Close
Faqja 51 prej 61 FillimFillim ... 414950515253 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 607
    i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Ca muhabeti bon mer shoku, po pjeset qe ti thua se do i maresh ne Shqiperi nga vijne sipas teje?
    Para se te postosh mendohu mire ca po poston , nese ne Itali pagun 20 perqind tatim dhe mireqenia eshte e larte i bie qe ti blej ne shqiperi se fitimi eshte me i ulet apo taksat . Po duke qene qe shqiperia ka partner ekonomik turk a kinez eshte shume e lehte te marresh pjese te fallsifikuara.
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga alfonsmala Lexo Postimin
    nuk te sygjeroj te ndertosh nje pc me pjese por me mire blije nje pc me parametra te mira dhe shtoja dhe nje pllake RAM, Karten grafike dhe procesorin gjithashtu mund ti vesh dhe nje HD tjeter per ti shtuar memorien.
    Sa karta grafike ka kompjuteri , po procesor ???!!!
    Ti po thu bli i kompjuter harxho 600 euro dhe pastaj merri e hidhi karte grafike , procesorin dhe ramin dhe bli ca te tjera ??

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Une do te sygjeroja te kerkosh ne ebay.com ndonje PC qe perafersisht ploteson deshirat e tua e me pas do ta kemi me leht te bejme ndonje sygjerim.

Vizito kete link, besoj se do te gjeshe nje cmim qe te konvenon e me pas mund te bisedojme per mundesite e permiresimit.

http://stores.ebay.at/powerworx-shop
    Ti rrofsh per ebay se se kisha degjuar ndonjeher si sit .
    Po te kesh lexuar ca kam shkruar une me siper do kuptosh qe me gjysmen e lekeve te superofertave qe jan ne qarkullim ti nderton kompjuterin me parametra te mira dhe qe reziston per shume kohe.
    Une e kam nje kompjuter fiks ne shqiperi ka 6 vjet pak a shume dhe sdua te bej prape ate gabim , te me japin ato pjese qe duan HP DELLI a ku ta di une me ate cmim qe do .

Nejse nejse

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    Ti rrofsh per ebay se se kisha degjuar ndonjeher si sit .
    Po te kesh lexuar ca kam shkruar une me siper do kuptosh qe me gjysmen e lekeve te superofertave qe jan ne qarkullim ti nderton kompjuterin me parametra te mira dhe qe reziston per shume kohe.
    Une e kam nje kompjuter fiks ne shqiperi ka 6 vjet pak a shume dhe sdua te bej prape ate gabim , te me japin ato pjese qe duan HP DELLI a ku ta di une me ate cmim qe do .

Nejse nejse
    Pershendetje

Se pari nuk te kam treguar per ebay por per Powerworx-shop.

Trego burr sa para planifikon te investosh qe te mund te japim ndonje sygjerim?

Vetem nje procesor duo core i5 apo i7 mund te kushtoje nga 160 deri ne 500 apo me shume.

Sidoqoft ja nje sygjerim:

Mainboard: ASUS Maximus III Formula, P55 (Sockel 1156 (DDR3) nga €204,--

CPU: Intel Core i5-760, 4x 2.80GHz (Sockel 1156) nga €167,89 --

Grafikkarta: ASUS EAH4850/HTDI/1G, Radeon HD 4850, 1024MB GDDR3, 2x DVI, TV-out, PCIe 2.0 nga €83,52 --

RAM: Corsair Vengeance DIMM 4GB (DDR3-1600) nga €74,--

Power Supply : be quiet Dark Power Pro P8 650W ATX 2.3 (BN128) nga €119,38

-----------------------
    Total 648,79 €
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 04-12-2010 mė 00:33

i/e regjistruar Maska e alfonsmala
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Postime
    55
    Sa karta grafike ka kompjuteri , po procesor ???!!!
    Ti po thu bli i kompjuter harxho 600 euro dhe pastaj merri e hidhi karte grafike , procesorin dhe ramin dhe bli ca te tjera ??
    Une spo e kuptoj,ti do nje pc qe te te shkoje lire apo nje pc te fuqishme? Sa per dijeni nqs e blen nje pc ske pse e hedh RAM-in por i shton dhe nje pllake tjeter, karta grafike eshte e integruar dhe se heq dot por ia shton. Derisa ben nje pyetje ne forum do marresh shume mendime prandaj quhet FORUM dhe mos thuj qe te tjeret pergjigjen kot sepse sikush jep mendimin e tij. Megjithate "pyet shtate a tete dhe bej si di vete"

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga alfonsmala Lexo Postimin
    Une spo e kuptoj,ti do nje pc qe te te shkoje lire apo nje pc te fuqishme? Sa per dijeni nqs e blen nje pc ske pse e hedh RAM-in por i shton dhe nje pllake tjeter, karta grafike eshte e integruar dhe se heq dot por ia shton. Derisa ben nje pyetje ne forum do marresh shume mendime prandaj quhet FORUM dhe mos thuj qe te tjeret pergjigjen kot sepse sikush jep mendimin e tij. Megjithate "pyet shtate a tete dhe bej si di vete"
    Ti rrofsh per mendimin se une per kete postova ketu , o lale po te shikosh mire postimin tend me siper do kuptosh qe ja ke fut kot .
    Une do ngrej nje kompjuter te lire dhe te mire , duke pasur parasysh qe fitimin qe nxjerrin asemblatoret e kompjuterave une shpenzoj me pak dhe ashu si e dua une kompjuterin .

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Pershendetje

Se pari nuk te kam treguar per ebay por per Powerworx-shop.

Trego burr sa para planifikon te investosh qe te mund te japim ndonje sygjerim?

Vetem nje procesor duo core i5 apo i7 mund te kushtoje nga 160 deri ne 500 apo me shume.

Sidoqoft ja nje sygjerim:

Mainboard: ASUS Maximus III Formula, P55 (Sockel 1156 (DDR3) nga €204,--

CPU: Intel Core i5-760, 4x 2.80GHz (Sockel 1156) nga €167,89 --

Grafikkarta: ASUS EAH4850/HTDI/1G, Radeon HD 4850, 1024MB GDDR3, 2x DVI, TV-out, PCIe 2.0 nga €83,52 --

RAM: Corsair Vengeance DIMM 4GB (DDR3-1600) nga €74,--

Power Supply : be quiet Dark Power Pro P8 650W ATX 2.3 (BN128) nga €119,38

-----------------------
    Total 648,79 €
    Po mire di gje nese kjo firma ne ebay dergon ne Itali se se marr vesh sikur ska anglisht . Nejse nga ky preventivi do ulem dhe pak se skam ce dua i7 duke qene qe kompjuteri thjesht do perdori aplikacione qe sduan shume prestazione .
    shnet dhe flm

i/e regjistruar Maska e alfonsmala
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Postime
    55
    Ti rrofsh per mendimin se une per kete postova ketu , o lale po te shikosh mire postimin tend me siper do kuptosh qe ja ke fut kot .
    Une do ngrej nje kompjuter te lire dhe te mire , duke pasur parasysh qe fitimin qe nxjerrin asemblatoret e kompjuterave une shpenzoj me pak dhe ashu si e dua une kompjuterin .
    Kot apo plot une ate mendim kam, ty nqs ste pelqen mos e merr ne konsiderate.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Kohet e fundit po mendoja qe kompjuterin fiks qe kam ne shpi ta nxjerr menjane dhe montoj vete nje kompjuter me pjese te blera . Une jetoj ne Itali po nuk e di nese me leverdis qe pjeset ti blej ne shqiperi apo ketu edhe pse besoj se ne shqiperi nuk kane garanci . Megjithate me ca pjese qe pashe ne nje supermarket elektronikeje me ndihmoni te bej preventivin :

1) Skeda meme http://www.unieuro.it/informatica/co...MAAAEjgjhmvA7g

2) Nuk e di cfare skede audjoje te blej : kto jane opsionet http://www.unieuro.it/informatica/co...MAAAEj9R9mvA7p

3) Kete http://www.unieuro.it/informatica/co...reEvar3=browse
    APO http://www.unieuro.it/informatica/co...reEvar3=browse

3) Ramin se di kush mund te jete me i mire nga keta http://www.unieuro.it/informatica/co...SearchLanding=

4) Ushqimi , korenti http://www.unieuro.it/informatica/co...reEvar3=browse
    APO http://www.unieuro.it/informatica/co...reEvar3=browse

5) Kam nje HD 320 gb lidhje pci (nuk marr vesh mire po kur doja ta lidhja te kompjuteri i vjeter qe ka SATA duhesh nje skede pci )

6) Dvd - Writer samsung

7) Kasen se di cfare lloji mund te blej dhe nese jane standard apo duhet te pershtatem me skeden meme

8) Procesorat edhe pse me pelqente te perdorja nje dual duo core http://www.unieuro.it/informatica/co...wAAAEj5H9mvA7n

Cfare me sugjeroni , si jane cmimet nese jane te larta dini ndonje sit ku blihet dhe online , cfare te zgjedh nga keto pjese me siper .
    Eshte e lehte te bashkoj bashke keto pjese , cfare problemesh mund te lindin dhe nese ka ndonje guide mundesisht video per te asembluar kete "tru" .
    Mirepres cfaredolloj komenti .

Nese ke pasion per nje pc blen pjeset me te mira dhe nuk te intereson ēmimi ,por nese don te kursesh eshte e kote.Me ēmimet e pc qe gjen sot,nuk ja vlen qe ta montosh vete sepse ke kosto me te larte.
    Ja psh:
    http://www.marcopoloshop.it/Marcopol...HEWG5214ITB010

HP G5214IT + monitor lcd 20'' S2031

Computer Desktop, AMD AthlonII X2 220 2.8GHz, RAM 4GB DDR3, HDD 500GB S-ATA 3G, DVDRW Dual DL con LightScribe, GeForce G210 512MBi, wired LAN, Windows 7 Home Premium 64bit

+ Monitor LCD 20'' modello S2031

Prezzo € 539.00

Po deshe ta dergojne ne shtepi gratis.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga leci Lexo Postimin
    Nese ke pasion per nje pc blen pjeset me te mira dhe nuk te intereson ēmimi ,por nese don te kursesh eshte e kote.Me ēmimet e pc qe gjen sot,nuk ja vlen qe ta montosh vete sepse ke kosto me te larte.

Jam i te njejtit mendim, kete desha te them ne postimin e pare. Sa i perket propozimit tend mendoj se cmimi eshte shume i larte.

Ne propozimin tim te pare kam paraqitur cmimet me te lira te mundshme dhe nuk i kam perfshire te gjitha pjesen dhe prap kam arritur ne nje cmim shume te larte. Nese krahason cmimin e PC-se te montuar vete dhe nje PC- te gatshme qe ka perafersisht te njejtat pjese do te shohesh se dallimi mund te arrije ne 200 euro apo edhe me shume.

Ja nje PC e gatshme qe eshte perafersisht e njejte me propozimin e pare:

Intel Quad Core i5-750 4x 2,66GHz

Mainboard Asrock H55M-LE, Audio, LAN

4GB RAM DDR3 PC-1333

500GB S-ATA-II 7200rpm

20x DVD-Brenner (+/-/DL)

1024MB nVidia GeForce GT-220 HDMI

520Watt , 12cm ftohesi, PFC

459,90 Euro

http://cgi.ebay.de/PC-SYSTEM-INTEL-C...item5addcdada9

E vetmja gje qe mendoj se ia vlene te permirsosh ne kete PC eshte Mainboardi. Nje zgjidhje e mire te ofrohet nga vete shitorja, e qe eshte ASUS P7P55D dhe kushton 68 euro.

PS: Keto shitore bejne dergese ne te gjitha vendet e BE-se
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 04-12-2010 mė 23:09

Faqja 51 prej 61 FillimFillim ... 414950515253 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •