Close
Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 318
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga NEOLK Lexo Postimin
    Te shikojme njehere se ēndodh ne PCn tuaj , futuni ne menun si me poshte

1- START - Control panel - printers and faxes - HP Officejet 6500 duhet te je te default .

Pra siē shikohet ne figuren me posht ,

3- Ne PC duhet te kesh patjeter antivirus .
    Te flm shoku por u rregulla edhe problemi ishte se e kishte problemin lidhja USB edhe jo printeri ose PC-ja edhe i ndeerova vendin e USB-s edhe tani eshte OK.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Njė problem...

E kam njė hall me kėtė dreq printer/scaner multifunksional, ja linku i modelit;

Samsung SCX-4623F

http://www.samsung.com/us/consumer/o...ype=prd_detail

... smundem ta instaloj, nuk e njeh kompjuteri.
    Ja ēfarė mė nxjer;

P.S; E provova tek laptopi, e njohi pa asnjė problem, instalova driverat dhe gjithcka ok, punon nė rregull.

Te pc-ja kam tė instaluar windows XP SP3, ndėrsa laptopi SP2 , ka mundėsi tė bėj ndonjė defekt kjo? (Driverat e USB janė tė instaluar te PC-ja , nė fakt nuk mungon asnjė driver tė gjitha mė nxjer ok)

Ēfarė mė sugjeroni tė bėj? Tė ja fus njė format pc-ės apo nuk ndryshon gjė ? Se mė duhet patjetėr ta instaloj tek pc-ja.

Pres ndihmėn tuaj... ju falemenderit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 10-06-2010 mė 19:03
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Provo se pari ta lidhesh ne ndonje USB port tjeter tek PC-ja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    E kam provu te tė gjitha, e njejta gjė.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Te kisha sygjeru edhe nje hap para se te merresh masa drastike. Ne "device manager" largoj te gjitha pejisjet nen "Universal serial bus controllers" dhe ristartoje PC, gjat ristartimit PC do ti detektoj dhe reinstaloj pjeset e USB (nese jane te gjitha ne rregull). Pastaj tento edhe nje here te instalosh printuesin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    E kam provu te tė gjitha, e njejta gjė.
    A e ke provu te nderrosh fishen e USB qe lidh printerin me kompjuterin. ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    A ki Driverat per ate scanner?
    Nese po hyn ne device Manager edhe aty ku e ki ate Pikepytjen e verdhe i mshon me maus permbi dhe shkon ne properities edhe pastaj ne refresh Drivers , me par duhet ta futesh cd me drivera ne cd room.
    Shkon ne search dhe kerkon driverat e scannerit qe jan me .inf ose .sys edhe i thu ok me pastaj ndjek hapat e asistentit per instalim
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga arbeni_al Lexo Postimin
    A e ke provu te nderrosh fishen e USB qe lidh printerin me kompjuterin. ?
    Po, e njejta gjė prap.

Citim Postuar mė parė nga dardani8 Lexo Postimin
    A ki Driverat per ate scanner?
    Nese po hyn ne device Manager edhe aty ku e ki ate Pikepytjen e verdhe i mshon me maus permbi dhe shkon ne properities edhe pastaj ne refresh Drivers , me par duhet ta futesh cd me drivera ne cd room.
    Shkon ne search dhe kerkon driverat e scannerit qe jan me .inf ose .sys edhe i thu ok me pastaj ndjek hapat e asistentit per instalim
    Normale qė i kam driverat, nuk nxjer asnjė pikpyetje tek Device Manager, pasi nuk e njeh hiē fare pc-ja scannerin.

P.S; Ju falemenderit pėr mundimin qė tė treve.

Na ka shkreht benseven11 qė nuk ėshtė vėrdallė, po kėto ekspertėt tjerė ku janė bre?
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga Uke Topalli Lexo Postimin
    Te kisha sygjeru edhe nje hap para se te merresh masa drastike. Ne "device manager" largoj te gjitha pejisjet nen "Universal serial bus controllers" dhe ristartoje PC, gjat ristartimit PC do ti detektoj dhe reinstaloj pjeset e USB (nese jane te gjitha ne rregull). Pastaj tento edhe nje here te instalosh printuesin.
    Pasi qe momentalisht jam ne pune, nuk kam qasje ne Linqet me foto qe ke postuar prandaj nuk kam mundur te pergjigjem, te lutem provo kete qe tha i nderuari Uke
    Me respekt,

Valdet Shala

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sekso nqs e ben edhe nje here me qetesi nepermjet ketyre hapave qe po te sugjeroj, do te ishte me e sakte te identifikohej problemi :

1. C'bej cfare ke bere deri tani. Pra c'instalo driver/soft qe ke instaluar nga CD.

2. (Mos e lidh printerin me PC me kabllin USB ende) Vere printerin ne tension ne prize. Shyp butonin qe e FIK! Mos e ler te ndezur. Sigurohu qe kablli USB qe do te lidhi prinetrin me PC mos jete me shume se 2 metra i gjate!

3. Instalo driverin ne pc nga CD, derisa procesi te perfundoje pa gabime duke ndjekur udhezimet ne ekran.

4. Pasi te kesh perfunduar me driverin, lidh kabllin USB te printerit me nje nga portat USB TE PASME te PC tend.

5. Ndiz printerin ... shko te Cpanel -> Priner & faxes edhe provo te printosh nje test page.

Nese ngec diku ne keto pika na e pershkruaj specifikisht ku dhe cfare thote. Nuk shikoj asnje arsye tjeter nqs punon ne laptop mos te punoje ne desktop nqs ndjek keto hapa me perpikmeri.

Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •