Close
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 170
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    E moret kryesimin? Bukur, ta gezoni!

Skenderbeu i vjetshem dhe ai i sivjetshem e kreu misionin, "e krisi" tabune...

Ne lidhje me ato shit-blerjet e korcareve, kur s'kini fakte, prova e deshmitare jo vetem qe beheni qesharake me keto kembnguljet tuaja prej hajvan mullaresh, por po behet akoma me e qarte se s'po dini se si ta "shfaqni" urrejtjen ndaj nje populli si Korca! Ju e keni ne ADN cmiren!

Edhe nje aktivitet sportiv si Kampionati Shqiptar nuk ka se si t'i shpetoje stereotipeve te nje Shqiperie te sakatuar...prej shekujsh!

Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    E moret kryesimin? Bukur, ta gezoni!

Skenderbeu i vjetshem dhe ai i sivjetshem e kreu misionin, "e krisi" tabune...

Ne lidhje me ato shit-blerjet e korcareve, kur s'kini fakte, prova e deshmitare jo vetem qe beheni qesharake me keto kembnguljet tuaja prej hajvan mullaresh, por po behet akoma me e qarte se s'po dini se si ta "shfaqni" urrejtjen ndaj nje populli si Korca! Ju e keni ne ADN cmiren!

Edhe nje aktivitet sportiv si Kampionati Shqiptar nuk ka se si t'i shpetoje stereotipeve te nje Shqiperie te sakatuar...prej shekujsh!
    Ca thu re tra* ca thu?
    Ktu po flasim per futboll ti thu urrejtje ndaj popullit te korces! Je ne rregull nga trute?

Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Teuta me rimarjen e kryesimit te kampjonatit tregoi qe jo rastesiht eshte ne vendin e par

plotesisht te merituar.Durrsaket kan mundesine e art te jen kampjonet e rinj te Shqiperise

duke par dhe kalendarin favorizues ne ndeshjet e mbetura.

Personalisht me behet qefi per Teuten qe ndodhet ne kto pozita,sepse eshte i vetmi ekip

ne Shqiperi qe nuk esht dyshuar asnjehere te pakten kte sezon per trukime ndeshjesh.

Urime Teutes Urime Durrsakeve..

Me poshte po lej ndeshjet e mbetura qe ka Teuta , Skenderbeu,dhe Tirana.

Ndeshjet e Teutes;

25.04.2012 D1 KF Laci - Teuta Durres
    28.04.2012 D1 Teuta Durres - KF Kamza
    05.05.2012 D1 Teuta Durres - KS Pogradeci
    12.05.2012 D1 Kastrioti Kruje - Teuta Durres

Ndeshjet e Skenderbeut;

25.04.2012 D1 Skenderbeu - Vllaznia Shkodër
    28.04.2012 D1 Bylis Ballsh - Skenderbeu
    05.05.2012 D1 Skenderbeu - Apolonia Fier
    12.05.2012 D1 KS Pogradeci - Skenderbeu

Ndeshjet e Tiranes;

25.04.2012 D1 Dinamo Tirana - KF Tirana
    28.04.2012 D1 KF Tirana - Shkumbini
    05.05.2012 D1 KF Laci - KF Tirana
    12.05.2012 D1 KF Tirana - KF Kamza
    Ne fakt Teuta i ka me skuadra qe luftojn per te qendruar ne Superlige. nuk do i kene te lehta.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    PA llogarit shit-blerjet, Teuta e ka kalendarin shume ma te veshtire. Ne Lac e Kruje nuk fitohet kollaj
    Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 23-04-2012 më 14:54

Ne kruje edhe fiton se Kruja loz kot tani, po ato 3 te tjerat do i kete veshtire. Mbase kruja kerko lek nga korca qe te luj fort

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ne fakt Teuta i ka me skuadra qe luftojn per te qendruar ne Superlige. nuk do i kene te lehta.
    Ndeshje te lehta normalisht qe nuk ka.Teuta ne kto ndeshjet e mbetura duhet ti fitoj

patjeter qe dhe titullin kampjon ta mar me merite te plote.

Motivi i Durrsakeve eshte me i madh ne krahasim me kundershtaret qe do te ket perball.

Per mendimin tim Teuta e ka titullin te fituar,pra ne kater ndeshjet e mbetura mer 12 pik te plota.

Te shohim cdo te ndodhe..
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Ndeshja nuk luhet ne Laç sa per dijeni se eshte skualifikuar fusha atyre, do luhet ne fushe asnjeanese dhe pa tifoza.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Samba,

trute e mia dhe te tua nuk jane objekt diskutimi i kesaj teme! Nese ti deshiron te aplikosh aftesite e tua njohese te neurologjikes njerezore une te rikujtoj te futesh e te keshillosh anej ka nenforumi mediko-didaktik or katnar deti!

Sportishqiptar
    "Verë dhe shampanjë, Teuta feston rikthimin në krye

Birrë, verë dhe shampanjë deri në mesnatë. Teuta ka bërë detyrën, duke fituar me Shkumbinin, Flamurtari ka mbajtur fjalën e dhënë për të luajtur ndershëm kundër Skënderbeut dhe, kur duhen edhe 360 minuta lojë deri në verdiktin final, durrsakët e rishohin veten në krye me dy pikë më shumë se korçarët. Gjithçka e nisur dhe e sosur thjesht nga një improvizim.

Ka qenë administratori i SH.A. “Teuta”, Genc Dudushi, i cili pas fitores 2-1 kundër Shkumbinit ka propozuar një banket të thjeshtë në ambientet Derril në kompleksin “Florida”. Festa kanisur si kafe e thjeshtë me pjesëmarrjen e gjithë stafit dhe futbollistëve, por ka përfunduar me verë e shampanjë, natyrisht jo për futbollistët. “Sot na lejohet, – është shprehur drejtori teknik i skuadrës, Sulejman Starova, por deri në mesnatë. Edhe futbollistët kanë nevojë për relaks.

Të hënën nis një ditë e re dhe ndeshja e së mërkurës me Laçin është po kaq decizive sa edhe ajo që fituam me Shkumbinin. Kjo është vetëm fillimi i një feste, e cila në Durrës do jetë madhështore.”

Si kshu, maroi kampionati per Teuten?! E siguruat a?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kur teuta kishte trysni e ka tregu veten qe ska ekip te ruaj qetesine
    kujtojme ketu
    humbjet me tiranen dhe vllaznine ne durres
    nuk besoj se teuta i merr titullin korces
    tirana po ka shanse
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •