nuk e di Corazon, une kete filmin s'e kam pare..por do pyes ca eksperte filmash qe njoh
regjisori eshte italian?
nuk e di Corazon, une kete filmin s'e kam pare..por do pyes ca eksperte filmash qe njoh
regjisori eshte italian?
Nuk di, por shkallet ku rrinte ky perdite me fizarmonicistin e verber, dukeshin si ne Itali. Fytyren ky djali e kishte , si te Roland Trebickes kur ishte i vogel. I mean, jo tamam, por dicka e tille, vetem qe ishte shume shume i qeshur.
Po shoh tani ne google "prelude to fame" i 1950, por aktori kryesor, s'eshte i njejti.
Pyeti ekspertet broken, pyeti plz.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
- Modern music is as dangerous as cocaine
Nje nga theniet e Mascagnit.
Paqe!
Cora, me thone se eshte filmi 'La prima luce', film francez, regjisori eshte Georges Lacombe dhe titulli origjinal eshte 'Prélude ą la gloire'.
sikur e gjeta unetani mezi po pres ta shoh
fiks e ke gjet krahasimin me roland trebicken : D
Flm shume djema se edhe une nuk dija titullin origjinal, tani te mundohemi per ta gjetur
pershendetje..ju lutem nese mundeni tme ndihmoni me titullin e nje filmi shqiptar i cili nuk me kujtohet,mbesa ime ka shum deshir ta shohi mirpo spo e gjej dot titullin,ka te bej me nje film qe bejn si pun luftimi dy grupe femijesh,ne njeren pal eshte gjeneral Bato (me duket se i thoshin) dhe femije te tjere,nje djal i vogel (Goni) fsheh flamurin tek misri ku i ven ne kurth palen kundershtare,nuk dij nese jam e qart pasi nuk e kam par ket film ka gjat koh
Strugane
Krijoni Kontakt