Close
Faqja 32 prej 61 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 607
    Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Me te thene te drejten akoma nuk e kam pare laptopin, por me tha qe ia kishin dhen keshtu that pa kuti pa disqe dhe ne gjendje te mjere pune. Do shkoj t'i bej format tani, por nuk e di a i shkruan keto qe thua gjekundi. Nese nga jashte shkruan serine e laptopit atehere do e googeloj, por nese jo c'far behet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Nje miku tim i falen nje laptop pa asnje disk programesh dhe me kerkoi t'i bej format. MIrepo para se ta bej format me duhet te di marken e motherboardit qe te sbrez driverat me pas nga interneti dhe t'i instaloj. Sa pa e bere format PC, ku mund te shoh sec marke e ka motherboardin brenda nga opsionet e laptopit apo te windowsit?
    Kete mund ta besh gjate startimit te Note book, ne cepin elarte te llaptopit ne anen e majte te shkruan emrin e motherboardit.
    gjate startimit te notebook shtype pause ne tastatur dhe do te jesh ne gjendje te lexosh qfar Motherboardi ke.

Menyra tjeter gjej nje program siq eshte everest home dhe ai ti lexon karakteristikat e tua.
    Kodi:
     http://majorgeeks.com/download4181.html
    , ose merre Programin PC Wizard.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Me te thene te drejten akoma nuk e kam pare laptopin, por me tha qe ia kishin dhen keshtu that pa kuti pa disqe dhe ne gjendje te mjere pune. Do shkoj t'i bej format tani, por nuk e di a i shkruan keto qe thua gjekundi. Nese nga jashte shkruan serine e laptopit atehere do e googeloj, por nese jo c'far behet?
    nuk ka shance te mos i kete te shkruara diku,
    marka kuptohet do jete ne kapak ,
    kurse te dhena me te hollesishme poshte lap topit.

Dhe sidoqofte nuk mjafton vetem te dish modelin e motherboardit, sepse laptopi ka shume pjese qe lidhen me motherboardin dhe do te duhej te dije modelin e ēdo pjese te tij, modelin e skedes audio, ethernet, wireless, video, etj etj etj.
    Prandaj kerko per driverat e atij modeli lap topi dhe je ne rregull.

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Shume faleminderit djema. Perfundimisht programi tek linku:

me beri pune.

Gjithe te mirat.

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    nuk ka shance te mos i kete te shkruara diku,
    marka kuptohet do jete ne kapak ,
    kurse te dhena me te hollesishme poshte lap topit.

Dhe sidoqofte nuk mjafton vetem te dish modelin e motherboardit, sepse laptopi ka shume pjese qe lidhen me motherboardin dhe do te duhej te dije modelin e ēdo pjese te tij, modelin e skedes audio, ethernet, wireless, video, etj etj etj.
    Prandaj kerko per driverat e atij modeli lap topi dhe je ne rregull.
    te kuptova xfiles. Doja te pakten te kisha te sigurt marken e motherborardit, por besoj se do veproj keshtu sic thua ti. thanks...

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Marka e MoBo nuk te ndihmon ne gjetjen e driverave ne laptop pasi jo te gjitha pjeset e laptopit jane pjese e MoBo xFiles ka menyren me te sakte

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Ate menyre perdora. E bera formatin. Porse nga driverat qe zbrita per ate laptop nuk ishin driverat e soundit. I kerkova me vete dhe me dilnin shume sound drivers, por asnjeri nga ata nuk cilesonte ne ishte per ate seri laptopi, por tjesht per marken e tij. Keshtu qe laptopi per momentin eshte pa sound. Thash te konsultohesha dhe njehere ketu ne forum nese do i instaloja cfardolloj driveri te asj marke, por qe nuk cileson serin e tij a do te punonte?

Pyetje rreth procesorit

A mund te rritet shpejtesia e procesorit pa i bere overclock. A ka ndonje program qe e permireson ate. Kam nje procesor 3GHz P4 dhe me duket se kohet e fundit eshte ngadalesuar, e kam vene re edhe pasi i kam bere format.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Rev12 Lexo Postimin
    A mund te rritet shpejtesia e procesorit pa i bere overclock. A ka ndonje program qe e permireson ate. Kam nje procesor 3GHz P4 dhe me duket se kohet e fundit eshte ngadalesuar, e kam vene re edhe pasi i kam bere format.
    Nga e kupton ti qe Procesori te eshte ngadalesuar? Nuk ka mundesi qe ta dallosh dhe nuk ke c'fare mund te besh fare persa i perket vetem Porcesorit, po te duash qe te shpejtosh sistemin, shtoi Ram, pastor programe, procese te panevojshme.
    Kalofsh mire,
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Me ne fund e zbulova shkakun.E hapa kasen dhe pashe se rami ishte 2gb por njeri prej rame-ve nuk ishte i vendosur mir.Iu nderrova vendet,i vendosa mir ndeza pc dhe qysh ateher vetem 2gb me thot se esht rami

Faqja 32 prej 61 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •