Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Mos u merzit fare, e qarte me eshte cka done te thuash ti.Kultura Islame me ate Harabe eshte gati nje,jane te asimiluara ne njera tjetren dhe eshte prezente edhe te populli yne.Kjo me intereson sa jeni lojal ndaj kultures azijatike te penetruar ne kombin shqiptar....
Sa per trashesine te kisha keshilluar te shkruash mire Shqipen p.sh. dya,s'arrin ...aq je i trashe qe nuk e din qe nuk shkruhet ashtu![]()
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Tradita Islame,e jo arabe.
Temė ma amatoreske nuk kam pa ende sa jam aktiv ne ket FSH, sondazhi sikur te jipej nga nje femij me IQ 0.01 hajde injoranc hajde . Sa vite shkoll i ki ti hapesi i temes !!!
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Zotri qeveria blu me IQ e orangutangut duhet ta dish se festat Kombtare dallojn prej atyre Fetare kaq e ke te veshtir dallimin ! Bajrami esht fest fetare ndersa dita e flamurit fest kombtare dhe Shqiptaret Musliman i festojn 2jat, nuk di nga kush je i informuar dukesh sikur ke jetuar ne nje planet tjeter se shqiptari nuk ban ksi sondazhi qesharak .
Ti Sulltan Muratin na e bere hero Arab hahah, un sa kam info ai ishte Turk[osmanli] !
Ndersa per emrat kisha preferu me bo ni sondazh se kush kan me shum emra shqip: Shqiptaret Musliman apo Krishter, me aq sa di un femit e shqipove krishter 2% kan emra Shqip 98 emra Latin e fetar
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Presheva , a je per nje sondazh se kush ka me shume emra shqip
muslimanet apo krishteret a ? si thua ti![]()
Krijoni Kontakt