Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Rama e Meta, ndaras në ditëlindjen e Pacollit

http://www.botasot.info/mesme/nn-ditelindja1.jpg

http://www.botasot.info/reklama/pacolliaaaa1.jpg

http://www.botasot.info/reklama/pacollibbbb1.jpg

http://www.botasot.info/reklama/pacollicccc1.jpg

http://www.botasot.info/reklama/pacollidddd1.jpg

Hashimi e Isa i lënë gratë n’shpi

Zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli ka mbushur 6 dekada jetë. Ai të martën mbrëma ka organizuar një festë të madhe, në pronën e tij në Hajvali, ku sipas informatave kanë qenë të ftuar rreth 500 persona.
    Sipas një të pranishmi në këtë “dasmë” të madhe kanë interpretuar këngët e tyre 13 këngëtarë të njohur të estradës, ndër të cilët edhe Eli Fara, si dhe ansambli i valleve “Shota”, kurse prezantuese ka qenë (Sonila Meço).
    Në mesin e mysafirëve të shumtë ka qenë edhe presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, pastaj kryeministri dhe partneri i koalicionit qeveritar, Hashim Thaçi, kryetari i Prishtinës dhe i LDK-së, Isa Mustafa, përfaqësuesi i familjes Jashari, Rifati, kryetari i BIK-ut, Naim Tërnava, pastaj presidenti shqiptar, Bamir Topi, kryetari i PS-së, Edi Rama me bashkëshorten Linda, kryetari i LSI-së, Ilir Meta, biznesmeni shqiptar Rezart Taçi etj.
    Aeroplani privat i Behgjet Pacollit ka fluturuar të paktën dy herë drejt Tiranës, pasi Edi Rama dhe Ilir Meta nuk kanë dashur të udhëtojnë bashkë.
    Dëshmitari ka treguar se në këtë kremtim të paparë të një ditëlindje në Kosovë, nuk ka qenë kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha. Kryeministri Berisha edhe zonja Topalli ka qen i ftuar por kan qen me agjend te zën.
    Pranë Behgjetit, në njërin krah ka qenë presidentja Jahjaga, kurse në krahun e djathtë të tij, bashkëshortja Masha. Fëmijtë e kanë ndihmuar që ta presë tortën e ditëlindjes së 60.
    Por, liderët kryesorë në vend,Hashim Thaçi e Isa Mustafa, duket se vendosën të lënë gratë e tyrë në shtëpi. Fotot e publikuara nga Pacolli tregojnë Hashimin e Isën jo të shoqëruar. Në fakt, zonjat në fjalë mund të shihen pothuajse vetëm kur mbahen zgjedhjet dhe shkojnë për të votuar me burrat e tyre.
    Bota Sot
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 05-11-2011 më 21:30
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    si ka mundesi keta hajnat e shqipnise tek ditelindja e pacollit!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Pergezime Pacollit per kte mundesi qe krijon per politiken shqiptare qe te takojn e bisedojne me njeri jatrin..

Nga kjo vec mire ka.

Gezuar Ditlindjen Zotri Pacollit !

ka te shpallur ndonji liste se kush ka qen te ftuarit?

jam kurioz.

Pata rastin ta takoj, njeri i thjeshte ne komunikim...

Ta gezoj ditelindjen!
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Pacolli feston 60-vjetorin, Rama e Topi në Prishtinë (Foto)
    E Merkure 31 Gusht 2011 08:16

http://krushku.com/images/stories/fe.../84_rama-2.jpg

http://krushku.com/images/stories/fe...08/84_rama.jpg

http://krushku.com/images/stories/fe...08/84_topi.jpg

Kryetari i PS, Edi Rama me zëvendëskryeministrin e Kosovës, Behgjet Pacolli
    Prishtinë, 31 gusht, NOA – Zëvendëskryeministri i Kosovës, Behgjet Pacolli festoi mbrëmë 60 vjetorin e ditëlindjes së tij në Prishtinë. Në mesin e të ftuarve që uruan Pacollin ishin presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi, presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, lideri i PS-së, Edi Rama, lideri i LDK-së, Isa Mustafa, etj.
    Kryetari i PS, Edi Rama dhe bashkëshortja e tij Linda
    Të ftuar të veçantë ishin edhe myftiu i Kosovës, Naim Tërnava si dhe biznesmenët e njohur shqiptar Lazim Destani nga Tetova, Rezart Taçi nga Tirana, por edhe Rifat Jashari që kishte mbërritur nga Skenderaj.
    Presidenti Bamir Topi në ceremoninë e zhvilluar dje në Prishtinë
    Ceremonia festive u ndoq me prerjen e tortës solemne, që ishte siguruar vetëm për familjen e ngushtë të zëvendëskryeministrit Pacolli si bashkëshortja dhe fëmijët e tij. Në një atmosferë impresionuese dhe festive ditëlindja e Pacollit është ndjekur dhe uruar edhe nga qindra mysafirë të tjerë, mes tyre edhe diplomatë të ndryshëm por edhe mysafirë nga kontinentet e ndryshme. NOA/INA
    NOA

Pacolli feston 60 vjetorin ne mënyrë spektakolare
    on Gusht 31, 2011 7:12 am / 4 comments

http://kosovalbaner.com/vm/wp-conten...gj-300x225.jpg

Gjashtëdhjetë vjetori i ish-presidentit të Kosovës, Behgjet Pacollit në Kosovë, ka mbledhur krerët më të lartë të politikës shqiptare në Shqipëri e Kosovë. Po ashtu, disa bij presidentësh të vendeve më të rëndësishme të Afrikës ishin gjithashtu të pranishëm në ceremoninë, që u zhvillua të martën mbrëma, në vilën e tij në Hajvali të Prishtinës.

Tirana politike ishte më e përfaqësuara. Grupin e udhëheqësve të Shqipërisë të pranishëm në festën e 60 të Pacollit i printe presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi me bashkëshorten. Vijonte më pas Edi Rama me të shoqen e tij; Princi Lekë me bashkëshorten, Elia Zaharia.

Më pas nënkryetari i Parlamentit Vangjel Tavo, ish kryeministri Meta me bashkëshorten, ministri i ekonomisë Nasip Naço, ish kryetari i bashkisë së Durrësit, Lefter Koka.

Një prani e dendur e njerëzve të medias ku shquante pronari i Klan-it, Aleksandër Frangaj, Zamir Mane, njeri i biznesit dhe i mediave, Blendi Fevziu, etj. Bashkë me ta ishte dhe bosi i ARMO-s, Rezart Taçi.

Krerët më të lartë institucionalë të Kosovës, me përjashtim të kryetarit të parlamentit ishin gjithashtu të pranishëm në festë. Presidentja Atifete Jahjaga, ishte për të nderuar paraardhësin, por dhe homologun e Shqipërisë. Kryeministri Hashim Thaçi, kreu i opozitës Isa Mustafa, disa zëvendëskryeministra, përfaqësues të minoriteteve të Kosovës, ashtu dhe figurat më të shquara të elitës kulturore, letrare dhe artistike të Kosovës.

Në ceremoni merrnin pjesë dhe personalitete të rëndësishëm nga kontinenti afrikan, si disa djem presidentësh të vendeve të rëndësishme si Nigeria, etj.

Festa e 60 vjetorit të Pacollit u prish pak nga një shi i dendur që pengoi fillimin e ceremonisë së menduar të zhvillohej jashtë. Por kjo zgjati vetëm pak dhe festa me praninë e këngëtarëve të shquar Eli Fara, grupit Korona nga Kosova, etj. vazhdoi nën moderimin e Sonila Meços.

Ditëlindja u shndërrua kështu jo thjesht në një eveniment të jetës mondane të Prishtinës, por dhe në tubim i madh politik i cili grumbulloi krerët më të lartë të politikës së Shqipërisë dhe Kosovës, disa prej të cilëve janë rivalë të fortë me njeri tjetrin.

Ndaj nuk ka çudi që rreth këtij evenimenti të krijohen thashetheme të mëdha politike që do ushqejnë jetën e vakët politike në dy vendet në fundin e verës, dhe rubrikat mediatike të specializuara apo dhe ato politike. (zëri)Gjashtëdhjetë vjetori i ish-presidentit të Kosovës, Behgjet Pacollit në Kosovë, ka mbledhur krerët më të lartë të politikës shqiptare në Shqipëri e Kosovë. Po ashtu, disa bij presidentësh të vendeve më të rëndësishme të Afrikës ishin gjithashtu të pranishëm në ceremoninë, që u zhvillua të martën mbrëma, në vilën e tij në Hajvali të Prishtinës.

Tirana politike ishte më e përfaqësuara. Grupin e udhëheqësve të Shqipërisë të pranishëm në festën e 60 të Pacollit i printe presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi me bashkëshorten. Vijonte më pas Edi Rama me të shoqen e tij; Princi Lekë me bashkëshorten, Elia Zaharia.

Më pas nënkryetari i Parlamentit Vangjel Tavo, ish kryeministri Meta me bashkëshorten, ministri i ekonomisë Nasip Naço, ish kryetari i bashkisë së Durrësit, Lefter Koka.

Një prani e dendur e njerëzve të medias ku shquante pronari i Klan-it, Aleksandër Frangaj, Zamir Mane, njeri i biznesit dhe i mediave, Blendi Fevziu, etj. Bashkë me ta ishte dhe bosi i ARMO-s, Rezart Taçi.

Krerët më të lartë institucionalë të Kosovës, me përjashtim të kryetarit të parlamentit ishin gjithashtu të pranishëm në festë. Presidentja Atifete Jahjaga, ishte për të nderuar paraardhësin, por dhe homologun e Shqipërisë. Kryeministri Hashim Thaçi, kreu i opozitës Isa Mustafa, disa zëvendëskryeministra, përfaqësues të minoriteteve të Kosovës, ashtu dhe figurat më të shquara të elitës kulturore, letrare dhe artistike të Kosovës.

Në ceremoni merrnin pjesë dhe personalitete të rëndësishëm nga kontinenti afrikan, si disa djem presidentësh të vendeve të rëndësishme si Nigeria, etj.

Festa e 60 vjetorit të Pacollit u prish pak nga një shi i dendur që pengoi fillimin e ceremonisë së menduar të zhvillohej jashtë. Por kjo zgjati vetëm pak dhe festa me praninë e këngëtarëve të shquar Eli Fara, grupit Korona nga Kosova, etj. vazhdoi nën moderimin e Sonila Meços.

Ditëlindja u shndërrua kështu jo thjesht në një eveniment të jetës mondane të Prishtinës, por dhe në tubim i madh politik i cili grumbulloi krerët më të lartë të politikës së Shqipërisë dhe Kosovës, disa prej të cilëve janë rivalë të fortë me njeri tjetrin.

Ndaj nuk ka çudi që rreth këtij evenimenti të krijohen thashetheme të mëdha politike që do ushqejnë jetën e vakët politike në dy vendet në fundin e verës, dhe rubrikat mediatike të specializuara apo dhe ato politike. (zëri)

http://kosovalbaner.com/vm/wp-conten...djen_e_601.jpg

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

http://koha.net/repository/images/31...08112102_1.jpg

Publikuar: 31.08.2011 - 21:04
    Prishtinë, 31 gusht – Zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli ka mbushur 6 dekada jetë. Ai të martën mbrëma ka organizuar një festë të madhe, në pronën e tij në Hajvali, ku sipas informatave të pakonfirmuara kanë qenë ndërmjet 900 dhe 1 000 të ftuar.

Sipas një të pranishmi në këtë “dasmë” të madhe kanë interpretuar këngët e tyre 13 këngëtarë të njohur të estradës, ndër të cilët edhe Eli Fara, si dhe ansambli i valleve “Shota”, kurse prezantuese ka qenë (Sonila Meço).

Në mesin e mysafirëve të shumtë ka qenë edhe presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, pastaj kryeministri dhe partneri i koalicionit qeveritar, Hashim Thaçi, kryetari i Prishtinës dhe i LDK-së, Isa Mustafa, përfaqësuesi i familjes Jashari, Rifati, kryetari i BIK-ut, Naim Tërnava, pastaj presidenti shqiptar, Bamir Topi, kryetari i PS-së, Edi Rama me bashkëshorten Linda, kryetari i LSI-së, Ilir Meta, biznesmeni shqiptar Rezart Taçi etj.

Aeroplani privat i Behgjet Pacollit ka fluturuar të paktën dy herë drejt Tiranës, pasi Edi Rama dhe Ilir Meta nuk kanë dashur të udhëtojnë bashkë.

Dëshmitari ka treguar se në këtë kremtim të paparë të një ditëlindje në Kosovë, nuk ka qenë kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha. Nuk dihet nëse ai nuk ka qenë fare i ftuar, apo ka pasur agjendë të paracaktuar dhe nuk ka dashur të vijë në Hajvali.

Si raporton Indeksonline, pranë Behgjetit, në njërin krah ka qenë presidentja Jahjaga, kurse në krahun e djathtë të tij, bashkëshortja Marija. Fëmijtë e kanë ndihmuar që ta presë tortën e ditëlindjes së 60.
    Koha net

Shum publicitet per milionerin e Kosoves!

i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    KUR SHKRUAJA LIBRIN PER PACOLLIN "Askujt nuk i interesonte e vërteta!?..."

...Dyluftimi midis ndërgjegjes së publicistit dhe vërtetësisë së fakteve u zhvillua në një fushëbetejë tepër të komplikuar. Kurthet, dredhitë, prapaskenat, shpifjet, akuzat, thashë e themet, pabesitë, smira, gënjeshtra, mashtrimi dhe veset ishin rreshtuar në anën e falangave të hakmarrjeve politike, të cilat mbroheshin nga institucione të tëra, ndërsa e vërteta kishte pak ushtarë, ndër ta edhe Behgjet Pacollin si dhe veprat e realizuara nga kompania e tij Mabetex Group Lugano për dhjetë vite me radhë! Duke i rreshtuar faktet dhe ngjarjet kronologjikisht, duke iu referuar shkresave zyrtare të hyra dhe të dala prej vitit 1990 e deri më sot, duke verifikuar kontratat, akt-marrëveshjet, procesverbalet, aktdorëzimet dhe mijëra artikuj të shkruar nga shtypi zviceran, evropian dhe ai botëror, për „skandalin Russiagate“ dhe “Kremlingate”, si dhe duke kontaktuar personalisht me personazhet kryesorë të këtij libri, lexuesin e ftoj që nga ky „banket“ të shijojë gjithçka. Jo se dua t’i jap leksione, por thjeshtë: për të shpalosur para tyre të vërtetën.
    Aha, po! Biznesmenët kanë se çfarë të zgjedhin dhe përzgjedhin nëpër faqet e këtij libri. Kurrë mos të mendojnë se kanë imunitet nga sulmet e pabesa që u kanosen nga shpifësit, apo rrufetë që mund t’i godasin edhe kur mbi kokën e tyre qielli nuk ka asnjë re! Biznesmenët në përgjithësi janë njerëz të nderuar, zemërgjerë dhe punëtorë, por shpesh gabojnë ngaqë nuk „vaksinohen politikisht“. Ata futen me sinqeritet në investime, në sponsorizime, në ndërtime dhe rikonstruksione shtetesh, me një indiferencë politike, por harrojnë se „ofiçina e xhelozive dhe e mllefeve politike”, sidomos në ish-vendet ballkanike të Lindjes prodhon çdo çast e çdo ditë gozhdat e kryqëzimit!
    Duke mos u pajtuar me humbjen e pushtetit dhe privilegjeve që sjell ai, në ato vende të Lindjes, ku njeriu ishte një hiç dhe çdo gjë ishte Partia e Diktatori, ligësia nuk ka fund. Njerëzimi duhet ta konsiderojë luftën kundër komunizmit një detyrë imperative, në të kundërt ai është i rrezikuar në çdo çast!
    Nuk mund të shpjegohet dhe të gëlltitet bashkëpunimi midis një ish-prokurori të korruptuar dhe pa moral të ish-Bashkimit Sovjetik si Juri Skuratov, me një zonjë të perëndimit luksoz, që mban funksionin e lartë të Gjykatës së Hagës si Carla del Ponte. Por, mesa duket, ekstremet përputhen! Përputhen dhe shoqërohen me intriga dhe me abuzime profesionale nga figura eminente të drejtësisë botërore (për fatin e keq) të cilat premtuan para kamerave, në faqet e para të gazetave se do të zbulonin skandalin më të madh të këtij fundshekulli apo mileniumi! Ky premtim i tyre merrte cak nga fakti që në këtë skandal ishin përzier figurat eminente botërore.
    Loja e Madhe e Shahut filloi: Prokurorët me Toga të Zeza do të luanin me „gurët e bardhë”, ndërsa viktimat - me „gurët e zinj”. Viktimat që kishin radhën tani, pas „Lewinskygate” ku Bill Clinton u sulmua nga Keneth Starr, quheshin Al Gore, Boris Eltsin, Mitchel Camdesy dhe Behgjet Pacolli. Pra zëvendëspresidenti i Amerikës, Presidenti i Rusisë, Presidenti i Fondit Monetar Botëror dhe Presidenti i Mabetexit! Prokurorët, ngatërruan në skemat e stratagjemat e tyre magnatët më të mëdhenj të globit si psh., AEROFLOT-in etj. Këta „shahistë” Del Ponte, Bertrosa, Skuratov futeshin në fushën e betejës për famë! Përdorën të gjitha mënyrat e mundshme për të hutuar dhe çoroditur opinionin. Vunë në punë me kapacitet të plotë, në lumin dhe llumin e shpifjeve, redaksitë – ofiçina të gazetave bulevardeske që e mbështesin tirazhin e tyre në sasinë e përditshme të rrenave që faqosin e shesin. Barra më e madhe, i ra padyshim gazetës italiane „Corriere della Sera“, e cila mbasi u ra daulleve antiNATO dhe proMillosheviç, në mbështetje të partive italiane filoserbe, filloi sulmin gjitharmësh kundër Mabetex-it e Pacollit. Vullneti dhe zelli i tyre shpjegohet vetëm me principin: „Shpif, shpif, se diçka mbetet!”
    „Gurët e bardhë“ apo më saktë Togat e Zeza, shkelën rëndë të gjitha rregullat e të drejtave të njeriut. Ata nxitën institucionet bankare zvicerane që të nxjerrin „jashtë mureve të tyre” sekretin, e vetmja shenjtëri që u ka mbetur „plakave virgjëresha të Gottardit“ Interesant! Gjithë ato akuza dhe askush nuk shkoi para Trupit Gjykues! Përse? Kjo është e qartë, atje do të dilte e vërteta! Një herë që u thirr më 27 qershor 2000 në Gjenevë Behgjet Pacolli, nga prokurori Devaud, qindra gazetarë e kamermanë prisnin jashtë dyerve që të dilte „i arrestuari Pacolli”. Ai doli i qetë, i qeshur, hëngri një drekë me zonjën e tij në një restorant karakteristik francez, ndërsa „kuzhina” e prokurorëve që kishte mprehur hanxharët, vazhdonte të përziente „çorbën e vet juridike” në kazanet e hamendjeve mjerane. Mënyra e pabesë dhe stili i regjisorëve të këtij „skandali të shekullit“, që nga njëra anë i shkruanin zyrtarisht Behgjet Pacollit me firmë e me vulë të Prokurorisë Federale dhe asaj Kantonale, se: „Nuk është hapur asnjë dosje hetimore kundër Jush dhe firmës Suaj!”, nuk ishte asgjë tjetër veçse mënyra më djallëzore për t’a vënë në gjumë atë.
    Në libër do të hasni me personazhe diabolikë që nuk kanë atdhe, identitet, dhe personalitet, por që fatkeqësisht e fusin shoqërinë njerëzore në qorrsokaqe, shpifin, plaçkisin, kurvërojnë, mashtrojnë, hakmerren dhe ngatërrojnë. Këta monstra, duke u bërë dëme të pallogaritshme institucioneve, individëve dhe në fund të fundit vetë të vërtetës, i takojmë çdo ditë. Të gjithë kanë një portret. Nuk ka rëndësi a quhet Turover apo Luzhkov, Ivan idze apo D’Avanzo, Bonini apo fshihet mbas një emri firme, zyre, posti apo gazete, është mashkull apo femër. Ata kanë një emër për të gjithë – të pandershëm! Në jetë ndodhin fatkeqësi të rënda dhe të mëdha. Ndodhin dhe përmbytje që sjellin fatkeqësi, tragjedi dhe plagë të pashërueshme për njerëzimin. Kurrë mos të harrojmë se përmbytjet, mund të përfshijnë dhe të përlajnë duke marrë përpara çdo gjë, por asnjëherë Monumentet!
    Monumentet njerëzore – Liria, Dinjiteti dhe e Vërteta, përkohësisht mund të mohohen ose persekutohen nga dikush, por vjen një ditë dhe ato triumfojnë! Siç triumfoi Liria në Kosovë! Siç triumfoi Dinjiteti i Behgjet Pacollit! Dhe e vërteta për „Kremlingate“!

Agim Doçi

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Doci Gim mos i hy kaq thelle lobimit per Pacollin se do na i lesh Nazarkot pa pune

Duartrokit tani, ate bej !

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po mire ka bere qe e ka ftuar Ramen, te pakten per ta thyer ate opinion se te gjithe kosovaret e duan Berishen vetem pse eshte i tyri. Besoj qe e ka ftuar dhe Berishen, se Pacolli s'o budalle ma merr mendja, se nuk nenkupton kurgjo qe belbon duke fol deri ta thote nje fjale.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •