Close
Faqja 24 prej 32 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 318
    Perjashtuar Maska e shtiza
    Anėtarėsuar
    09-06-2010
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Jo mer plaj nuk eshte puna te mundimi fare... s'ka perse. Mu keto gjonat eletronike kur bejne kshu si te zgjuta me acarojne.

Kot tani se fiksimi kur nuk je aty vete... e ke bezdi me i pa edhe i here kabllon usb a eshte e vendosur mire te printeri?

Pastaj c'instaloji driverat usb.... reboot edhe lidhe kur te jete i fikur printeri... e me pas ndize.

Kam nje frike qe as kjo nuk ka per te funksionuar..po ec me... ia vlen ta provosh para se te formatosh
    Po mos e ngatrro mor plak ca bo kshu ti

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga shtiza Lexo Postimin
    Po mos e ngatrro mor plak ca bo kshu ti
    Ti je robi me vk i gjithe ketij forumi... ske identitet... ske asigje qe te identifiko ne asnje lloj menyre... je transormu me i VK qe vazhdo kthehesh mgjths te nxjerrin me shqelma... gjasme per humor.
    Po je per meshire komplet... je letra higjenike me te cilen kushdo fshin menderen... ske asi qendrim per asgje...

Po jam i sigurte qe nuk arri dot ta realizosh ca delli je... kshu vazhdo aborto menderisht sa ke kohe... para se te vish me nei nick tjeter dmth...

i/e regjistruar Maska e Edipluspg
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Vendndodhja
    nen qiell
    Postime
    89
    Une kam te njejtin printer si ti Samsung SCX-4623F te instaluar ne XP SP3 te njejtin problem me ka dhen dhe mua por e kishte fajin kablli i usb-se e nderova dhe tani funksionon per bukuri.

Nuk besoj se ta ka fajin windowsi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Edhe format e bėra pc-ėn, prap i njejti problem ptuhhhh punėn hė.
    Nervat mi plasi :@

Citim Postuar mė parė nga Edipluspg Lexo Postimin
    Une kam te njejtin printer si ti Samsung SCX-4623F te instaluar ne XP SP3 te njejtin problem me ka dhen dhe mua por e kishte fajin kablli i usb-se e nderova dhe tani funksionon per bukuri.

Nuk besoj se ta ka fajin windowsi.
    Po si ka mundėsi nė laptop tė punoj? Nėse i ka fajėt kablli i usb-sė atėherė duhet tė mos bėj as te laptopi. Nejse, po e provojmė edhe kėtė, do ta blej nesėr njė kabėll tjetėr.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Kablloja e usb-ės i kishe pasur fajėt, sot e bleva njė tjetėr dhe funksionoi.

Do mar at kabllin qė kishe printeri nė pako, dhe do ua ēoj atyre tė kompanisė ku e kam blerė, do ua hudhi turiēkave. :@

P.S; Ju falemenderit tė gjithve pėr mundimin/ndihmėn tuaj, moderatorėt mund ta mbyllin temėn.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255

Printer problem

Pershendetje!
    Formatova pc dhe te nesermen provoj te printoj dhe me nxori kete:Windows cannot print due to a problem with current printer setup.
    Shkoj per me shtu printerin ne menyre manuale sa i jap add printer me nxjerr keteperation could not be copleted.The print spooler service is not running.
    Kur ja cinstaloj driverat dhe i instaloj perseri nuk i merr thot fut cd e windows dhe o si duket ka nje konflikt driverash.ca te bej

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga mufitk Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Formatova pc dhe te nesermen provoj te printoj dhe me nxori kete:Windows cannot print due to a problem with current printer setup.
    Shkoj per me shtu printerin ne menyre manuale sa i jap add printer me nxjerr keteperation could not be copleted.The print spooler service is not running.
    Kur ja cinstaloj driverat dhe i instaloj perseri nuk i merr thot fut cd e windows dhe o si duket ka nje konflikt driverash.ca te bej
    E para Start print spooler duke shkruar tek Services (Control Panel>>Admin tools> Services) mqs te jep ate si problem pastaj shiko c'fare te thote.
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    Bej kete q t thote dhe Edi.
    Sigurohu q startup i servisit " Print Spooler" eshte AUTOMATIC, dhe statusi i tij eshte STARTED.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga nince_tutes Lexo Postimin
    Bej kete q t thote dhe Edi.
    Sigurohu q startup i servisit " Print Spooler" eshte AUTOMATIC, dhe statusi i tij eshte STARTED.
    Po e bera flm nuk kishte qene automatic e ktheva automatic dhe statusi kishte qene stop i thash start dhe gjithcka ne rreg flm dhe njehere te dyve flm

i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330

prinet laserjet p3005n

Perhsnedjetje
    Kam problem me prinet laserjet p3005n sa here qe i jap komand per perintim me vonon jashte mase shume fare i kam bere reset te gjithave por serisht i njeti problem jam munduar vete por nuk kam mund te beje dote gje.
    Faleminderit

Faqja 24 prej 32 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •