Close
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 170
    i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    sa qesharake qe eshte bere federata shqiptare, i cahet koka ansorit ne fush me gure nga tifosat dhe nuk jepen tre pi8k ne tavoline, ketu per nje krisme jepet tre pikshi menjehere pa u kerkuar nga skuadra tjeter
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Fiks e ka shoqeru firmen me foton me lart ky djali.

Skenderbeu luftoi per interesat e ngushta dhe arriti qellimet driteshkurtra qe nuk do te mbeten gjate ne memorje, ose do te mbeten ne memorje si kujtime te perbaltura. Une e kam shkruar me kohe ketu qe Skenderbeu do te shpallej kampion ndaj nuk me ekzalton aspak fitimi i ketij titulli.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Problemi qendron se Skenderbeu NUK eshte ekipi i vetem ne kto qe permend ti.Korcaret kishin ekipin me te mire,dhe e fituan kte kamjonat,pavarsishte se mund te ket bler naj ndeshje.Sdo isha dakort nqs ekipi i Skenderbeut do te ishte i vetmi ekip i perfshire ne pazare.Po kur te gjithe mundohen me be pislliqe te tilla,dhe korcaret nuk jane budallenj me i len te ikin kot te gjitha ato investime qe kan ber si per lojateret ne ekip po ashtu edhe per infrastrukturen.Le ti urojme suksese Skenderbeut,dhe ishalla na nderon neve si Shqiptar ne kupat e Evropes..

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anëtarësuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    ik me gjithe Skenderbeun,te pakten ne dolem ne vend te dyte me forcat tona para Teutaaaaaaaaaaa

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Eshte nje zullumhane qe ofendon emrin "Superlige" qe i kane vene. Eshte nje levizje kaotike futbolistesh, drejtuesish, njerezish prapaskenash qe nuk lene te zeze pa bere etj etj. Ne kampionatin tone ka rregulla qe respektohen kur do shefi e nuk e vret mendjen njeri kur zullumhanen e bejne njerezit e shefit apo te shefave me mire te themi. PRandaj eshte nje kampionat pa moral, ku jane te perfolura te pakten 3 ekipe qartazi deri me tani. SKENDERBEU, SHKUMBINI, KAMZA. Keto ekipe i kemi pare dhe vete se cfare kane bere e s'kemi nevoje per te na mbushur njeri mendjen me dokrra.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Sot ishte teater i papam.

Fieri 6-5 me beratin , 5 gola per tomorrin i shnoi bakiu se deshte kpucen e arte
    Peqinit i duhej vetem barazimi dhe shko e barazo me vllaznine 4-4 ,ne pikpamje te pare te jep pershtypjen e nje ndeshje spektakolare ,por ne fakt gjithe kane qene me radio ne vesh duke nigju si po dalin neshjet e tjera dhe duke bo llogarite e tyre.

Korces arbitrat i dhane nji gol offiside sade dhe nje penallti inekzistente. Ekip pa shtylle kurrizore qe edhe pse ka lojtaret me t'mire te kampionatit tone prap sbeso ne forcat e veta por si gjithmone e do me patjeter nje mbeshtetje nga nje lojtar i 12. Turp.

Nejse eshte e kot te zgjatem. Kampionat vk
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Cuf-cufët lehin Skenderbeu ben 'xhiron' e Champions!!

Burre mbi burrat, Agim Zeqo &Co u'a shqeu 'marmiten' mendje zhulsve te bllokut kamnist!

U kry!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Sot ishte teater i papam.

Fieri 6-5 me beratin , 5 gola per tomorrin i shnoi bakiu se deshte kpucen e arte
    Peqinit i duhej vetem barazimi dhe shko e barazo me vllaznine 4-4 ,ne pikpamje te pare te jep pershtypjen e nje ndeshje spektakolare ,por ne fakt gjithe kane qene me radio ne vesh duke nigju si po dalin neshjet e tjera dhe duke bo llogarite e tyre.

Korces arbitrat i dhane nji gol offiside sade dhe nje penallti inekzistente. Ekip pa shtylle kurrizore qe edhe pse ka lojtaret me t'mire te kampionatit tone prap sbeso ne forcat e veta por si gjithmone e do me patjeter nje mbeshtetje nga nje lojtar i 12. Turp.

Nejse eshte e kot te zgjatem. Kampionat vk
    Edhe Sporti ashtu sikurse dhe Politika ne Shqiperi bejne estrade me popullin. Sa kohe qe stadiumet do mbushen me budallenj qe cirren me aktoret e tyre ne fushe keto lloj shfaqesh do shohim.
    Tifozet Shkodrane jane shprehur se ju ish dukur sikur ishin ne Teatrin Migjeni dhe jo ne Stadiumin Loro Borici.
    Une personalisht mendoj se kete vit nuk duhet te jepet cmimi per kepucen e arte qe keta plehra te zene mend vitet e ardhshme e mos ta perdhosin futbollin me te tilla palacolleqesh.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Skënderbeu shpallet kampion

Skuadra korçare e Skënderbeut fitoi për të dytin vit radhazi kampionatin shqiptar të futbollit falë fitores ndaj Pogradecit me rezultatit 3-1. Teuta pas fitores ndaj Kastriotit 2-1, u shpall nënkampionia e superligës, duke mbetur një pikë pas skuadrës korçare. Skënderbeu do të përfaqësojë Shqipërinë në Kupën e Kampioneve.

Skuadrat që ranë

Dinama dhe Pogradeci janë skuadrat që ranë direkt në kategorinë e parë. Dinamo e kishte pronetuar me kohë këtë vend, ndërsa Pogradeci ra vetëm në javën e fundit të superligës pas humbjes ndaj Skënderbeut dhe fitores së Apolonisë ndaj Tomorit.

Skuadrat që u ngjitën

Luftëtari Gjirokastrës dhe Përparimi i Kukësit janë skuadrat që fituan direkt të drejtën për të luajtur sezonin tjetër në superligën shqiptare. Përparimi e siguroi një vend në kampionatin shqiptar në ndeshjen e fundit, të cilën e barazoi pa gola ndaj Lushnjes. Kukësi ngjitet për herë të parë në historinë e saj në superligën shqiptare.

Play Out

Apolonia mundi të sigurojë një vend në play out pas fitores ndaj Tomorit me rezultatin tenistik, 6-5. Kalimi i saj u bë dhe falë fitores së Skënderbeut në Pogradec. Apolonia, Kamza dhe Tomori do të luajnë nga një ndeshje shtesë, respektivisht ndaj Lushnjes, Besës dhe Besëlidhjes për të përcaktuar skuadrat që do të jenë pjesë e superligës për sezonin tjetër. Përballja më interesante është ajo e derbit të myzeqesë, Apolonia – Lushnja. Në ndeshjet e tjera, Kamza do të luajë ndaj Besës dhe Tomori ndaj Besëlidhjes.

Liga e Europës

Teuta, Flamurtari dhe Tirana janë skuadrat që do të marin pjesë në Ligën e Europës. Teuta merr pjesë në këtë kompeticion pas renditjes në vendin e dytë në kampionat, ndërsa Tirana si finaliste e kupës së Shqipërisë. Tirana do të luajë ndaj Skënderbeut në finale. Flamurtari u kualifikua në këtë kompeticion pas arritjes së vendit të katërt në kampionat.

Golashënuesi

Betejën për golashënuesin më të mirë të superligës e fitoi Roland Dervishi i skuadrës së Shkumbinit me 20 gola, duke lënë pas Endri Bakiun e Tomorit me 19 gola. Në javën e fundit, të dy lojtarët shënuan 7 gola së bashku në ndeshjet respektive me skuadrat e tyre. Dervishi shënoi tre nga katër golat e Shkumbinit në barazimin 4-4 ndaj Vllaznisë, ndërsa Bakiu shënoi katër gola për Tomorin në humbjen 5-6 ndaj Apolonisë. Një rast unik ky, por i zakonshëm në javën e fundit të superligës shqiptare.

Ndeshjet në “Play Out”

Apolonia – Lushnja

Kamza - Besa

Tomori - Besëlidhja

Rezultatet e ndeshjeve të fundit

Pogradeci – Skënderbeu 1-3

Apolonia – Tomori 6-5

Kastrioti - Teuta 1-2

Tirana - Kamza 1-0

Flamurtari – Laçi 0-0

Vllaznia – Shkumbini 4-4

Bylis – Dinamo 3-1

Superliga 2012

1 • Skenderbeu 26 17 6 3 57
    2 • Teuta 26 17 5 4 56
    3 • Tirana 26 16 5 5 53
    4 • Flamurtari 26 13 7 6 46
    5 • Kastrioti 26 11 5 10 38
    6 ↑ Vllaznia 26 10 5 11 35
    7 ↓ Bylis 26 9 8 9 35
    8 • Laci 26 11 7 8 34
    9 • Shkumbini 26 8 7 11 31
    10 • Tomori 26 8 4 14 28
    11 • Kamza 26 7 6 13 27
    12 ↑ Apolonia 26 5 6 15 21
    13 ↓ Pogradeci 26 6 4 16 19
    14 • Dinamo 26 3 7 16 13

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •