Close
Faqja 10 prej 32 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 318
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nese Ska gje po ajo nuk ka te beje fare me kete gje mos daljen e bojes e me mos fnksjonimin e printerit ata kur e kane rimbushur do kene demtuar qarkun mangnetik qe ndodhet ne depozitat e bojes ose do kene demtuar komplet depoziten. Une kam nje BrotherLaser edhe eshte hera e 10 qe e kam mbushur

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nqs kutite e bojes i ke mbushur me shiringe nga komplete boje qe ke blere ne dyqan qe shiten me shiringe atehere ka te ngjare qe boja qe ke blere nuk i pershtatet lexmarkut qe ke.Kur blen boje me shiringe per rimbushje kutish te printerit lexo me kujdes etiketen nese e ka te shkruar qe suporton modelin e printerit qe ke.Nqs modeli i printerit qe ke eshte shkruar te etiketa e bojes,atehere ne rregull.Perndryshe ai komplet boje me shiringe nuk duhet blere.Boja qe ke blere ka ndryshim ne perberjen kimike krahasuar me bojen origjinale qe shitet nga lexmarku.Per pasoje
    drajveri i printerit refuzon te urdheroje printerin te printoje.
    ---
    Printerat lexmark cfaredo modeli qe te jete,jane zgjedhje e keqe ne blerje.E para.kutite e bojes lexmark ne shitje jane shume shtrenjte 36 dollare.Boja harxhohet shume shpejt.Lexmarku eshte i famshem per drajverat e vet difektoze.Kurre mos blej lexmark.Shiko per printera HP ose Epson qe jane me te mire dhe me cmim boje me te arsyshem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 26-02-2007 mė 01:12
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Beni flmn per pergjigjjen tende.

Kjo nuk eshte hera e pare ce e kam mbushur Printerin me Boje te atij lloji.
    pore pas heres se dyte apo te tret filloi te bente probleme.
    kurse Sote bleva nje Fuqi me boje te rimbushur por as nga ajo nuk don te shtyp Printeri.
    E kam bler shtypsin Lexmark se ne ate kohe nuk kish mundesi pe rte zgjedhur per shkak te kushteve financiare.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2005
    Postime
    9

Si ta printoj nje dokument PDF

A mundet dikush me me tregu naj program apo ndonje menyr se si me printue nje dokumnet ne PDF i cili nuk e ka te lejuar printim. Aty te security shkruan Printi:not allowed.
    Flm shume per ndihmen

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Perdor ndonje program qe kap pamjen e ekranit.Perdor Snagit 8.2,ose ndonje tjeter.Pasi e ke kap si kuadrat pamjen e dokumentit ose e ruan ate ne hard drajv,ose e printon pamjen e kapur.
    Mund te perdoresh edhe programin Ap Pdf password recovery i cili i heq te gjitha kufizimet,heq karakteristikat e sigurise dhe mbrojtjes qe ka vene autori i dokumentit,thyen mbrojtjen e dokumentit pdf ndaj kopjimit,printimit,ruajtjes ne hard drajv.http://rapidshare.com/files/9274113/...RiLiTY-cSm.rar
    Pass: Cubic_SM @ Warez-BB.org
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shiko te faqja e lexmarkut per ndonje azhurnim drajveri.Per modelin e drajverit shiko manualin ose CD-ne e printerit.Tek opsionet e programit te printimit pastro te gjitha dokumentat qe jane ne rradhe per printim dhe nuk jane printuar.(inque)
    Mund te jete problem me printimin virtual qe duhet ta caktivizosh dhe te opsionet e printimit zgjedh printim ne leter.Shkak mund te jete edhe ndonje program qe ben konvertim skedaresh doc.pdf/printim dokumentash qe mund te krijoje konflikt me drajverin e lexmarkut.Provo te ristartosh kompjuterin dhe rifillo printimin e dokumentit.Sigurohu qe e ke futur mire letren ne printer.Lexmark eshte me probleme,kam pas vete nje printer lexmark... Statusin e gjendjes se bojes a e jep ne rregull?A eshte pastruar poshte koka e printerit,aty ku del boja?Duhet ti besh kalibrim printerit menjehere me mbushjen me boje te re.Tek test print zgjedh shigjeten vertikale me cilesi me te larte.Duhet pastruar edhe tamburi,cilindri qe percjell letren dhe shufrat metalike ku rreshket kutija e bojes kur punon.Eshte e rendesishme qe tek tamburi dhe poshte ku rreshket majtas djathtas kutija e bojes
    te jete paster,te mos kete shenja te bojes se vjeter.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Cilin printer mė rekomandoni tė ble?

Pershendetje

Desha te blej nje Printer ose nje all in one, por nuk po di se cfare marke te blej.

Cka me kishit preferuar ju. Me mire te blej nje Epson ku Patronet jane te ndara dhe me te lira po nje HP apo me mire nje Brother.

Pres keshillat e juaja.

flmn

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Nga eksperienca qe kam me mire shiko nje HP sesa Epson. HP do te nxjere me pak probleme kurse epson eshte disi me difektoz.Edhe Canon nuk eshte i keq, sidomos per scaner...Sidoqofte une do te merja nje Hp, eshte me e specializuara nga te gjitha per printera ndersa cmimet e ketyre markave te medha HP,Epson,Canon... pak a shume jane te ngjashme,varet nga mundesite ekonomike qe ke.Ka dhe marka me te lira si Lexmark apo Brother.
    Kalofsh mire
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Disel Industry flmn per mundin tend?

Une kam pasur nje Lexmark por ata jane shume defektoz dhe ngjyra eshte shume e shtrenjte per ta.
    Une nuk e di a me mire nje HP me Patrona te shtrenjte apo nje Canon apo epson ku Patronat jane me te lira.
    Sa per HP kisha nje HP deskjet all in one F380 por pata probleme me te. nese shtypja diqka gabim dhe doja ta nderpres gjate shtypjes atehere nuk reagonte me fare me duhej ta instaloja nga e para.

Dhe per kete arsye e kame kthyer prapa.
    Jam duke menduar te blej vetem printer jo all in one.

Sidocofte flmn, nese edhe ndokush me tregon per pervojat e tij do te ua di per nder.

me nderime

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    ne shkollen time ,ne laborator ku printojne studentet e arkitektures kemi si HP ashtu edhe Epson. Hp eshte me besnik ne ngjyra sesa Epsoni,megjithese ka te beje shume lloji i letres qe perdor per te stampuar.sic te thashe , epsoni eshte dhe me me shume "naze" sesa Hp qe nxjer shume ralle probleme.
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Faqja 10 prej 32 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •