Close
Faqja 20 prej 61 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 607
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92

Cili procesor ėshtė mė i fuqishėm, AMD apo Intel?

Dėshiroj tė blej njė kompjuter tė ri. Cfarė mė rekomandoni AMD apo intel?
    mund tė mė tregoni cili procesor ėshtė mė i fuqishėm AMD apo Intel?

Zakonisht preferohet Intel po nuk eshte e thene.
    Per mendimin tim merr nji Intel DUO ose QUAD varet sa lek ke ndermend te harxhosh.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Cdo gje varet nga preferenca e personit. pak a shume jane te njejtat gjera vetem me emer te ndryshem. AMD zakonisht mbahet per nje procesor i mire e me i lire se sa ekuivalentet e vet. une personalisht preferoj AMD kjo eshte nje preference e imja personale megjithate te krahasos AMD me INTEL eshte eshte njesoj sikur te krahasosh cokollaten Lind me Kinder.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Une kam me shume se 3 vite qe perdor AMD-nė dhe jam mese i kenaqeur.
    Ashtu sikurse e ka then dhe Ardi,qe te dyja nuk kan ndonje ndryshim te theksuar,une thjeshte do beja nje tjeter krahesim ndryshe nga Ardi qe ka permendur cokollaten.

Kompjuteri eshte pakashum si puna e makines & ka nevoje ne cdo kohe t`i rrish persiper,po ja bere sherbimet & po dite ta mirmbash,sdo kesh asnjiher probleme ose do dish fare mir si t`i evitosh ato.

Tjeta!
    Feel the pump √

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Gjithashtu dhe une perdor AMD edhe eshte me i mire por sic thane dy shoket me lart cdo gje varet nga preferencat dhe une zgjova AMD

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anėtarėsuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    249
    Une para 4 ditesh shkova ne nje dyqan per kompjutor dhe mora nje katolog per PC.

Aty ishin 2 PC me te njejtat konfiguracione 160 gb HDD, 2 GB Ram etj ... , por njeri ishte AMD dhe tjetri Intel diferenca mes tyre ishta 8 euro. Intel Pentium ishte 8 euro me i shtrejt se AMD (ketu e ceka cmimin se doja te thoja se nuk kan nje diference shum te madhe per nga fuqia se po te ishte njeri shum me i shtrejt ateher kuptohet se eshte me i mir)

Dhe i bije te thuash se fuqia e tyre eshte deri diku e barabart.

Kalofsh mir
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Krahasimi i kompjuterave me procesor AMD me Intel eshte njelloj si te krahasosh makinat per fuqine e motorrit.
    Nje Benz me fuqi motorri 500(kuaj fuqi) dhe nje Kadillak me fuqi 500(kuaj fuqi)
    jane te barabarta dhe maximumin e shpejtesise mund ta nxjerrin deri 200km/ore.
    Te procesorat Nje AMD me fuqi 2.8ghz dhe nje Intel me fuqi 2,8ghz jane njelloj per nga shpejtesia/fuqia.
    Nuk ka shume rendesi eshte Intel apo AMD Rendesi ka sa eshte vlera e shpejtesise ne GHZ e procesorit.Teknologjia e prodhimit eshte e ngjashme ne te dyja kompanite.
    Pervec shpejtesise se procesorit shiko a eshte dualcore/quad,te dhenat e bus speed te madherbordit ne mhz dhe llojin e memorjes qe perdor kompjuteri.Sa gb hard drajv ka?Keto jane te dhenat kryesore qe ndikojne ne cmimet e kompjuterave.Amd prodhon kryesisht procesora 64 bit,(kerkon windows 64 bit),kurse inteli perdor procesore 32bit.Nqs blen procesora AMD gjithmone merre karten video ATI pasi pershtatet me mire me madherbordin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Si ta dalloj nėse ėshtė djegur "motherboard"-i?

Si ta dalloj nese ne nje kompjuter eshte djegur motherboardi apo jo?
    Dmth ca shenjash ka kompjuteri.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92
    Mirėpo cili procesor ėshtė mė i fuqishėm athlon apo pentium 4?
    Cili ėshtė mė i fuqishėm nė FSB

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    dritat qe nuk ndizen

Faqja 20 prej 61 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •