Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 167
    ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Pse thua qe skeni rrugdalje tjeter.Keni,emigroni ne Turqi te gjithe ju dhe problemi eshte i zgjidhur.Nuk i mbusheni as ato xhami qe i keni ne Prishtine e kerkoni tjeter xhami edhe ate ne qender te qytetit.
    Te ish ne doren time une do ju lejoja xhamin por vetem diku ne periferi te Prishtines edhe ate pa minare,si te doni si mos te doni ja vet thua qe egziston Turqia shkoni atje
    S'e kemi ndermend me shku ne Turqi, flm per keshillen, por bileten po ua paguajme shkoni ju nga te doni. Kaq kemi mundesi. Ne s'jemi mesu me ia kthy shpinen atdheut edhe gjate lufterave, e lere me tani ne kohe paqeje.
    Ne do t'perballemi me cdo pengese, dhe s'ia kemi friken asgjeje kur eshte ne pyetje e drejta jone.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Mua nuk me intereson se çfare thone e bejne anekend botes prifterinjte apo hoxhallaret, por me intereson shume se çfare thone prijesit shqiptare te fese.

Une e di shume mire se çfare ndodh e çfare flitet anekend botes, mirepo ajo qe me vret si shqiptar eshte fakti qe prijes shqiptare te fese shprehen publikisht me nje gjuhe intolerante, qe bien kryekeput ndesh me ligjet e shtetit dhe me traditen shqiptare. Kjo nuk eshte sharje e as ofendim!

Duke degjuar se çfare predikojne prijesit shqiptare te fese, bindem edhe me shume se deputetet kane votuar ashtu siç duhet te votoje nje shqiptar me ndjenje kombetare dhe une kete akt te tyre e pershendes.
    http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>

Une rrenqethem nga ato qe thote ky prift, ky prijes fetar shqiptar sic e kerkove ti.
    Une rrenqethem se si guxon qe familjet e tera shqiptare te masakruara nga serbi, ti quan "Qej"!!

Nuk ke as 1 hoxhe shqiptar qe flet me aq urrejtje per nje masaker qe i eshte bere popullit shqiptar, e ti quan viktimat "qej".

Citim Postuar më parë nga Bes-s Lexo Postimin
    http://<a href="http://www.youtube.c...3uZCjjSpgQ</a>

Une rrenqethem nga ato qe thote ky prift, ky prijes fetar shqiptar sic e kerkove ti.
    Une rrenqethem se si guxon qe familjet e tera shqiptare te masakruara nga serbi, ti quan "Qej"!!

Nuk ke as 1 hoxhe shqiptar qe flet me aq urrejtje per nje masaker qe i eshte bere popullit shqiptar, e ti quan viktimat "qej".
    Njejte dhe me te, pavaresisht rrethanave ne te cilat ai eshte gjendur (arrestimi i nje grupi shqiptaresh ne SHBA qe planifikonin te ndermerrnin akte terroriste ndaj nje kampi ushtarak), eshte e pafalshme per nje prijes te fese se krishtere gjuha e perdorur, qe vetem ne te mire te shqiptareve nuk shkon.

Ti siç duket ende nuk e ke kuptuar se te gjithe ata qe shprehen kunder shqiptareve dhe kunder traditave shqiptare, une i fus ne nje kolibe.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Si gjithmone historia perseritet e perseritet,"lufta mes feve"ku popujt e medhenje gjithmone duke shfrytezuar popujt e vegjel per synime te veta here Rusia per te arrit deri ne Turqi e her Turqia per te arrit deri ne Rusi dhe ne si vegla ne mes.Thirrni mendjes njeher e mire o njerez patem fatin dhe me ndihmen e USA qe kush e di ku e kishte interesin jemi ketu ku skemi qene asnjeher,ta shfrytezojme kete rast ne menyren me te mire te mundshme,mos te na iken edhe kjo duke u bere vegla e te tjereve dhe ta harrojm vendin,kombin,,,tone.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Meqe po me citon, dhe e shof qe s'vure mend ne koke; po mbaj rradhen
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Spo fol drejt jo , vetem po shtirresh.

Pse spo thu kshtu:

Hajde o pushtetar , jepjuni leje per xhami , te cilen e kerkojn 12 vite te tera , pse po i detyroni me dal ne rrug , ne keto momente historike te bisedimeve (Vetvdendosja e gjun me domate , Edita Tahirin, intelektualen anti-shami).
    Pse o pushtetar po e beni hero Fuad Ramiqin dhe po lejoni me funskionu aleancat serbo-turke.

