Close
Faqja 30 prej 61 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 607
    Blaugrane
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Vendndodhja
    Atje ku nuk je ti
    Postime
    16
    Smart 01 po ne stand by ndalet cooleri (se me heret nuk dija si ta quaja per arsye se ne n KS e quajm disa fuza ose disa flutura)Mu kujtua ta quaja COOLER mirepo mu duk si ata t rinjet qe ecin n trend me moden KULLERAT hahahhahaah

JU falemnderit t gjitheve qe u munduat sadopak per te me ndihmuar ,e juve tjereve qe ju kam ber nervoz dhe qe ju kam dukur naive ju kerkoj falje.Thjesht u deshperova kur lexova postimin e Hard Style :S.kur u kyqa n forum dhe pash aty se ka 1 pergjigje u gezova pa mase duke shpresu se me ka dal dikush ne ndihme por kur e pash se kishte qen shaka ateher u deshperova dhe reagova n ate menyre...Edhe une kam bere pak shaka ju lutem (A)...ju pershendes..
    MmEeTtIi do te provoj edhe ate qe thua ti por pak me vone nese nuk me ofrohet ndihme tjeter me e leht :S
    P.S. Endless me arsye e paskam nda boten ne dy lloje njerezish
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lolushka : 31-01-2009 mė 03:20

i/e regjistruar Maska e smart_01
    Anėtarėsuar
    30-08-2008
    Postime
    28
    ok.ok mire,edhe ky cooleri yt eshte shume ne trand hehhe,pa te nuk mundet te bej asgje pc.
    tash provo ate qe te ka sugjeruar memetli,por mire ta pastrosh,e nese nuk ndalet prap atehere si duket duhet ta nderosh me nje tjeter te ri.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    lolushk,

afer kullerit ne pjesen e poshtme te laptopit ose anash jane disa vrima, permes se cilave kulleri e bart nxehtesine jashte, nese keto vrima mbulohen psh. duke e vendose laptopin gjate perdorimit mbi nje jorgan ose batanije apo ne cfaredo pjese tjeter te bute e te nxehte qe bart nxehtesine e i mbulon keto vrima, atehere kulleri hallakatet sepse ajrin e nxehte qe deshiron ta shpjere jashte i kthehet perseri brenda dhe me ajrin tjeter qe prodhojn psh. procesori, fillon ti hipe temperatura ne brendi te laptopit aq shpejt sa qe kulleri nuk ndalet as edhe ne stand by.

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    LOLUSHKA .

Laptopet kane probleme me nxehjen sepse jane shume te holle qe qe ndalojne kalimin dhe ajrosjen e kompjuterit.
    Nese ti ke shume vjet me ate laptop do te thote (dhe nga parametrat e kompjuterit tuaj mund te them se keni me shume se 2 vjet) qe nese e ke perdorur neper ambjente me shume pluhur ka marre pluhur .
    Laptopi ka dy mundesi te marre pluhura (papasterti) nepermjet tastieres (laptopi im kur e bleva te ri kishe nje si tip mbrojtese e holle qe mund te viheshe te tastjera kur nuk perdoreshe) .
    E DYTA . Nepermjet hyrjes se ajrit ne ventilator qe zakonishe kane poshte laptopit gje qe perkeqeson ajrimin dhe ndihmon ne hyrjen e papastertive(pluhurave).

TRETA : si kam lexuar neper forume te ndryshme AMD eshte procesor qe nxehet shume dhe si i tille do nje sistem ajrimi te mire (per kete laptopet skane jetegjatesi dmth vetem nga temperaturat). Kete gje e kam vene re edhe me laptopin tim qe ka Intel dhe njerzve qe njoh qe kane pasur AMD.

KATERTA : Nese ske nje antivirus te mire do te thote qe ke marr viruse dhe ben qe ngadalesohet shume kompjuteri dhe ventilatori spushon se pushuari.
    Kur mora nje here viruse te rrezikshem te njejten gje me bente dhe mua .
    Do te thote nese ka punuar mire here te tjera kompjuteri dhe ka pak kohe qe punon keshtu SHIH SE KE VIRUSE . BEJI NJE PASTRIM OSE PERDOR NJE ANTIVIRUS TE MIRE DHE TE AZHORNUAR.

ZGJIDHJA : Nese mund te kesh bllokime na pluhura , jane ca bombla ajri me ajer te presuar qe sprucohen te ventilatori per te nxjerre pluhurat duke pare qe do shume eksperience dhe kohe te hapesh nje laptop dhe ta shohesh nga brenda.
    Nese ka pak kohe shih per antivirus te mire dhe te azhornuar (une perdor KASPERSKY dhe skam psur probleme , kam 2 3 vjet qe e perdor)

Nese kompjuteri ka shume kohe qe ben kete gje do te thote qe ventilatori ka ikur per l....sh dhe duhet te blesh nje sistem ajrimi te jashtem(cooler)

http://cgi.ebay.it/NOTEBOOK-COOLER-D...ayphotohosting

ne ebay ose supermarket kompjuterash a ku ta di une :

http://cgi.ebay.it/NOTEBOOK-COOLER-Dissipatore-3-Ventole-Metallo-x-LAPTOP_W0QQitemZ360101458257QQcmdZViewItemQQptZLuc i_e_ventilatori_USB?hash=item360101458257&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1385|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A13 09

AJRIM I DOBET = SHKATERROHEN HARDWARE NGA NXEHTESI DHE NUK PUNON SI DUHET .

BESOJ SE TE KAM NDIHMUAR .
    SHNET .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 04-02-2009 mė 13:39
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Blaugrane
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Vendndodhja
    Atje ku nuk je ti
    Postime
    16
    Po ka me shum se 2 vite qe e kam ket laptop.Me perpara kam pasur Kaspersky anti virus por i ka skaduar afati.Tani kam antivirusin AVAST...:S nuk dij q`te them a eshte i mir apo jo.Degjova keshillat e MmEeTtIi-t dhe e hap laptopin dhe i pastrova me thithese pluhuri ato pjeset ku hynte dhe dilte ajri(kishete pas mjaft pluhur vertet)mirepo prap se prap nuk ndalet cooleri asnjeher :S:S
    Me falni nese ju lodha por kam nevoj per ndihme :S:s ju falenderohem paraprakisht te gjitheve qe jeni munduar te me ndihmonii thnx Che guevara
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lolushka : 03-02-2009 mė 12:15

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Provo ta formatizoshe Loptopon njehere, se mos ki ndonjė virus, nese prape nuk ndalet asnjėherė, qoje te mjeshtri. se mbase tu dėmtua flutura.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Blaugrane
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Vendndodhja
    Atje ku nuk je ti
    Postime
    16
    MmEeTtIi e kom formatizuar por prap njejt...:S
    Athua eshte prishur flutura edhe pse degjohet zhurma mendoj se osht duke funkksionuar

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    .....

Blaugrane
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Vendndodhja
    Atje ku nuk je ti
    Postime
    16
    hahhaha hard stylee :P:P
    ende s`eshte bo kerr mos ke frik mos i mesho kokes me dor :P hauhuahuahuhauhauh
    Live your dream ...don`t dream your Life!

Blaugrane
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Vendndodhja
    Atje ku nuk je ti
    Postime
    16
    Che guevara shum i mir ai mjet ftohes po ku ta gjej se :S
    Live your dream ...don`t dream your Life!

Faqja 30 prej 61 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •