Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 170
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Teuta e tregoi veten dhe e ka fituar kampionatin e saj kete sezon. Megjithese eshte 2 pike para une besoj se e ka shume te veshtire. Por mua me behet qejfi qe ka ardhur deri ne kete pike te sezonit, sepse deri me tani ka prishur shume pazare dhe ka harxhuar shume pare kundershtareve, te cilet tani perveç arbitrave qe i ka bere te zakonshem, duhet te bejne dhe disa pagesa ekstra.

Jane dhe kater ndeshje per tu luajtur dhe te kater ndeshjet jane finale. Duhet pare me kujdes rrjedha e ngjarjeve ne keto 4 ndeshje pasi do vendoset gjithcka.

Megjithese e ka shume te veshtire, une shpresoj shume qe Teuta te fitoje kampionatin dhe te beje disa me dhimbje koke, se e meritojn nje dhimbje koke dhe te forte madje. Gjithashtu duhet t'u mesoje disave se edhe po te luash ndershem mund te fitohet, e gjitha eshte çeshtje besimi dhe pasioni, dashurie per sportin qe ke zgjedhur.

Shpresoj ne triumfin e Teutes duke shpresuar qe te njejten gje do te beje Vllaznia sezonin e ardhshem, ekipi per te cilin realisht bej tifozllik ne Shqiperi.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Flet Rubio: Tirana dhe unë, fituesit moralë të Superiores

Hulian Rubio Sançez ndihet mirë në Shqipëri, paçka se në harkun e 7 muajve ka mësuar edhe shumë gjëra që, sipas tij, nuk kanë lidhje shumë me futbollin. Gjithsesi, në një intervistë për mediat spanjolle (http:/ /noticias.lainformacion.com), trajneri aktual i Tiranës ka pasqyruar “pa doreza” ashtu siç e shikon ai nga jashtë Superioren dhe gjithçka që lidhet me topkëmbën në Shqipëri. “Jam shumë i lumtur me atë çka i kam dhënë futbollit këtë sezon në Shqipëri. Ndihem i realizuar jo vetëm në aspektin personal, por edhe duke parë ecurinë e skuadrës sime. Kam në dispozicion një skuadër me djem të mirë, të cilët dinë si të sillen jo vetëm në fushën e lojës, por edhe jashtë, edhe pse nuk janë absolutisht të kalibrit të lojtarëve spanjollë. Mund të them se kam një raport vëllazëror dhe e shikoj se ata kanë besuar tek unë dhe kanë bërë gjithçka që u kam kërkuar si në stërvitje ashtu edhe në fushën e lojës”, – pohon tekniku.

Sezoni – I ardhur te Tirana në verën e vitit të shkuar, Rubio arriti menjëherë të fitonte zemrat bardheblu me fitoren në Superkupën e Shqipërisë ndaj Skënderbeut. Sakaq, tekniku arriti të rivalizojë me Tiranën edhe në kampionat, madje duke qenë edhe finaliste e kupës, paçka se në fillim të sezonit askush nuk e shikonte ekipin bardheblu si rival të denjë për titull. Më tej Rubio tregon momentin më të mirë të ditës së tij te Tirana që, sipas tij, janë orët kur ai stërvit skuadrën. “Shtatë muaj këtu janë të barabartë me shtatë-tetë vjet në Spanjë, nëse llogarisim vështirësitë dhe modalitetet e kampionatit shqiptar. Unë ndjej se jam fituesi moral i Superiores, kjo edhe për faktin se drejtoj një skuadër, që ka luajtur gjithnjë ndershëm. Në media kam parë të flitet për rezultate, si dhe për lidhje mjaft të dyshimta mes politikës dhe presidentëve të disa klubeve, të cilët përfaqësojnë edhe pjesën më të fuqishme të biznesmenëve”, – vazhdon Rubio.

Infrastruktura – Në fund tekniku i Tiranës sheh si problemin më të madh në Shqipëri, infrastrukturën e dobët. “Edhe pse kam stërvitur shpeshherë në mesditë, çka nuk e bëja në Spanjë, mund të them se e kam bërë me shumë zell. Sakaq, vërej se problemi më i madh në Shqipëri janë fushat e futbollit, të cilat janë në kushte të mjerueshme. Hiq dy-tre fusha, të tjerat janë totalisht jashtë standardeve. Gjithsesi, unë jam munduar që të ambientohem, duke i parë edhe si gjëra normale. Personalisht ndihem mirë dhe vërej afeksion dhe mbështetje të njerëzve këtu ndaj meje. Hahet mirë, madje kuzhina është thuajse po aq ekologjike sa edhe në Spanjë”, – përfundon tekniku spanjoll i bardhebluve.

KONTRATA
    I pyetur lidhur me të ardhmen e tij, Rubio ka pohuar se, edhe pse ndihet si një trajner veteran, dëshiron të punojë edhe për disa vite. “Në Shqipëri apo gjetkë? Nuk e di. Më është ofruar rinovimi i kontratës nga drejtuesit e klubit, por kam edhe oferta nga klube të tjera në Evropë, ndaj më së pari do t’i shikoj të gjitha mundësitë që më jepen dhe më pas do të vendos”, – pohon Rubio.

Panorama Sport
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Futja kot i thojne ndryshe ksaj deklarates se trajnerit te Tiranes..

E pse duhet ta quaj veten kampjon moral ky,kur Tirana del barazim ne fushen e vet

kundra Skenderbeut,dhe ne Korce humb me rezulatin 2-0,gje qe e pranoi mbar opinioni

sportiv,madje dhe vet drejtuesit e Tiranes qe Skenderbeu e meritoi fitoren.Robio ben mire

ti kenaqet vendit te 3,dhe ta quaj veten me fat qe shkoi ne finalen e kupes.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ti ne fakt, nisur nga cfare lexon neper gazeta ke te drejte. Sepse, psh, ne ndeshjen ne Tirane ti nuk e ke vene re fare penalltine e mohuar te Tiranes. Do thuash jo po kshu pretendojne te Tiranes e ktej andej. Nje delegacion i arbitrave Shqiptare vajti ne nje trajnim nga UEFA ku diskutohej per problematiken e arbitrazhit ne pergjithesi. Dhe, episodi i Tirana - Skenderbeu ishte perzgjedhur per tu prezantuar nga delegacioni yne ne kete trajnim, me bindjen se keta kane vepruar drejt. Njezeri, te gjithe arbitrat evropiane, thane krejt te kunderten. Te tere thane qe arbitri ka gabuar rende ne ate ndeshje dhe ka ndikuar ne rezultatin e ndeshjes.

Me te vertete Tiranes nuk i ka faj askush qe nuk fitoi ne fushen e vet. Por ama, kjo nuk perligj ndeshjet e dhuruara ne tavoline Skenderbeut. Nejse, dhe une jam ne nje mendim me Rubion. Me ka kenaqur jashte mase ndeshja Teuta - Tirana ku fitoi Tirana, si dhe Vllaznia - Tirana qe doli ne barazim 2 - 2. Per mua Vllaznia - Tirana ka qene ndeshja me e bukur e kampionatit deri me sot, spektakel i vertete ne fushe, nuk beje dot dallimin jane ekipe Shqiptare apo jo. Gola spektakolar qe nuk jemi mesuar ti shohim ne ndeshje te kampionatit Shqitpar. Ndersa e dyta ne vjen Teuta - Tirana, edhe aty nje ndeshje mjaft e bukur, gare e forte sportive si dhe nje duel tekniko-taktit per tu admiruar.

Ndersa Skenderbeun e kam ndjekur ne ndeshjen me Kamzen, ne ndeshjen me Vllaznine per kupe e kampionat dhe nuk eshte se me ka lene ndonje mbrese. Lojtare qe luajne pa ndonje deshire kushedi.

Shijoni dhe njehere keto perla...

Po,eshte e vertete qe ndeshja Teuta - Tirana ishte nje nga ndeshjet me te bukura te kampjonatit.

Isha ne Shqiperi dhe ndeshjen e kam par ne Super Sport,madje ne lokalin ku po shikoja ndeshjen

Isha i vetmi tifoz i Teutes.

Por kjo nuk do te thote qe Tiranen do ta quajm kampjon moral te kampjonatit.

Historine e dim te gjithe qe e ka Tirana,por flasim per te tashmen dhe jo te shkuaren.

Mbaj mend nder vite qe Tirana eshte ai ekip qe gjithmon eshte favorizuar nga albitrat dhe federata.

Punen, investimet, grupin e lojtareve qe ka Skenderbeu i tanishem,se ka ber asnje klub kto 22 vitet e fundit.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Investimet qe ka bere keto 22 vjet Tirana ne futboll, i duhen edhe shume vite te tjera Skenderbeut qe ti beje.

Tirana eshte vertete fituesi moral i kampionatit kete sezon, pasi ka sjell ide novatore dhe nje fryme te re ne menyren e te luajtirt te ketij sporti. Dhe kjo eshte plotesisht merite e trajnjerit Rubio. Ai ka ditur te motivoje lojtaret e tij ne maksimum, pavaresisht se keto kishin probleme financiare. Eshte njeriu qe nuk ka bere asnjehere polemika, dhe nese ndonjehere ka folur per ndonje gje te pahijshme qe ndodh ne kampionat, e ka thene me diplomaci dhe pa shkaktuar rremuja apo zhurma.

Nese do te kishin te gjitha klubet sjelljen e Tiranes se ketij sezonit, do kishim nje futboll shume me cilesor dhe me shume njerez neper stadiume. Por disa nuk jane te interesuar keto gjera dhe nuk kane largpamesi. Mendojne vetem per disa objektiva te ndyra dhe afatshkurter.

Nuk po bej as propagande as tifozllek per kto ekipet qe luajn ne super ligen Shqiptare.

Thjesht me vjen inat me kto te Tiranes qe te cajne trrapin kur akuzojne te tjeret per blerje

ndeshjesh,dhe vet eshte ai ekip qe ben me shum pazare.

E ke par ndeshjen Flamurtari - Tirana per kampjonat???

Nese jo,informohu per menyren se si e fitoi ndeshjen Tirana.

Themi kot mesa duket qe ne Superlige ka pislliqe. Teuta nuk ben pislliqe. Tirana nuk beka as ajo. Vllaznia jo e jo. Flamurtari po eshte i ndershem. Korcaret po ti pyesesh, i marrin te gjitha me merite. Skuadrat e fundit te tabeles thone e kane fajin kundershtaret qe bejn shitje-blerje, prandaj jemi ketu.

I bie qe nuk ka fare korrupsion ne futbollin shqiptar.

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Investimet qe ka bere keto 22 vjet Tirana ne futboll, i duhen edhe shume vite te tjera Skenderbeut qe ti beje.

Tirana eshte vertete fituesi moral i kampionatit kete sezon, pasi ka sjell ide novatore dhe nje fryme te re ne menyren e te luajtirt te ketij sporti. Dhe kjo eshte plotesisht merite e trajnjerit Rubio. Ai ka ditur te motivoje lojtaret e tij ne maksimum, pavaresisht se keto kishin probleme financiare. Eshte njeriu qe nuk ka bere asnjehere polemika, dhe nese ndonjehere ka folur per ndonje gje te pahijshme qe ndodh ne kampionat, e ka thene me diplomaci dhe pa shkaktuar rremuja apo zhurma.

Nese do te kishin te gjitha klubet sjelljen e Tiranes se ketij sezonit, do kishim nje futboll shume me cilesor dhe me shume njerez neper stadiume. Por disa nuk jane te interesuar keto gjera dhe nuk kane largpamesi. Mendojne vetem per disa objektiva te ndyra dhe afatshkurter.
    Per trajnera edhe ai skenderbeut dhe i teutes jane trajner model. asnjehere nuk bejne polemika. per skuader pastaj, skenderbeu eshte model kete sezon dhe sezonin qe kaloi. nga organizimi jane perfekt, kete nuk mund ta mohoje njeri.

Te Tirana eshte investuar shume ne keto 22 vite dhe prandaj ka fituar tituj. Tani po investohet te Skenderbeu dhe prandaj po fitojne tituj. Ashtu sic investohej dhe te Dinamo para ca vitesh dhe fituan tituj.

Kush ka me shume lek, zakonisht do te fitoje.

Parathenia dhe parashikimet e javes se 23-te

Ndeshjet e fundit te veprimtarise me te rendesishme te futbollit shqiptar, Kampionati Kombetar i Kategorise Superiore do te zhvillohen diten e merkure me date 25.04.2012 ne oren 16.00.

Sektori i Garave i Federates Shqiptare te Futbollit ka vendosur qe te gjitha ekipet dhe ndeshjet e tyre te trajtohen njesoj persai i takon orarit te zhvillimit sepse interesat e ekipeve futen keshtu ne nje barazi te plote.

Keto interesa ne krye jane perqendruar ne fitimin e ttitullit Kampion Kombetar, pak me poshte ne perfaqesimin ne Europa Lige dhe ne fundin e ftohte per ti shpetuar renies ne kategorine inferiore apo sistemit Play-off.

Dinamo - Tirana

Ne Tirane do te luhet derbi i kryeqytetit qe shume here ka sjelle emocione ne keto vitet e fundit. Por kesaj rradhe dy ekipet jane ne skajet e kunderta te renditjes. Dinamo me nje shprese jo realiste mbijetese, ndersa Tirana qe synon titullin. Sigurisht qe bardheblute jane favorite, por Dinamo ka treguar se eshte nje kundershtar i veshtire ne keto jave te fundit, edhe pse nuk ka arritur te marre shume pike. (Parashikimi: 2)

Shkumbini - Kastrioti

Do te jene perballe dy skuadra qe kane me shume shpresa per Europen, sidomos Shkumbini qe me shume shikon nga pas. Kastrioti mund te shpresoje te ndonje gabim i Flamurtarit dhe akoma mund te synoje Europa League, keshtu qe mund te quhet dhe skuadra favorite ndaj peqinasve qe eshte pse matematikisht mund te rrezikojne play-out, veshtire se do te arrijne ne ate gjendje. Kjo sfide mund te shihet me shume si nje duel mes Roland Dervishit dhe Bruce Inkango, dy golashenuesve me te mire te kampionatit. Dervishi ka 17 gola, ndersa afrikani me pasaporte franceze ka 14. (Parashikimi: 2)

Kamza - Pogradeci

Nje duel mbijetese mes dy skuadrave qe jane aktualisht ne zonen e play-out. Kamza kerkon te siguroje mbijetesen direkte ndersa Pogradeci kerkon te evitoje dy vendet e fundit pasi ka Apolonine kater pike pas. (Parashikimi: 1)

Laci - Teuta

Laci eshte kater pike larg zones se rrezikshme dhe do te kete nje ndeshje et veshtire ndaj lidereve te Superliges. Ndeshja luhet ne nje fushe asnjeanese, keshtu qe do te jete me e veshtire per bardhezinjte qe te marrin rezultat pozitiv. Teuta nga ana tjeter vjen pas nje fundjave te suksesshme ku arriti te ringjitet e krye dhe ka tani nje kryesim me diference prej dy pikesh. Ata kane tashme pese fitore rresht dhe veshtire se mund te ndalen edhe kesaj jave. (Parashikimi: 2)

Tomori - Flamurtari

Tomori shpreson akoma te mbijetesa pa play-out keshtu qe do te synoje tre piket, por edhe Flamurtari ka akoma shqetesimin e Kastriotit dhe kerkon te vulose pjesemarrjen ne Europa League. Vlonjatet kane marre tre fitore rresht dhe jane ne forme te mire. (Parashikimi: X)

Skenderbeu - Vllaznia

Skenderbeu do te kerkoje te rikthehet te fitorja pas disfates se fundjaves ne Vlore. Korcaret humben kreun por besojne akoma se mund te mbrojne titullin. Ne ndeshjen e dites se neserme kunder Vllaznise ata do te kerkojne vetem tre piket dhe me shume mundesi do ti marrin perballe nje Vllaznie qe eshte tashme pa shume pretendime pasi eshte nente pike larg Europes dhe shtate pike larg play-out. (Parashikimi: 1)

Apolonia - Bylis

Apolonia kerkon te ngjitet ne zonen e play-out, ndersa ballshiotet mund te thuhet se e kane mbylluar kampionatit pasi jane me 30 pike ne mesin e tabeles, po aq sa Vllaznia. Fieraket kane kater pike diference nga Pogradeci i vendit te 12-te dhe kjo duket si nje dite e mire per te marre tre pike shpresedhenese. (Parashikimi: 1)

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •