Se shpejti nje agjensi televizive e huaj do te realizoje nje dokumentar per historine e komunizmit ne shqiperi.
Desha te marr sugjerime nga ju qe cfare temash mund te trajtojne qe tua sugjeroj edhe atyre.
Nga temat qe me kane ardhur ndermend jane:
Mbyllja e kufinjve
Ndalimi i besimeve fetare
Ndertimi i bunkereve
Vrasja pa gjygje
Shplarja e trurit nepermjet medias
ate vrasjen pa gjyqe se ajo eshte dhe sot ne mode vecse me nje stil me trendy se aso kohe
prit se vjen brari ai e njeh me mire se ne te gjithe komunizmin se ka qene anetar i ppsh
JO SEKS PARA MARTESE
Kjo eshte nje dokumentare shume i veshtire per tu realizuare ,sepse duhet te hapen dosjet e stalinisteve te kuqe qe koken e kane pasur ne Jugosllavi kurse prapanicen ne Rusi e Kine .
Per fate te keqe kjo politike kriminale te fares se kuqe ende vazhdon ne Shqiperi dhe ne trojet tjera shqipetare .
Kush mund te me japi nje link te filmit te plote Altrimenti ci arrabiamo me bud spencer nga youtube se dua ta shkarkoj po nuk me del i plote, here te tjera ka dale tani jo, e dua ne italisht, kush mund te me ndihmoje?
Kerko nje here nga tnt village se kane nje torrent me filmografine e plote te bud+terence... une e kam dhe jane cilesi shume e mire plus italisht... vetem se torrenti eshte mbi 20gb...
Faleminderit per ndihmen tuaj, por me duhet nga youtube sepse kam nje program qe shkarkon vetem nga youtube
Pervec atyre qe jane thene mund t'u shtohen hulumtime nese E. Hoxha ka bashkepunuar me sherbimet e huaja sekrete ose si ka mundesi qe prona u konfiskua por dokumentat u lane neper duart e ish pronareve...etj...
Krijoni Kontakt