te fitoj kush te doje , vetem do zoti nuk bejne tifozllik me gura dhe hunje
ole, ole les rouges , ole, ole les bleus
kam per ta pare edhe une ndeshjen ,me teper per kureshtjen se c'do komentojne keta francezet per ne![]()
Fiton Shqiperia
Fiton Franca
Barazim
te fitoj kush te doje , vetem do zoti nuk bejne tifozllik me gura dhe hunje
ole, ole les rouges , ole, ole les bleus
kam per ta pare edhe une ndeshjen ,me teper per kureshtjen se c'do komentojne keta francezet per ne![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 02-09-2011 mė 08:51
Shqipria ka per t'u pallu m'dru sonte. Ishalla kon meshir franēezet per ne gjynofqaret dhe nuk rrifen ronshem fare ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
sapo pashe lajmet dhe si e komentuan kete ndeshje
dhane nje pamje nga stadiumi qemal stafa dhe thane nje stadium i kategorise se treteper nga volumi dhe pamja, por thane se do jete plote
thane se nuk do jete ndeshje e lehte se sportistet shqiptar jane te forte dhe te medhenje fizikisht dhe tifozet jane te cmendur
bobo , kushedi se c'do degjojme sot ne darke![]()
di gje kush ku mund ta shohim lojen online?
FAKTET JANE KOKEFORTA
Kerko ne google livefutboll.net ...![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Te shpresojm per nje barazim te pakten.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
turp per tifozat kuq e zi ..ne qender te tiranes ata perplasen ndermjet vetes..ballistet e tetoves perplazen fizikisht me ata te shkupit..nuk e di a ka turp me te madh ne keso rastesh..nuk e di por duhet me shume dinjitet/...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Di ndonjeri mund te lexoj koment me shkrim live ndeshjen. E di qe disa faqe e kane video live por nuk mundem se jam ne pune dhe bosi e ka zyren mu mbrapa kurrizit tim. Po te jete me te shkruar nuk kupton gje.
Moderator, e di vet ti...
Nė ndeshjen e fundit (1990) Franca e fitoi mė 1-0 (shenoi Boli,)edhe Selektori L. Blanc ishte nė mbrojtje ,pra si lojtarė tani si Trajner do ta shofim se mospajtimet nė mesin e Lojtarėve s'kan perfunduar akoma(nga Botėrori i fundit).
Kombėtarės i deshiroj sukses nė kėtė ndeshje ku vendoset fati i kualifikimit,nė ndeshjen miqėsore mė M.e ZI ishin nė nivel tė duhur,besoj se edhe sonte do ta perserisin dhe rezultati mundė tė ndryshohet
PERPARA DJELMOSHAT KUQ E ZI
Krijoni Kontakt