O Renea, a thua ngele ti i fundit ne planet per me me tregu mua se gjoja une po shtireshkam? Dhe tjetra, po me tregon se si duhet dhe cfar duhet te them? Une nuk jam hoxhe ne para xhematit qe flas predikoj ate c'me eshte mesuar ne shkollat Teologjike te Arabise. Une jam nje "freethinker" perkethyer ndryshe QAFIR per ty dhe shoket e tu, e te pelqen apo ste pelqen ky argument mua pak me behet vone... shkurt; me plasi tr4pi!
    Ajo qe me besdis mua eshte kapadailleku juaj dhe zelli i madh per ti anashkaluar ligjin duke kujtuar se "pushtet-shpellaret" i zgjidhin problemet me shkop magjik. Por une nuk kam perse te ushqej iluzione se nje pjese e mire e juaja kane per tu vetedijesuar se c'dem dhe rrezik paraqesin protesta te ketilla ne kete moment.

Paraqitja e problemit se gjoja kjo eshte nje kerkese themelore, ne keto momente kritike per Kosoven ne vecanti dhe kombin Shqiptar ne pergjithesi, reflekton injorance, shpefillje, dhe me e keqja perben diversion mediatik. Do apo sdo ti dhe mini-Ramiqet e tu, neper kanalet diplomatike ngjarje te ketilla do shiten si "Rritje e ekstremizmit Islamik ne Kosove", e do shfrytezohen nga Serbia si preteks qe; Ja shikoni se si rrezikohet krishterizmi ne Kosove. Kjo e fundit mjafton per mua qe tju veje etiketen "Tradhetare ne shitje, Skonto 70% - Sukses i garantuar"

Fundja, a thua, Kosova dhe Kosovaret kane mberrit aq standard te larte jetese, sa problemi me i madh juridik nuk eshte korrupsioni, as varferia, rrogat, ekonomia, etj; por na qenkeshka Xhamia e madhe e Prishtines. Kulmi i injorances...

Ty dhe Mini-Ramiqeve tjere duhet t'ju thuhet prere dhe shkurt "Protesta te ketilla perbejne tradheti kombetare" e nese ju prape nuk ndegjoni shkopin kurrizit deri sa tjua bejne ate me te bute se barkun. U bete ju kastravecat e Erdoganit per me kerku te drejta fetare.
    Por jo edhe kete nuk e pres nga pushtetaret e kalibrit te Thacit. Flirtet e tij te fundit me Sulltan Erdoganin i shof te rrezikshme, nxitja e debateve te ketilla jane ngrahmat e fundit te nje politikani te deshtuar qe mundohet te shfrytezoje diversionet e llojit tuaj per te zgjatur jeten e vete ne pushtet.

Nese pushtetaret duan , do te bejn ashtu si me katedralen , do te japin lejen menjeher me shpejtesi te drites , do te prishin nje Gjimnaz , Hashim Thaci do te vendos gurthemelin , xhamia do te behet.
    A e kupton o Edepsez, sa i pashprese je ... ti po ligjeron prishjen e nje tempulli dijeje per te ndertuar nje tempull injorance. Aq me teper, qe bashke me ato edepsezat tjere Katolike qe vertiteni rreth precedenteve si lubi. Llogjika juaj e pjerdhur eshte llogjika e karshillekut, te tipit te fshatareve injorante qe ndertojne shtepine 1 kat me te larte se komshio, thjesht per pordhe. Nuk jeni larg jo ... Ju lypni qe bashke si jeni Janko-Artemije-Rrok-Krasniqka tju fusim ne nje qese te zeze dhe t'ju deportojme ne Jeruzalem, dhe ishalla atje beheni mish me njeri tjetrin. Te pakten, disa probleme me pak per popullin e shkrete.

Per ty, edhe biblioteken ta ketheni ne xhami (do mjaftonin vetem 2 minare, se kubete jane gati) nuk perben problem, mjafton te keni vend ku te pellitni pa pushim 5 vakte dhe c'do gje tjeter nuk ka rendesi. Juve nuk ju duhet buka se buke e keni hadithin e kuranin, nuk ju duhet puna sepse pune keni propaganden fetare dhe kersasin eurot e Erdoganit pa pushim. Per ju mini-Ramicka, nuk ka rendesi Kosova dhe Shteti ligjor, se ligj keni Shariatin, e drejta juaj eshte e drejte hyjnore e garantuar nga Zoti, e kush ju prek juve ka pune me zotin. Po ku je o shkop gome ... ku!

[B][COLOR="Red"]
    Po sic duket per pushtetaret patriota me e pranueshme esht 10,000km2 me ja dhen Serbis , sesa 10.000m2 xhamise.
    E pse ti nuk del te protestosh kunder leshimeve qe i behen Serbise por je shume i gatshem te dalesh dhe kerkosh vendndertim per xhamine? Po te pyes edhe nje here: C'eshte me e rendesishme per ty, Xhamia apo Territori i Kosoves?
    Pergjigju drejt; njera apo tjetra!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 03-09-2011 më 16:21
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Meqe po me citon, dhe e shof qe s'vure mend ne koke; po mbaj rradhen

O Renea, a thua ngele ti i fundit ne planet per me me tregu mua se gjoja une po shtireshkam? Dhe tjetra, po me tregon se si duhet dhe cfar duhet te them? Une nuk jam hoxhe ne para xhematit qe flas predikoj ate c'me eshte mesuar ne shkollat Teologjike te Arabise. Une jam nje "freethinker" perkethyer ndryshe QAFIR per ty dhe shoket e tu, e te pelqen apo ste pelqen ky argument mua pak me behet vone... shkurt; me plasi tr4pi!
    Ajo qe me besdis mua eshte kapadailleku juaj dhe zelli i madh per ti anashkaluar ligjin duke kujtuar se "pushtet-shpellaret" i zgjidhin problemet me shkop magjik. Por une nuk kam perse te ushqej iluzione se nje pjese e mire e juaja kane per tu vetedijesuar se c'dem dhe rrezik paraqesin protesta te ketilla ne kete moment.
    Scion , ke mundur shum thjesht me u pergjigj ne pyetjen qe po e bej un : Pse nuk e zgjidhen problemin per 12 vite, pse e sollen punen deri ne protesta ?

Paraqitja e problemit se gjoja kjo eshte nje kerkese themelore, ne keto momente kritike per Kosoven ne vecanti dhe kombin Shqiptar ne pergjithesi, reflekton injorance, shpefillje, dhe me e keqja perben diversion mediatik. Do apo sdo ti dhe mini-Ramiqet e tu, neper kanalet diplomatike ngjarje te ketilla do shiten si "Rritje e ekstremizmit Islamik ne Kosove", e do shfrytezohen nga Serbia si preteks qe; Ja shikoni se si rrezikohet krishterizmi ne Kosove. Kjo e fundit mjafton per mua qe tju veje etiketen "Tradhetare ne shitje, Skonto 70% - Sukses i garantuar"
    Nuk pritet me , 12 vite ne heshtje , 12 vite ndertoheshin katedrale katolike (per me pak se 1000 besimtar) , kisha protestante , e lloj lloj kisha tjera .... ndersa problemet e muslimaneve vetem ngarkoheshin.
    Ende duhet me prit? Edhe sa katedrale duhet me prit me u ndertu qe pastaj ti vije rradha xhamise ?

Edhe ketu po ta shtoj desertin : Pse krijuan hapesir per promovim te Ramiqeve ?

Fundja, a thua, Kosova dhe Kosovaret kane mberrit aq standard te larte jetese, sa problemi me i madh juridik nuk eshte korrupsioni, as varferia, rrogat, ekonomia, etj; por na qenkeshka Xhamia e madhe e Prishtines. Kulmi i injorances...
    Epo kur duhet me u ndertu xhamite , cdoher duhet rrespktuar edhe standardin jetsor , a mos don te thuash se pa u mposht korrupcioni sduhet me u ndertu xhamia (korrupcion ke dhe ne SHBA) , dmth xhamia asnjeher sduhet me u ndertu.

Ty dhe Mini-Ramiqeve tjere duhet t'ju thuhet prere dhe shkurt "Protesta te ketilla perbejne tradheti kombetare" e nese ju prape nuk ndegjoni shkopin kurrizit deri sa tjua bejne ate me te bute se barkun. U bete ju kastravecat e Erdoganit per me kerku te drejta fetare.
    Por jo edhe kete nuk e pres nga pushtetaret e kalibrit te Thacit. Flirtet e tij te fundit me Sulltan Erdoganin i shof te rrezikshme, nxitja e debateve te ketilla jane ngrahmat e fundit te nje politikani te deshtuar qe mundohet te shfrytezoje diversionet e llojit tuaj per te zgjatur jeten e vete ne pushtet.
    Tradhti kombtare esht te shurdhohesh para keskesave te popullit , mos te ndegjosh lutjet e tyre 12 vjecare.
    Ne jemi te fundit qe po kerkojm te drejta fetare , grupet tjera i realizuan , ndersa muslimanet jan ne pritje-fillim.

A e kupton o Edepsez, sa i pashprese je ... ti po ligjeron prishjen e nje tempulli dijeje per te ndertuar nje tempull injorance. Aq me teper, qe bashke me ato edepsezat tjere Katolike qe vertiteni rreth precedenteve si lubi. Llogjika juaj e pjerdhur eshte llogjika e karshillekut, te tipit te fshatareve injorante qe ndertojne shtepine 1 kat me te larte se komshio, thjesht per pordhe. Nuk jeni larg jo ... Ju lypni qe bashke si jeni Janko-Artemije-Rrok-Krasniqka tju fusim ne nje qese te zeze dhe t'ju deportojme ne Jeruzalem, dhe ishalla atje beheni mish me njeri tjetrin. Te pakten, disa probleme me pak per popullin e shkrete.
    Tempulli i dijes u prish para disa viteve , kur ti shkruaje ndryshe nga kjo qe shkruan sot , nese don do te kerkoj ate tem dhe do te shofim se cka shkruanit ateher dhe cka shkruani sot.

E mora si shembull krahasues dhe thash , nese donin ta zgjidhin problemin e muslimaneve , do te prishnin shkolla , ashtu sic e prishen kur deshten te zgjidhin problemin e nje grupi tjeter dhe u dhan 7000m2 tok.

Per ty, edhe biblioteken ta ketheni ne xhami (do mjaftonin vetem 2 minare, se kubete jane gati) nuk perben problem, mjafton te keni vend ku te pellitni pa pushim 5 vakte dhe c'do gje tjeter nuk ka rendesi. Juve nuk ju duhet buka se buke e keni hadithin e kuranin, nuk ju duhet puna sepse pune keni propaganden fetare dhe kersasin eurot e Erdoganit pa pushim. Per ju mini-Ramicka, nuk ka rendesi Kosova dhe Shteti ligjor, se ligj keni Shariatin, e drejta juaj eshte e drejte hyjnore e garantuar nga Zoti, e kush ju prek juve ka pune me zotin. Po ku je o shkop gome ... ku!
    Shteti ligjor duhet te funksionoj , por jo pjeserisht , duam te funksionoje shteti , te ket edhe arsimim te shendosh , edhe punesim ... Te repsktohet populli , te ndegjohen kerkesat e tij , mos te ngrihet shkopi i gomes ndaj kerkesave legjitime.

E pse ti nuk del te protestosh kunder leshimeve qe i behen Serbise por je shume i gatshem te dalesh dhe kerkosh vendndertim per xhamine? Po te pyes edhe nje here: C'eshte me e rendesishme per ty, Xhamia apo Territori i Kosoves?
    Pergjigju drejt; njera apo tjetra!
    Nuk kam marr pjes deri me tani ne protest per kerkesa fetare , por disa her kam protestuar per qellime kombtare ...

Per mua esht me rendesi Territori i Kosoves bashk me xhamite e veta.

12 vite injorim , esht ngrit populli qe politikaneve te verber tju hap syt , te shurdherve tju hap veshet , memeceve tju hap gojen.

12 vite disa beheshin te verber e shurdh-memeca.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    A lejohet martesa me vajzën e axhës, dajës..?

Hoxhë Omer Bajrami

http://www.youtube.com/watch?v=DlRVR...eature=related

Sipas tij kjo martese nuk eshte haram!

Mu duke se tha muahmeti ka qene i martuar me vajzen e axhes, e di se ka pas gra nga ka shkuar por per kete nuk e paskam dit hahahah i mencur per b*** te vete ka qene.

Njerez me kecardhje me duhet tu a theme, pasojat kan me qene te pa imagjinueshme me keta mjekrroshat per te ardhmen e keti kombi.

Un problemin e imagjinoj shume me thelle se sa investimet qe behen nga beth zit aziatik, plus pasojat psikologjike qe jame i sigurt se tani me jane te pa sherueshme.

Problemi eshte se nuk ja kame idene se si mi luftu keta, jo fizikisht me i vra se fundja jane me gjak shqiptari dhe me tru arabi por e kam fjalen psikologjikisht se si mi luftu pastaj mi sheru.

Ky eshte pushtimi me i madh qe ju ka bere ndonje here shqiptaris dhe se per te un jam skeprik se do te mund te ja dalim mban te pakten jo pa nje revolucion.

Kame mbeshte gjithnje lirin e zgjedhjes, por keta lere se nuk e din cka eshte vullneti i lire por jane dhunues direkt te tije.

Me te vertet sa vjen e rritet numri i tyre dhe pere kete akuzoj ne menyr indirekte edhe aleatet tane se ketu dicka e madhe eshte ka fshihet, shpresoj ta keme gabim.
    Nothing comes from nothing

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    ska musliman ne kosove,krejt rakine e konsumojne nje pakice e vogel jo,edhe leni ato pallavra se muslimant jan ne arabi,na jena shqiptar deri dikun musliman,tash edhe shqiptarizmi don me na hup krejt prej ktyne fuad ramiqav qe as shpija e vete nuk i don..
    sdi a edini ju qe fuad ramiqin nuk e don familja e vete,e as rrethi?
    Arapt edhe ma zi jane ne konsumimin e alkoolit .

Po shqiptart dojne mu bo ma zi se arapt
    Dydrinas, po debatonim per demokracine e vendit tone dhe ceshtjen tone kombetare.
    Ndersa tani ti po sulmon ashper fene islame te 89 % te shqiptareve te Kosoves.

Kush eshte patrioti tani?
    Ne qe po kerkonim veqse te drejta themelore dhe asesi nuk shanim dhe ofendonim fete tjera, apo ju (konkretisht ti) qe s`durove dot dhe tregove se ku qendron problemi i debatimit qe po behet. Ty po te pengon feja ime, ty nuk te intereson aspak ceshtja kombetare!
    Sepse po te interesoi, do te ishe shume me tolerant.

Perderisa shan e ofendon fene e vellaut tend per nga kombi, je larg, shume larg te qenurit nje shqiptar atdhedashes.
    Prej 90 % re ne 89 % , kadal dal bjen te % e vertet qe sillet 10-15 % .

Nese dikush eshte larg patriotizmit ateher sigurishte qe jeni ju.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Pse nuk e pyet vehte, athua pse Qeveria edhe ne keto momente te veshtira nuk ua ploteson kerkesat 89% te popullates se vet. Eshte shume e thjeshte.
    2000-3000 fundamentalista islamik nuk jane 89% e popullates.
    Mos e perzi popullin me fundamentalista islamik!

Kerkohet xhamia =>ndertohet xhamia (sepse katedralja gjigante as qe u kerkua por ajo u ndertua)
    Kerkohen te drejtat e femres muslimane qe te mbulon koken=> ti mundesohet asaj ashtu si ne SHBA te shkollohet me shami ne koke.
    Kerkohet qe femiu te meson se nuk ka paraardhesin majmun ashtu sic ka parapelqyer te quhet Darvini, por njeriun ka krijuar Krijuesi => ti mundesohet nepermjet lendeve fetare.
    Te gjitha keto te drejta i gezojne edhe qytetaret e Kosoves.

Territorin e Kosoves, te ardhmen e Kosoves nuk e rrezikon identiteti i vet.
    Identiteti i Kosoves nuk eshte dhe nuk do te jete kurre fundamentalizmi islamik apo arabik.
    Secili qe tenton ta shendrroje Kosoven ne shtet islamik eshte armik i kombit dhe duhet te trajtohet si tille. Pavaresisht a eshte shqiptar apo import arabik.

Qeveria e Kosoves po mundohet qe me mish e me shpirt ti tregon botes nje fotografi te rrejshme te Kosoves, po mundohet qe ti tregon botes se Kosova nuk ka shumice muslimane.
    Nuk eshte e vertete.
    E gjithe bota (e interesuar) e dine se ne Kosove shumca e qytetareve jane te besimit musliman.
    Kosova (qeveria, secili institucion tjeter apo edhe cdo shqiptar normal) po mundohet ta pengoj demtimit perfundimtar te imazhit te Kosoves dhe shqiptareve ne pergjithesi permes 2000 apo 3000 fundamentalistave primitv islamik, te cilet qe tani kane filluar tiu japin shesheve e kryeqytetit pamjen e Afganistanit.

Prandaj edhe ka ndertuar ate katedrale gjigante(per te cilen aspak nuk jam kunder nese nevojat egzistojne).
    Po te mos kishin ekzistuar nevojat, nuk do te ishte ndertuar. Dhe, ajo nuk eshte ndertuar nga qeveria apo shteti.

Pershendetje

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    I nderumi Antiproanti, perhere te pare qe nuk pajtohem me thenjen tuaj! Une mendoj se nuk jan fet qe e demtojen imigjin e nje populli kush do qofeshin ata. Per emndimin tim jan individiet qe e qojen ne humener te aredhemen e nje populli, liderat fetar dhe politikanet me ambicje te mberapeshta e shkaterrjn nje popull dhe shtet. Ndoshat jam gabim po une keshtu mendoj.

Pershendetje
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •