Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 167
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Debati ketu ka rene ne nivelin e thenies "Per inat te vjehrres po vete me mullixhiun". I kuptoj fare mire disa persona si Ariani, Dydrinas qe thone te verteten e dhimbshme qe ka kapluar kete komunitet. Gjithsesi, verej qe shpesh tema e diskutimit nga neo-Talebanet shitet ne kllapat e se drejtes se protestes, por harrojne se ne fakt kjo eshte e gjitha nje DIVERSION. A nuk e keni pyetur veten nje here ore kokemushka se perse keto protesta behen IN-SINKRON me bisedimet Kosove-Serbi? E ku ka menyre me te mire per te prokllamuar nje fytyre radikale-islamike te Kosoves perpara opinionit nderkombetar kur e gjith vemendja e shtypit eshte drejtuar ne Kosove!
    I gjith ky pelivanllek, dhe karshillek qe keta palo aventuriere bythegrisur i bejne shtetit te Kosoves nuk eshte gje tjeter pos nje pasqyre e sponsorizuar nga Aleanca e vjeter Serbo-Turke per ti treguar botes mbare se sa te dobta jane "Institucionet e Kosoves", se kjo Kosove nuk i kontrollon dot as Shqiptaret, e c'ka ngel per Serbet. Dhurate mbreterish, kaq vlere ka kjo per Serbine!

A e dini ju O Milet Hajvan qe ne pikepyetje eshte Territori i Kosoves, e jo 1000m2-shi i xhamise tuaj? A keni ju 1 gram tru te gjykoni apo do vazhdoni te luani rolin ne serialin "Katundi po digjet, kurva krihet ..."?

Turp

Spo fol drejt jo , vetem po shtirresh.

Pse spo thu kshtu:

Hajde o pushtetar , jepjuni leje per xhami , te cilen e kerkojn 12 vite te tera , pse po i detyroni me dal ne rrug , ne keto momente historike te bisedimeve (Vetvdendosja e gjun me domate , Edita Tahirin, intelektualen anti-shami).
    Pse o pushtetar po e beni hero Fuad Ramiqin dhe po lejoni me funskionu aleancat serbo-turke.

Nese pushtetaret duan , do te bejn ashtu si me katedralen , do te japin lejen menjeher me shpejtesi te drites , do te prishin nje Gjimnaz , Hashim Thaci do te vendos gurthemelin , xhamia do te behet.

Po sic duket per pushtetaret patriota me e pranueshme esht 10,000km2 me ja dhen Serbis , sesa 10.000m2 xhamise.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Debati ketu ka rene ne nivelin e thenies "Per inat te vjehrres po vete me mullixhiun". I kuptoj fare mire disa persona si Ariani, Dydrinas qe thone te verteten e dhimbshme qe ka kapluar kete komunitet. Gjithsesi, verej qe shpesh tema e diskutimit nga neo-Talebanet shitet ne kllapat e se drejtes se protestes, por harrojne se ne fakt kjo eshte e gjitha nje DIVERSION. A nuk e keni pyetur veten nje here ore kokemushka se perse keto protesta behen IN-SINKRON me bisedimet Kosove-Serbi? E ku ka menyre me te mire per te prokllamuar nje fytyre radikale-islamike te Kosoves perpara opinionit nderkombetar kur e gjith vemendja e shtypit eshte drejtuar ne Kosove!
    I gjith ky pelivanllek, dhe karshillek qe keta palo aventuriere bythegrisur i bejne shtetit te Kosoves nuk eshte gje tjeter pos nje pasqyre e sponsorizuar nga Aleanca e vjeter Serbo-Turke per ti treguar botes mbare se sa te dobta jane "Institucionet e Kosoves", se kjo Kosove nuk i kontrollon dot as Shqiptaret, e c'ka ngel per Serbet. Dhurate mbreterish, kaq vlere ka kjo per Serbine!

A e dini ju O Milet Hajvan qe ne pikepyetje eshte Territori i Kosoves, e jo 1000m2-shi i xhamise tuaj? A keni ju 1 gram tru te gjykoni apo do vazhdoni te luani rolin ne serialin "Katundi po digjet, kurva krihet ..."?

Turp
    Pse nuk e pyet vehte, athua pse Qeveria edhe ne keto momente te veshtira nuk ua ploteson kerkesat 89% te popullates se vet. Eshte shume e thjeshte.
    Kerkohet xhamia =>ndertohet xhamia (sepse katedralja gjigante as qe u kerkua por ajo u ndertua)
    Kerkohen te drejtat e femres muslimane qe te mbulon koken=> ti mundesohet asaj ashtu si ne SHBA te shkollohet me shami ne koke.
    Kerkohet qe femiu te meson se nuk ka paraardhesin majmun ashtu sic ka parapelqyer te quhet Darvini, por njeriun ka krijuar Krijuesi => ti mundesohet nepermjet lendeve fetare.

Jane gjera shume te thjeshta.

Territorin e Kosoves, te ardhmen e Kosoves nuk e rrezikon identiteti i vet.
    Qeveria e Kosoves po mundohet qe me mish e me shpirt ti tregon botes nje fotografi te rrejshme te Kosoves, po mundohet qe ti tregon botes se Kosova nuk ka shumice muslimane. Prandaj edhe ka ndertuar ate katedrale gjigante(per te cilen aspak nuk jam kunder nese nevojat egzistojne).
    Por qe te gjithe e dini se cka ndodh kur dikush i iken identitetit te vet.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Bes-s Lexo Postimin
    Pse nuk e pyet vehte, athua pse Qeveria edhe ne keto momente te veshtira nuk ua ploteson kerkesat 89% te popullates se vet. Eshte shume e thjeshte.
    Kerkohet xhamia =>ndertohet xhamia (sepse katedralja gjigante as qe u kerkua por ajo u ndertua)
    Kerkohen te drejtat e femres muslimane qe te mbulon koken=> ti mundesohet asaj ashtu si ne SHBA te shkollohet me shami ne koke.
    Kerkohet qe femiu te meson se nuk ka paraardhesin majmun ashtu sic ka parapelqyer te quhet Darvini, por njeriun ka krijuar Krijuesi => ti mundesohet nepermjet lendeve fetare.

Jane gjera shume te thjeshta.

Territorin e Kosoves, te ardhmen e Kosoves nuk e rrezikon identiteti i vet.
    Qeveria e Kosoves po mundohet qe me mish e me shpirt ti tregon botes nje fotografi te rrejshme te Kosoves, po mundohet qe ti tregon botes se Kosova nuk ka shumice muslimane. Prandaj edhe ka ndertuar ate katedrale gjigante(per te cilen aspak nuk jam kunder nese nevojat egzistojne).
    Por qe te gjithe e dini se cka ndodh kur dikush i iken identitetit te vet.
    Nuk eshte aq e thjesht siq po thua ti,po nese neser kerkon nje grup qe te shkohet ne shkoll cullak a duhet leju,shteti ka rregulla dhe secili duhet ti respektoi,une e kuptoi ramiq tadiqin qe ai pasi deshtoi ne politik ju kethy rruges permes fes te kethehet prap ne politik.
    po te kishte shtet eshte dashte qe te perdoret dhune te rrafen si mire dhe do kishe pa ti se si do ta kishin ul bishtin.
    A ka me turp qe ne kete koh kur kosova i ka njeqind e nje probleme te dilet me kerkesa fetare,une besoi qe nuk ka shtet islamik qe ka me shume gjamia se ne kosove per kok te banorit edhe pse pjesa dermuese nuk jan fetar.
    Shteti duhet qe me an te taksave te bej te pa mundur mbajtjen e ketyre gjamiave duke ju qit taksa te majme.
    Se pari ti kerkohet leje ndertimi seciles gjami nese nuk ka te rrafshohet me dhe.
    Keku duhet ta padis qdo gjami qe nuk paguan rrymen.
    Ujsjellesi po ashtu
    Dhe ne fund kur hoxh hamami vjen e kerkon para per majtjen e gjamis secili i kish than ja hogj flm se nuk hi ne te me sa ne kish,po nuk ka politik te mirfillt prandaj edhe keta mjekerr palaret e kan kuptu qe qeveria nuk egziston

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ma defino te lutem termin ekstremizem islamik!...
    Psh kur ti kerkon gjami dhe shteti cakton vendin e ti prap nuk je i knaqur por shantazhon kercnon terrorizon nje popull te terin kjo eshte ekstremizem alla shefqet krasniqash e mavriqash e mjekrroshash e talibanesh besoj qe e ke kapirash

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ne usa kurre nuk te marin ne pune po ta din se je mysliman
    myslimanet ne usa vetem shesin qofte rrugeve
    Kurse ne kosove as qyfte nuk bejn,ne vend te kesaj i qojn bothet perpjet ter diten

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga bl3nd Lexo Postimin
    Ti je rreziku me i madh per shqiptaret edhe Shqiperine.

Perderisa perkrah ti keto bisedime,atehere ti po e perkrah shkjaun qe e ka vra legjenden me familje,ti i perkrah dhunimet qe jan bo grave,i perkrah masakren e femijve.

Cili eshte rrreziku tani,ai qe vret,apo ai qe kerkon te drejtat e veta??
    (nese e kupton,do te mendosh mir)
    (nese nuk e kon,do te me citosh)
    Aspak nuk jeni me te pa rrezikeshem se sa shkiet,ju ne vend qe te punoni per forcimin e shtetit ju po e dobesoni,po nuk keni faj ju

Shume imame shqiptare nxisin akte antiqytetarie.

Bekir Halimi kunder mbremjeve te matures

Shefqet Krasniqi

Jakup Asipi

Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 03-09-2011 më 12:30

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    me prejardhje majmuni.
    As kush nuk i perngjan majmunit se sa ju me mjekrra sot,ky eshte fakt

A lejohet patent shoferi për femrat? Hoxhë Omer Bajrami

A lejohet mu desh mashkujt dhe femrat ne plazhe ner sy njeri tjetrit si shtazet ?

Nen Tereza ne Ferr Jakup Asipi

Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 03-09-2011 më 12:35

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    As kush nuk i perngjan majmunit se sa ju me mjekrra sot,ky eshte fakt
    Kujdes se mjekrra ste ben majmun , ate e kishin shum personalitete shqiptare.

Ardian Gjini ishte i mllefosur pse femijet shqiptar nuk mesojn qe njeriu e ka prejardhjen prej majmunit.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •