Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Nuk jemi te vegjel ne numer si komb por jemi te vegjel ne shtet tona dhe percarja eshte me e lehte.Nese nuk behet ky bashkim para se jugu te valvisi flamurin grek dhe nga ana tjeter nje pjese e Kosoves ate turk,do e kena te humbur mundesine per tu ringritur ndoshta jo si ne kohen e Ilrive por te pakten koklarte
    Mu kujtua një dialog nga filmi "Braveheart":

William: Ne kemi mundur anglezët, por ata do të kthehen, sepse ju nuk do të qëndroni së bashku.
    Craig: E pra çfarë do të bëni?
    William: Unë do të pushtoj Anglin dhe do ti mundë anglezët në terren të tyre.
    Craig: pushtoni? Kjo është e pamundur.
    William: Pse? Pse është e pamundur? Ju jeni aq shumë të shqetësuar me grindjet për troshat nga tavolina e Këmbëgjatit sa që keni harruar të drejtën e dhënë nga Perëndia, për diçka më mirë. Ka një ndryshim midis nesh. Ju mendoni se njerëzit e këtij vendi ekzistojnë për të siguruar ju me pozitën. Unë mendoj se pozita juaj ekziston për të siguruar ata njerëz me lirinë. Dhe të shkoj për t'u siguruar që ata e kanë atë.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Mu kujtua një dialog nga filmi "Braveheart":

William: Ne kemi mundur anglezët, por ata do të kthehen, sepse ju nuk do të qëndroni së bashku.
    Craig: E pra çfarë do të bëni?
    William: Unë do të pushtoj Anglin dhe do ti mundë anglezët në terren të tyre.
    Craig: pushtoni? Kjo është e pamundur.
    William: Pse? Pse është e pamundur? Ju jeni aq shumë të shqetësuar me grindjet për troshat nga tavolina e Këmbëgjatit sa që keni harruar të drejtën e dhënë nga Perëndia, për diçka më mirë. Ka një ndryshim midis nesh. Ju mendoni se njerëzit e këtij vendi ekzistojnë për të siguruar ju me pozitën. Unë mendoj se pozita juaj ekziston për të siguruar ata njerëz me lirinë. Dhe të shkoj për t'u siguruar që ata e kanë atë.

yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •