Close
Faqja 17 prej 32 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 318
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Probleme me TOSHIBA e-STUDIO3511

Pershendetje!

Kam nje Printer/Fotokopje/Scanner/Fax TOSHIBA e-STUDIO3511 A3 & A4.

Problemi eshte se une e instaloj, mbaron instalimi ne rregull dhe kur dua te printoj nuk printoj dot. E kam lidhur me nje fishe USB si ēdo printer tjeter.

Kur e instaloj ne network, dmth kur e lidh me kabell ne rrjet punon, me printon.

Nuk e di nese me ndihmon dikush qe ta instaloj e te printoj dhe kur e lidh si USB.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    http://copiers.toshiba.com/support/downloads.jsp

edhe mer full install normalisht ky eshte ndertuar si network printer po mund te punoje edhe me usb. pas instalimit do filloje programi i toshibes edhe kerko per local printers qe te instaloje portat e caktuara vete programi i toshibes
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Perzgjedhja e nje printuesi ekonomik ne afatgjatėsi.

Pėrshėndetje Informatika.

Me duhet te zgjedh nje printues me ngjyra. Piksynimi im ėshtė qė tė zgjedh njė printues i cili ka koston e printimit me te lirėn pėr faqe tė printuar.

Aktualisht kam funksionuar me njė printues Hp 720 pėr tė cilin mbushja e kartushave kushton tek 100 eurot. Pėr printimin e dokumentave tė mia mė ėshtė dashtu tė blej te paktėn 2 mbushje nė vit. Kėshtu qė dhe lirė nuk mė ka kushtuar.

Si perfundim kam ardhur nė konkluzionin qe mė mirė ia vlen njė aparat laser qė kushton mė shtrenjte nė tė blere, por mė lirė nė tė printuar, mirėpo zgjedhja nuk ėshtė e lehtė. Kompanitė e shitjeve nėpėr dyqane japin ēmimin e prodhim-shitjes sė paratit, por asnjėra nuk jep koston e pėrdorimit tė aparatit nė pėrditshmėri. Atėhere sipas mendimit apo eksperiences suaj, cili aparat printues eshtė mė ekonomik afatgjatė nė lidhje me kriterin kosto e shpenzuar pėr faqe tė printuar?

Falenderime paraprake.

Elna.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Shume fjale nga ato nuk i kuptoj po nese po flasim per printer atehere paisja me e lire ne jeten afatgjate eshte co lloj LaserJet. ka shume lloje por HP edhe Brother mbahen si me te lira edhe me te mira. Cdo gje varet se sa shume printon edhe sa ke ndermend te shpenzosh.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Shume fjale nga ato nuk i kuptoj po nese po flasim per printer atehere paisja me e lire ne jeten afatgjate eshte co lloj LaserJet. ka shume lloje por HP edhe Brother mbahen si me te lira edhe me te mira. Cdo gje varet se sa shume printon edhe sa ke ndermend te shpenzosh.

Ardi
    10 vite e kam perdor nji HP .ja kam qit ujin e zi.

eshte akoma gjalle.

ps. per mendimin tim nje printer qe te rimbushes bojen.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kam blere nje epson nx 415 para dy javesh dhe nuk e kam provuar akoma ta instaloj dhe si punon.Ka kater kuti boje,cmimi rreth 13$ nje kuti.
    Boja eshte ekonomike.Nqs mbaron nje kuti blen vetem ate kuti.
    Shume printera kane vetem nje kuti boje dhe aty i kane te gjtha ngjyrat C-M-Y-K
    Te keto printera nqs mbaron nje ngjyre psh ngjyra e zeze ne kuti,printeri nuk do printoje,kutija duhet hedhur dhe blere e re dhe boja eshte shtrenjte,si psh te modelet lexmark.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nqs do e perdoresh printerin per print dokumentash,etiketa zarfash,kryesisht per materiale tekst si ne zyra,te duhet tip lazer printer.
    Nqs do e perdoresh me shume per imazhe,foto,pune arti te duhet tip inkjet printer.
    Lazer jet printers

HP Color LaserJet 1500L
    Color LaserJet 3600(i shtrenjte si cmim)

Inkjet printers ekonomik dhe me cilesi
    Epson Stylus R260
    Canon i850 per imazhe foto tekst 600x600 rezolucion duket ok
    Shiko per keto modele ose
    HP lazerjet mbi 100$
    ose Epson inkjet me cmim 100 $ e lart.
    Cmimi i kutise se bojes ndryshon si koha eshte komplet i paparashikushem.
    Sot qe blen printerin e gjen 13 $,pas dy muajsh mund te jete 20$.Jane artikuj qe blehen shume nga konsumatoret dhe ndryshimi ne cmim vjen nga lekundjet ne stok market.Konsumi i bojes mund te kontrollohet disi ne printera duke u futur ne settings ne printer.Per te harxhuar pak boje zgjedh opsion printimi
    standart dhe jo best picture ose opsionin best rezolucion.Nqs zgjedh rezolucion maksimum ne printim,boja do harxhohet me shume,me shume boje/1 faqe.Kualiteti i dokumentit del shume i larte.Megjithate nje rezolucion 600x600 jep nje tekst te qarte me konture te pastra te shkronjave dhe eshte i mjaftushem per printime tekst.Nuk ka nevoje te rritesh rezolucionin per tekst.
    Per foto dhe imazhe nqs do cilesite larte imazhi te printuar zgjidhet maksimum rezolucion.Edhe ketu rezolucioni mund te modifikohet ne printer settings duke e ulur pak rezolucionin dhe kursyer boje.
    Shume njerez kur bejne pazar printerash shikojne ku eshte printeri me cmim me te ulet.
    Blerja e ketyre printerave te lire ka 3 pasoja te medha negative.
    1.Printerat me cmim te lire kane cmim te kutise se bojes te larte.
    2.Printerat e lire ne cmim konsumojne shume boje.
    3.Printerat e lire ne pergjithsi nuk jane preciz ne operim.Kur ato punojne,mund te ngecet letra,mund te bejne printim fallco,bosh,ose printim te keq me ndotje ne leter.Kjo cfare jepsi pasoje?Do besh do over(perseritesh printimin)=do harxhohet me shume boje.Nuk ka asgje ekonomike te printerat me cmim te lire 30$,40$,pervec blerjes se printerit.
    ===
    Printera te shtrenjte,japin cilesi te larte ne pune,nuk bejne gafa ne pune jane preciz,te shpejte,e manazhojne me mire bojen,sidomos modelet qe printojne ne ngarkesa te medha,dmth lejojne printim ne seri te letrave 300 cope 500 cope dhe qe perdoren shume neper zyra.

Harxhimi i bojes varet edhe se cfare materiali printon dhe rezolucioni.
    Mund te perdoresh printer inkjet me rezolucionte larte 4800x1200 dpi(5760000
    pika te vockla boje ne nje inch katror).Kur perdor kete rezolucion gjithmone boje harxhohet me shume,le te thote gjithe bota qe ky printer eshte
    ekonomik.Kostoja e bojes per nje faqe rritet krahasuar me printim te te njejtit imazh ne rezolucion me te ulet psh 1200x1200.Rezolucioni i larte jep cilesi te larte ne printim/boje harxhohet me shume.
    Rezolucion i ulet/harxhim boje me pak.Eshte nje trade off,fiton dicka duke pranuar nje humbje.Manaxhimin e harxhimit te bojes duhet ta besh duke modifikuar printering ne settings/opsionete printimit dhe
    zgjedhur letren e pershtatshme per nje printim.Supozojme do printosh nje grafike/imazh.Letren zgjidhe dhe bleje me lluster/shkelqim(glossy) dhe jo leter si flete libri te zakonshme qe thith bojen me shume dhe imazhi nuk do duket mire dhe do harxhohet me shume boje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 28-12-2009 mė 22:46
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833

Problem me Printerin!

Pershendetje Fox.
    Kam nje problem me nje printer, i cili me printon vetem po ti jap Restart PC.
    I jap komanden print, nuk me printon.
    Sapo ti jap restart PC, me ben menjehere Print, pa i dhene asnje komande tjeter!

Si tia bej?

Te taskbari aty duhet te dali shenja e printerit kliko dhe shiko listen e doc qe jan per printikm , jepi cancel ose restart.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kete problem kam une tani ne keto momente.. I bej cancel dokumentet, por restart jo. U bllokua. Printoi vetem nje faqe. Me vjen t'ja fus me grusht qe te vije ne vete

Faqja 17 prej 32 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •