-
i/e regjistruar
Viza per angli
Viza Per Angli
Ju pershednes te gjithve ne fillim
A ka mundesi nese ndokush kohve te fundit ka ba kerkes per viza per angli , e kam fjalen per per viza familjar ne gjermani
Une tendova ne webfaqen e ambasades angeleze me ba aplikimin onlein , vizen dashta me ba per nanen teme , ka vize 2 vjeqare shengen , ne fillim nuk pat probelem , fillon me eamil e paswort , mandej te dhanat personle te sajna , mandej kur dola ne pjesen e te ardhurave te sajna vjetore edhe sa pare i mer me vet per kohen sa qendron ne angli , hasa ne probelm afer pjeses ku u duhej me dhan vleren ishte edhe nje kuti e vogel majtas , si duket ishte me dhan valuten e pareve eur apo funta , pra ktu si te klikojsh noraml dohet me dal shejat per valut por ketu nuk paraqitet azgje edhe pse mmundohem edhe vet ne njefarmenyre duke i prek tastaurat qe mundesh me dhan euron ( ) ktu ska kurfar mundesi smujsha kursesi , keshut qe edhe mu bajke e pa mundur me vazhdue ma tutje , edhe pse jepsha vlera te ndryshme te hollave ne euro apo funta kursesi nuk mujsha ma tujtje me vazhdue .
Keshtu qe kisha pas deshir nese dikush kohes se fundit ka ba kerkes te me tregoj nese ka has ne probleme apo edhe ma mir nese ka pas te njejten problem edhe a e ka zgjith , une kam ba edhe perpara kerkes onlein po ka disa vite po si duket nuk po muna me deprtue ne te njejten faqe : Visa4UK service po ma qet qe nuk ka mundesi .
Pra gjdokush qe kohen e fundit ka ba kerkesen apo ka njohuri ne lidhje me ket problem nese ka mundesi te me lajmrohet , per ndihem
ju pershendes edhe njeher e gjdo te mir
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt