Pershendetje!
Doja ta dija nese nje desktop i cili ka perdorur me perpara RAM DDR a mundet te perdore edhe DDR2 ose DDR3 pasi te kete hequr nga perdorimi RAM DDR?
Pershendetje!
Doja ta dija nese nje desktop i cili ka perdorur me perpara RAM DDR a mundet te perdore edhe DDR2 ose DDR3 pasi te kete hequr nga perdorimi RAM DDR?
Nuk besoj se ka nai problem po varet nga skeda qe ke nese arrin te shfrytezoj sic duhet DD2 dhe DD3...gjithsesi prit kur te hyjne ēunat qe jane eksperta, te japin info me te sakta.
Nqs skeda madre eshte ''combo'' po,nese jo nuk eshte e mundur.
MOS I NDY TEMAT no name
Eshte nje pyetje pak a shume, e veshtire! Duhet te kerkosh hardiskun e trurit te njeriut. Paksa e veshtire per momentin.
Gjėja mė e vėshtirė ėshtė tė njohėsh vetveten!
Ate Hardiskun fute ne ndonje vend dhe mos na caj shume ******.Une po flas seriozisht.
Situata eshte e tille:
Kam nje pc destop te vjeter dhe dua ti ve xp sp2(me perpara me kete version ka punuar;pas nje kohe te gjate ne bodrumin e shtepise).gjate instalimit ne fillim me nxjerr nje mesazh eror dhe nje file ne cd: xpsprtm\base\boot\setup\arcdisp.c.
nga eksperieca qe kam mendoj se fajin e kane RAM.Ka dy RAM fizike nje 128 dhe nje 256 mb.Kur heq njerin instalimi vazhdon, por nderpritet ne kohe te ndryshme ne varesi te RAM te hequr.Keta e tregova qe te pohoni nese vertete e kane fajin RAM apo jo.Por ajo qe doja ne fakt eshte se po mendoj tia heq keto RAM dhe ti ve nje tjeter.Doja ta dija nese mund te marr RAM DDR2 ose DRR3 nderkohe qe keto qe kam jane DDR.
Duhet pare si fillim cfare modeli eshte madherbordi
dhe etiketat,per modelet e dy copave ram qe perdor.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt