Close
Faqja 29 prej 31 FillimFillim ... 192728293031 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 306
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga enes bajrami Lexo Postimin
    pershendetje..ju lutem nese mundeni tme ndihmoni me titullin e nje filmi shqiptar i cili nuk me kujtohet,mbesa ime ka shum deshir ta shohi mirpo spo e gjej dot titullin,ka te bej me nje film qe bejn si pun luftimi dy grupe femijesh,ne njeren pal eshte gjeneral Bato (me duket se i thoshin) dhe femije te tjere,nje djal i vogel (Goni) fsheh flamurin tek misri ku i ven ne kurth palen kundershtare,nuk dij nese jam e qart pasi nuk e kam par ket film ka gjat koh
    Titulli ėshtė "Njė gjeneral kapet rrob"

i/e regjistruar Maska e enes bajrami
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Vendndodhja
    Strug
    Postime
    78
    shum shum faleminderit
    Strugane

:::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Dokumentar pėr komunizmin nė Shqipėri

Se shpejti nje agjensi televizive e huaj do te realizoje nje dokumentar per historine e komunizmit ne shqiperi.
    Desha te marr sugjerime nga ju qe cfare temash mund te trajtojne qe tua sugjeroj edhe atyre.

Nga temat qe me kane ardhur ndermend jane:

Mbyllja e kufinjve
    Ndalimi i besimeve fetare
    Ndertimi i bunkereve
    Vrasja pa gjygje
    Shplarja e trurit nepermjet medias

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ate vrasjen pa gjyqe se ajo eshte dhe sot ne mode vecse me nje stil me trendy se aso kohe

prit se vjen brari ai e njeh me mire se ne te gjithe komunizmin se ka qene anetar i ppsh
    JO SEKS PARA MARTESE

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga FlashMx Lexo Postimin
    Se shpejti nje agjensi televizive e huaj do te realizoje nje dokumentar per historine e komunizmit ne shqiperi.
    Desha te marr sugjerime nga ju qe cfare temash mund te trajtojne qe tua sugjeroj edhe atyre.

Nga temat qe me kane ardhur ndermend jane:

Mbyllja e kufinjve
    Ndalimi i besimeve fetare
    Ndertimi i bunkereve
    Vrasja pa gjygje
    Shplarja e trurit nepermjet medias

Kjo eshte nje dokumentare shume i veshtire per tu realizuare ,sepse duhet te hapen dosjet e stalinisteve te kuqe qe koken e kane pasur ne Jugosllavi kurse prapanicen ne Rusi e Kine .

Per fate te keqe kjo politike kriminale te fares se kuqe ende vazhdon ne Shqiperi dhe ne trojet tjera shqipetare .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2011
    Postime
    115

Kerkoj nje film ne youtube

Kush mund te me japi nje link te filmit te plote Altrimenti ci arrabiamo me bud spencer nga youtube se dua ta shkarkoj po nuk me del i plote, here te tjera ka dale tani jo, e dua ne italisht, kush mund te me ndihmoje?

Charle Bukowski
    i/e ftuar

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kerko nje here nga tnt village se kane nje torrent me filmografine e plote te bud+terence... une e kam dhe jane cilesi shume e mire plus italisht... vetem se torrenti eshte mbi 20gb...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2011
    Postime
    115
    Faleminderit per ndihmen tuaj, por me duhet nga youtube sepse kam nje program qe shkarkon vetem nga youtube

i/e regjistruar Maska e kalemi
    Anėtarėsuar
    23-06-2002
    Postime
    50
    Pervec atyre qe jane thene mund t'u shtohen hulumtime nese E. Hoxha ka bashkepunuar me sherbimet e huaja sekrete ose si ka mundesi qe prona u konfiskua por dokumentat u lane neper duart e ish pronareve...etj...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •