv. Kjo duhet të na bëjë të kuptojmë se sa e kotë dhe madje i rrezikshëm është iluzioni për ndarjen e muslimanëve në ekstremistë dhe të moderuar. Kur muslimanët, dhe këtu flas për ushtruesit e religjionit islam, ndjehen të fortë, ata janë të gjithë ekstremistë, se i tillë është Allahu.” E di myftaraj pse shkruan kështu, por mos të harron se shqiptarët musliman (sikurse gjatë historis shekullore), edhe sot janë të fortë, por nuk janë ekstremist. Ata janë të organizuar dhe në mënyrë institucionale i zhvillojnë aktivitetet fetare, dhe si të tillë janë faktor paqe, stabiliteti dhe sigurie në Shqipëri dhe Kosovë. Prandaj, a nuk është një dëm i madh që Myftaraj di të shkruaj? A nuk është e padrejtë që ky njeri është i lirë?

E di islamofobi Myftaraj që sikur shqiptarët të kishin qenë besimtarë të vërtetë (dhe në vend të Kanunit të kishin rrespektuar Kur’anin) nuk do të kishin pas gjakmarrje për shkak të cilës, sikurse shkruajn gazetat, 1400 familje gjenden të ngujuara vetëm në Shqipëri. Mund të paramendojmë se në cfarë kushte jetojnë anëtarët (që janë disa mija njerëz, në mesin e të cilëve ka qinda fëmijë) të familjeve të tilla të cila e presin vdekjen të barikaduar në shtëpit e veta (burg) në Shqipërin e shek. XXI. Dhe islamofobët shqiptar, sikurse ekstremisti Myftaraj, të (vetë) helmuar me urrejtje dhe ekstremizëm, i shpallin luftë Islamit paqësor dhe shqiptarëve musliman paqëdashës. Mjekohuni o islamofobë të mjerë. Mos prisni të vdisni me urrejtje.

Antiislamisti Myftaraj mundohet me qellim për të (keq) komentuar Kur’anin dhe për të (keq) prezentuar profetin Muhamet. Nuk e di se a ka njeri (gazetar intelektual antiislamist) më të dhunshëm se K.Myftarajt i cili vazhdimisht dhe në mënyrë sistematike po ushtron dhunë dhe genocid ndaj besimtarëve muslimanë, jo vetëm, në Shqipëri.

Me njeriun antiislamist si Myftaraj (i cili nuk dëshiron të kuptoj të vërtetën dhe rëndësin e tolerancës dhe të paqes), njeriu s’ka cka të debatoj lidhur me profetin Muhamet as lidhur me Kur’anin. E di intelektuali antiislamik se Zoti thotë: ”Adhuroni Zotin dhe mos i shoqëroni asgjë Atij në adhurim! Tregohuni të mirë ndaj prindërve, ndaj të afërmve, ndaj jetimëve, ndaj të mjerëve, ndaj fqinjëve tuaj të afërmve e të largët, ndaj miqve, ndaj udhtarëve dhe ndaj skllevërve tuaj! Zoti nuk e do atë që është mburracak e mendjemadh.” (4:36)

Jam i bindur se Myftaraj, anipse intelektual antiislamik, është aq i zgjuar sa të kuptojë ajetin e cituar, dhe se është i informuar se Michael M.Hart për Muhamedin ka thënë: ”Zgjedhja ime për Muhammedin si kryesor i listës së përsonave më me ndikim në botë, do të habisë ndoshta disa lexues dhe të pyetëm nga të tjerë, por ai ishte i vetmi njeri në histori që ishte në mënyrë madhështore i suksesshëm njëkohësisht në bisedime fetare dhe nivelet shekullore (M.H.Hart, ”100: Lista e përsonave më me ndikim në histori”)

Por e di se një njeri si Myftaraj, i sëmurë rënd nga islamofobia, vështirë e ka të pajtohet me të vërtetën.

Sa iu përketë muslimanëve dhe ndarjes së tyre në ekstremist dhe të moderuar, kjo mvaret se kushe, dhe me cfarë qellim, e bën këte selekcionim. Eshtë e ditur që ka njerëz të cilët janë shumë besimtar dhe të tjerë që janë më pakë, ose aspak besimtar. Të gjithë ne jemi njerëz, por e dimë që ka njerëz të mirë dhe të këqinj sikurse që është islamofobi Myftaraj. Por ky fakt nuk na jep të drejt që të gjithë njerëzit ti shpallim të këqinjë, ose islamofobë për faktin që Myftaraj është i tillë. Besimtarit musliman gënjeshtra, shpifja, padrejtësi, etj. dobësi nuk ilejohen.

Myftaraj si terrorist te lexuesit për Islamin përcjellë të pavërteta, nxitë urrejtje, mosdurim, frikë, pasiguri, panik, luftë. Dallimi i këti njeriu ekstremist me njeriun musliman është i pa krahasueshëm. Thjesht Myftaraj është një propagandor antiislamist armik i shqiptarëve.

Myftaraj, si ”njohes” i Kur’anit ndoshta i ka lexuar edhe këto fjalë: ”Dhe luftoni në rrugën e All-llahut kundër atyre që ju sulmojnë e mos e teproni se All-llahu nuk i do ata që e teprojnë (e fillojnë luftën).” Dhe nëse Myftaraj e ka kuptuar (që është agresor e sulmues) ai duhet ta ketë parasysh që muslimanët, qofshin ata ekstremist ose të moderuar, nuk do të dorëzohen. Ata janë të obliguar të vetëmbrohen (duke i’u përmbajtur asaj që thotë Zoti i tyre), dhe do t’iu përgjigjen sulmeve të terroristit Myftaraj dhe islamofobëve tjerë. Pra, jo për të bërë genocid sikurse shpif monstrumi dhe propagandisti, idiot dhe xhihadisti Kastriot Myftaraj. Ne e dimë se kush jemi dhe cfare njerëz e besimtar jemi, sikurse që e dimë se të gjithë islamofobët janë ekstremista dhe terrorista. Këtë e di edhe vetë islamofobi Myftaraj, të cilin do ta luftojmë ashtu sikurse që e lypë dhe meriton. Të gjithë terroristët janë vrasës që meritojnë ndëshkim.

Unë jamë ushtrues i besimit islam dhe ndihem i ofenduar dhe i fyer rënd nga islamofobi Myftaraj i cili më cilëson si ekstremist. Cfarë argumentë, përveq shpifjes, iu ofron lexuesve të vet Myftaraj? Harron me qellim terroristi Myftaraj se shqiptarët musliman në trojet shqiptare (sikurse gjatë kohës së sundimit të Perandoris Osmane, kur ishin më të fortë në botë dhe kishin mundësi për t’i cfarosur të gjithë shqiptarët kundërshtar, ata nuk e bën këtë dhe qenë tolerant dhe bashkëqeverisën duke e konsideruar popullin shqiptar vëlla) sot janë shumicë dhe forca kryesore e cila mbron tërësin e tokës shqiptare dhe garanton sigurin, shtimin dhe zhvillimin e kombit shqiptar. Këta shqiptar musliman ”ekstremist e të moderuar” sot janë aqë të fuqishëm saqë sikur të donin në qdo moment, dhe në cfaredo situate do t’i heshtnin dhe eliminoni të gjithë zërat antiislam të sojit Myftaraj të cilët me vite po përdhosin Islamin dhe po i kërcënojnë shqiptarët musliman. Por shqiptarët e besimit islam nuk do të bien viktimë e provokatorëve terrorista të sojit Myftaraj të cilët kanë për qellim të shkaktojnë konflikte vëllavrasëse midis shqiptarëve për ti berë shtetet shqiptare si Spanjën e shek XV, Liban i shek. të kaluar, si Gaza, Palestin, Izrael, Irak dhe Afganistan të ditëve tona.

Shqiptarët musliman do të përpiqën të mos lejojnë që islamofobët në emër të demokracisë të dalin mbi interesat kombëtare. Sipas Islamit për ne besimtarët musliman kombi e atdheu janë të shenjtë, janë krijesa të Zotit tonë, të Cilit i qofshim falë.

Nuk mund të kuptoj pse organet shtetërore tolerojnë terrorista si Myftaraj.

Në Spanjë p.sh. vite më parë është ndaluar revista satirike ”El Jueves” pse kishte tallur familjen mbretërore. Vetëm për këtë arsye revista ishte larguar nga raftet. Kjo kishte ndodhur sepse ashtu kishte urdhëruar Prokuroria Shtetërore e Spanjes.

Po në Shqipëri a ka Kushtetut, Prokurori, Prokuror...??? Ka, por nuk ka shtetë ligjor, nuk ka shqiptar të cilët e zbatojnë ligjin. Këtë dobësi e ka hetuar Kastriot ekstremisti, prandaj sa herë që deshiron, edhe pse feja islame dhe të drejtat fetare janë të garantuar me ligj, ai si antiislamist i deklaruar me anë të shpifjeve dhe gënjeshtrave lufton haptas dhe pa kurrëfarë pengese kundër Islamit dhe besimtarëve musliman. Gazeta ”Sot” botohet, ndoshta i rritet tirazhi, dhe terroristi dhe luftënxitësi Myftaraj jeton i lirë dhe i trimëruar për krimet që bënë!

Miftarajt islamofobë dhe përkrahës i së djathtës ekstremiste evropian, i pengon politika e kryeministrit norvegjez për të cilin thotë se është ”kolaboracionist” që bashkëpunon me invadoret islamikë të Norvegjisë.”

Po me kend është kolaboracionist islamofobi Myftaraj i cilë përkrah dhe arsyeton aktet terroriste të Brevikut? Me djallin e mallkuar. Myftaraj dëshmohet se është terroristi me ekstremiste se Breviku për faktin se nuk ka arsye që të luftojë kundër bashkëkombasve të vetë vetëm pse janë muslimanë. Shqiptarët e besimit islam nuk janë (sipas Myftarajt) invador islamikë si ata të Norvegjisë. Shqiptarët e besimit islam, me shqiptarët e tjerë, janë vëllezër dhe zotë shtëpie në tokën e Zotit që i thonë Shqipni. Tendencat e terroristit Myftaraj dhe islamofobëve tjerë për të ndryshuar historin dhe realitetin aktual në shtetet dhe trevat shqiptare janë tepër të rrezikshme. Ato qojnë drejt përcarje së shqiptarëve në baza fetare dhe kjo qonë drejt coptimit të sigurt të Shqipërisë. Kjo domethënë ende pa u bashkuar shqiptarë, me idetë e islamofobëve, po shkojnë drejt coptimit të tokave shqiptare. Prandaj islamofobët janë armiq të kombit, e jo Islami sikurse shpif dhe gënjen provokatori dhe terroristi Myftaraj.

E di ekstremisti Mutfaraj se me politik islamofobe, dhe duke e shkel ligjin Shqiëria nuk do ta ketë kurrë vendin në BE, ku aspiron të anëtarësohet. Islamofobët e mashtrojnë veten dhe opinionin për një Evropë fashiste të shek.XIX

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Une them se ngritja e ketyre njerezve tregon progresin e komunitetit islam.
    Mendoj se gjeja me e mire per K.Myftaraj me shoke eshte ti injorosh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-10-2010
    Postime
    49
    Ky eshte artikulli me i mire qe kam lexuar lidhur me islamofobet dhe kastravec muftaraj

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kjo europa kryqalike gjithmone me nifar fobie kish rrnue.

Niher nga cifuto-fobia, i vrau i sakatosi me miliona hebrenj, per ma shkurt po e permendi holokaustin, i ndoqi dhe i perndoqi, ca sju bani ma, e tash e ka rrok fobia tjeter.

Po hajt se i vje koha dhe kesaj e rehatohet.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Rina_87 paske harruar Holokaosin shqipetar ne kohet Turqise fashiste dhe asaj serbosllave
    Jo bre si kam harru, por fatkeqesisht ajo qe e thashe per fobite e Europes jane te verteta sado qe ne te kemi "adhurim dhe dahsni" per Mamin Europe.

Tema mu duk qe kishte te bente me keto partite e djathe ekstreme europiane apo jo dhe ati shizofrenit norvegjez klloshar. Nuk keni nevoje te beheni kaq sensitiv ne cdo teme se eshte e demshme per zemer.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 04-09-2011 më 17:32

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Flm per keshillen dote mundohem te permisohem zemera eshte mir kur koke e fute ne perdorim je nje vajez e re dhe t'i ofendosh njerezit ne ate menyre problemi nuk kerkohet ne zemer por ne koke jo per mbrojtjen e antarim me larte por edukata sepse ai zoteriu mundet me qene gjysh i juai !!!
    Dhe ai zotnia mos te vjen ketu me i ofendu tjeret, se si shume po ua nderron kombesine tjereve dhe nuk eshte hera e pare ai qe ofendon. Po ka kesi tipe kameleonesh!

une per europen fola, jo per ta. Tani dhe Fishta qe eshte Baba i Shqiptarise thote per Europen keshtu:

Uh! Europe ti ku*va e motit
    Qe i re mohit beses se Zotit
    Po a ky a sheji i qytetnise
    Me i da tokat e Shqipnise
    Per mi mbajt klyshte e Rusise

Besoj qe isha e qarte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 04-09-2011 më 17:59

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kjo europa kryqalike gjithmone me nifar fobie kish rrnue.

Niher nga cifuto-fobia, i vrau i sakatosi me miliona hebrenj, per ma shkurt po e permendi holokaustin, i ndoqi dhe i perndoqi, ca sju bani ma, e tash e ka rrok fobia tjeter.

Po hajt se i vje koha dhe kesaj e rehatohet.
    Kryqëzatat ishin islamofobiste, ata kolonizuan muslimanet nga friga se po sulmohen pelegrinet e krishter.

Pas 10 shekujve, kerkoj falje kisha.
    Para 50 vite, filluan njesoj me hebrenjt.
    Sot, kunder muslimaneve.

Por nese e merr termin musliman dhe e zevendeson me fjalen "çifut" ne shkrimet e islamofobeve evropjan, do te duket tamam si ne kohen e hitlerit dhe te muço's !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    merri edhe olsi jazexhiu-n edhe kastriot myftaraj dhe te gjithe ata qe u vene pas dhe futi te dy ne nje qeli dhe te nxjerin syte njeri tjetrit ,

pse u dashka qe te percahet dhe te vella vritet dhe urrehet nje popull nga denglat qe thone keta palaco , le te vriten keta me njeri tjetrin dhe ne do ti shohim e ti bejme sehir se si manifetstohet budallalleku nder budallenj .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    "Ne Serbët duhet të marrim shembullin e shqiptarëve të cilët i përkasin - tri feve e konsiderojnë njëri tjetrin bashkëkombas dhe shqiptari musliman i vret 10 turq për një shqiptar të krishterë, ndërsa shqiptari katolik i vret 10 italianë për një shqiptar musliman apo orthodoks dhe po ashtu shqiptari orthodoks i vret 10 grekë për një shqiptar musliman ose katolik".
    Vuk Karaxhiq

une do i vrisja 10 ortodokse jo shqiptar nese e trazonin nje musliman shqiptar .

po ti musliman shqiptar a do i vrisje 10 musliman jo shqiptar po te me trazonin mua ?

po ti shqiptar katolik a do i vrisje 10 katolik jo shqiptar nese dpo me trazonin mua apo vellane time shqiptar musliman ?

Perjashtuar Maska e Marmara
    Anëtarësuar
    12-06-2003
    Vendndodhja
    Ne Rrugen e Zotit
    Postime
    229

Islamofobet ekstremist

Cfare shqiptar janë ata të cilët në emër të cmenduris përsonale shkelin (cenojnë) të drejtat themelore të njeriut shqiptar dhe shkelin Kushtetutën e të dya shteteve shqiptare? Ata janë njerëz të shitur dhe antikombëtar cfare nuk i njeh historia shqiptare. Si ekstremistë të krishterë që janë, shkelin normat fetare dhe etikën shqiptare, përdorin fjalë të pista, sharje, krahasojnë përsonalitetet fetare, intelektuale, e shoqërore me shtazet. Lehin në emër të Evropës për qellimet e tyre antiislame, dhe si horra që janë vetë i shkelin (sepse nuk ua dinë vlerën) parimet demokratike dhe humane të njëjtës Evropë! Islamofobët ekstremistë janë frikacakë të cilët s’kanë as besim në Zot, as burrëri as njerëzi. Nuk rrespektojnë as traditën shqiptare, as Kanunin, as tolerancën ndërfetare, as integritetin e njeriut, as të familjes shqiptare, familje shqiptare në të cilat kanë ditur të jetojnë në paqe së bashku vëllau i krishterë dhe ai i besimit islam. Islamofobët shqiptar për qellimet e tyre djallëzore po i keqpërdorin ndjenjat nacionaliste të shqiptarëve vetëm për të nxitur urrejtje kundër Islamit paqdashës dhe muslimanëve shtetëndërtues. Kjo është fytyra e tyre (dyfytyrshe) e vërtetë prej shqiptari antihuman antishqiptar, dhe antinjerëzor të cilët vazhdimisht po nxisin përcarje, armiqësi dhe ndarje (në vend të bashkimit) të popullit shqiptarë. Të tillët nuk e bëjnë historin shqiptare, por ia nxinë ndonjë faqe të saja.

Qendrimet antiislame të shqiptarëve ekstremista të krishterë, janë tërësisht në kundërshtim me ato të rilindasve shqiptar të cilët qyshë në shek. XIX. kishin kuptuar se harmonia fetare ishte një thesar i pacmuar

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •