ASUS Striker 2 Extreme
ASUS Rampage
![]()
ASUS Striker 2 Extreme
ASUS Rampage
![]()
Pėr mendimin tim dhe sipas njė tekniku kompjuterash me njė eksperiencė 17 vjeēare, MSI ėshtė njė nga mė tė mirat nė kėtė kohė.
Tė sugjeroj kėtė motherboard (mėmė)
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Madherbordi me i shtrenjte ne treg eshte me i miri.Nuk do as tru as kalem.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
jo por desha tė di pėr motherboardet pėr punė e jo pėr lojra
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Desha te pyes dhe njekohesisht te diskutoj per procesoret e kompjutereve.
Sa kam kuptuar une procesoret nga Intel jane me te mire se AMD mirepo a eshte dallimi shum i madh apo si?
Me beri pershtypje nje test i kompjuterit tim. E kam procesorin 5200 x 2 AMD, edhe ashtu shkruan edhe ne kompjuter edhe ne listen e drivereve. nuk behet fjale per mashtrim, sepse kompjuteri ne listen e tij Device Manager tek Processors i shfaq keshtu dy procesore:
AMD athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
AMD athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
Por rastesisht e kontollova me nje program per shpejtesine, dhe me tregoi shpejtesine 2300. Kjo me beri merak dhe e kerkova nje test ne google per testim online nga interneti. Ai me habiti fare me dha shpejtesine 1500.
Cfare do te thote kjo. Ky procesor qe shkrun 5200 x 2 a eshte 5200 apo e kam kuptuar gabimisht. Kam pershtypjen qe se kam procesorin mbi 2500 te shpejte.
Procesori jot duhet te punoj ne tehori ma 2,7 GHz pra 2700 MHz.
Pastaj sigla 5200 nuk do te thote se procesori punon me 5200 MHz , por thjesht modeli i cpu-s .
Ky proēesor punon siē shihet dhe me 64 Bit pra te lejon te instalosh sisteme operativ te cilet punojne me 64 bit ( jan me stabel dhe te shpejt en munim)
Listohen te dyja procesoret dual,por shpejtesia e kompjuterit nuk eshte asnjehere
shpejtesia e njerit procesor shumezim me dy.Klik ne start.Ne menune e startit klik i djathte ne my computer dhe klik ne properties.ne dritaren tjeter shiko nen computer.Aty e ke ne GHZ sa eshte shpejtesia e vertete e kompjuterit.
Dy procesora bashke(dual) ku secili ka shpejtesi psh 2.5 ghz nuk do te thote qe shpejtesia eshte 2.5x2=5ghz.
Ai 5200+ eshte modeli i procesorit.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Po Benseven e kam kuptuar tashme edhe vete. Megjithate konsideroj se eshte idioti e vertete kjo qeshtja e emrit. Pse 5200 +. 99% e njerezve mendojne qe procesori eshte 5200.
Faleminderit per komentin.
Krijoni Kontakt