faleminderit per pergjigjen por problemi eshte se nuk kam shume njohuri per lidhjen ne rrjet, pra si mundet une te shikojte apo te percaktoj te drejtat e userit duke perfshire ketu dhe printimin
faleminderit per pergjigjen por problemi eshte se nuk kam shume njohuri per lidhjen ne rrjet, pra si mundet une te shikojte apo te percaktoj te drejtat e userit duke perfshire ketu dhe printimin
pershendetje
jam i interesuar qe te bej rimbushjen e bojes sime te printerit dhe nuk e kam parasysh proceduren e rimbushjes.
kam nje hp laser jet 105 vetem ngjyre te zeze
problem eshte si ta zgjedh bojen,pasi eshte me sasi te caktuar qe perzihet
nqs mund te me ndihmoni
sh flm
pershendetje
Kam lidhur nje printer me dy kompjutera, provova ta lidh me nje komjuter te trete qe ishte laptop, vija re se nuk nderhyja dot per ti ndryshuar emrin workgroup. Ne internet ai punonte se bashku me dy kompjuterat e tjere, pasi bere nderyhyrjet tek TCP. Kur nderhyra tek Add Printer me dilnin vetem dy opsionet e para:
Local Printer...
dhe Automatically....
Pra nuk me dilte opsioni A network printer or printer attached to another computer.
Nuk e di ku mund te kem gabuar ose cfare nuk eshte instaluar
Ju faleminderit
Tek laptop shiko ke Network Properties nese ke te instaluar CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS
Nqs eshte aty, atehere kontrollo nese Workstation Service eshte ne gjendje pune
Cimi
Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue
vendos neper kompjutera kete konfigurim
Kompjuteri 1: 192.168.1.1
Kompjuteri 1: 192.168.1.2
Kompjuteri 1: 192.168.1.3
dhe per te tre kompjutera vendos "Sub Mask" 255.255.255.0
beje Share Printerin edhe duhet te funksionoj...
Cfar systemi ki te instaluar ne notebook
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Problemi mund te jet te systemi operativ ne notebook sepse ai xp starter edition nuk i ka te gjitha mjete e konfigurimit sikurse qe i ka xp profesional.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardani8 : 19-02-2009 mė 15:51
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt