Ti je robi me vk i gjithe ketij forumi...ske identitet... ske asigje qe te identifiko ne asnje lloj menyre... je transormu me i VK qe vazhdo kthehesh mgjths te nxjerrin me shqelma... gjasme per humor.
Po je per meshire komplet... je letra higjenike me te cilen kushdo fshin menderen... ske asi qendrim per asgje...
Po jam i sigurte qe nuk arri dot ta realizosh ca delli je... kshu vazhdo aborto menderisht sa ke kohe... para se te vish me nei nick tjeter dmth...![]()
Une kam te njejtin printer si ti Samsung SCX-4623F te instaluar ne XP SP3 te njejtin problem me ka dhen dhe mua por e kishte fajin kablli i usb-se e nderova dhe tani funksionon per bukuri.
Nuk besoj se ta ka fajin windowsi.
#VamosArgentina
Kablloja e usb-ės i kishe pasur fajėt, sot e bleva njė tjetėr dhe funksionoi.
Do mar at kabllin qė kishe printeri nė pako, dhe do ua ēoj atyre tė kompanisė ku e kam blerė, do ua hudhi turiēkave. :@
P.S; Ju falemenderit tė gjithve pėr mundimin/ndihmėn tuaj, moderatorėt mund ta mbyllin temėn.
#VamosArgentina
Pershendetje!
Formatova pc dhe te nesermen provoj te printoj dhe me nxori kete:Windows cannot print due to a problem with current printer setup.
Shkoj per me shtu printerin ne menyre manuale sa i jap add printer me nxjerr keteperation could not be copleted.The print spooler service is not running.
Kur ja cinstaloj driverat dhe i instaloj perseri nuk i merr thot fut cd e windows dhe o si duket ka nje konflikt driverash.ca te bej
Bej kete q t thote dhe Edi.
Sigurohu q startup i servisit " Print Spooler" eshte AUTOMATIC, dhe statusi i tij eshte STARTED.
Perhsnedjetje
Kam problem me prinet laserjet p3005n sa here qe i jap komand per perintim me vonon jashte mase shume fare i kam bere reset te gjithave por serisht i njeti problem jam munduar vete por nuk kam mund te beje dote gje.
Faleminderit
Krijoni Kontakt