Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 67 prej 67
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Në fjalorin tënd "Shqipëria" është vilajet otoman, prandaj masturbohesh me harta vilajetesh të mbushura me ushtarë turq e çerkezë dhe shkolla greke serbe e turke.

Perandoria Serbe kishte vdekur kur erdhën turqit. Ua kemi thënë kaq herë që mësoni historinë jashtë xhamisë po ju në xhami që në xhami e mësoni.
    Unë të kam përmendur emra princash e familjesh sunduese ti më tregon hartat e Car Dushanit.Kishte vdekur Car Dushani o turgut.
    Cuditem me ty si ke nerva tu mesosh historine analfabeteve islamike lol

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    deri sa politika vendos pa arsye dhe faktesh historike do te na duhet qe te ngrihemi si ky spahiu qe te shkojme neper gjykata qe te mbajme nderin ne vend.

turku kishte 500 vjet qe nuke duronte dot fjalen skenderbe dhe krejt papritur neve na duket se di do ndryshonte mendim....

ja dhjefhs fene ketyre turqve qe nuk vune njeher mend qe ne skenderbeun e kemi hero kombetar dhe nuk e shesim, (pervec saliut).
    vari leshte

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga forum126 Lexo Postimin
    Kur ministri Jashtem Davotglu shkoi ne Kosove/prishtine tha.

Kosova ka dy deshmore kryesore qe sdo harrohen kurre, Sulltan Muratin dhe Adem Jasharin.Te dy kane luftuar kunder serbeve.
    Tyrp nuk ke. Flliqesira jeni ju, por e keni kot. Vec gam-gam neper internet beni...Ne lufte me Sulltan Mu***in mbeti i vdekur edhe Teodor Muzaka shqiptar. Ani ma vene Adem Jasharin me Gjergj Kastriotin.....Debil....Edhe nje gja, mos keni shpresa te Turqia teper shume, se aleanca Greko-Israelite me Ameriken pas se len as me fole e jo me tjeter. Hajt ta shihim se si i nis anijet luftarake per ne Gaza? Edhe nje gje, greket si kemi miq, por nese me duhet o Grek o Turk te behem, me kenaqesi do te behesha Grek. Se paku do te isha pasardhes i nje poipulli me histori te pakrahasueshme e jo do debilave mongoloid.....E pra as orthodoks nuk jam (sa per kuriozitet)....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    cfare politike eshte kjo?

mbas shiut dalin gjithmone krimbat" thote populli

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-09-2011
    Postime
    36
    Citim Postuar më parë nga Traboini Lexo Postimin
    Tyrp nuk ke. Flliqesira jeni ju, por e keni kot. Vec gam-gam neper internet beni...Ne lufte me Sulltan Mu***in mbeti i vdekur edhe Teodor Muzaka shqiptar. Ani ma vene Adem Jasharin me Gjergj Kastriotin.....Debil....Edhe nje gja, mos keni shpresa te Turqia teper shume, se aleanca Greko-Israelite me Ameriken pas se len as me fole e jo me tjeter. Hajt ta shihim se si i nis anijet luftarake per ne Gaza? Edhe nje gje, greket si kemi miq, por nese me duhet o Grek o Turk te behem, me kenaqesi do te behesha Grek. Se paku do te isha pasardhes i nje poipulli me histori te pakrahasueshme e jo do debilave mongoloid.....E pra as orthodoks nuk jam (sa per kuriozitet)....
    Vetem keshtu tregohet fytyra e patrioteve te vertete ,bravo ,hallall ta beft Zoti bre burre , ke ndejt shtrembet e ke fole drejt ,apo mos e gabova gje pasullen??

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anëtarësuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    plotesishte dakord me ju se turku ka qen okupator ket nuk po e mohoj as un se ka ber zullum as ket nuk po e mohoj, po disa gjera duhet te dalin ne drit per hir te vertetes, dhe diqka nese as gja nuk na bshkon me turkun nje gje e vetme na bashkon nje armik te perbashket kemi grekun, ne ket aspekt ti shofim disa gjera me drejt, pra gjat kohes qe ne benim luft me turkun fqinjet tan na sulmonin dhe na merrnin teritore dhe masakronin popullaten ne ato ane, pra e jep ket historia jon un nuk e kam lexuar dikund, shum sene jan lan anash, edhe diqka ja dhe nje argument tjeter per historin nje nga heronjet tan te asaj kohe intelektual i kohes nuk e donte konfliktin me turkun por donte te mirrej vesh me ta se kishte shqetesimin kryesor se gjat kohes deri sa ne te luftojm me turk do lodhemi dhe fqinjet tan do na gjuhen ne shpin dhe per ironi edhe ndodhi, kto gjera dhe te tjera nuk jan shkruar ne histori, nese ju keni diqka qe e argumenton te kunderten ateher urdhero un nuk po them se turqit jan ku me dit far burra te mir
    tutona postimet e tua munesh lirisht me i qite n'grop t'm*t*t, perveq ktina.

d.m.th q'ashtu asht qysh ke thane ti q'ktu ma nalt, s'ka as bir nane e as bir kurve qe e lune
    Ndryshuar për herë të fundit nga Skorpioni : 16-09-2011 më 16:08
    Religion Is Curable

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anëtarësuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    keta nuk e urrejne vetem Gjergj Kastriotin Skanderbeun, por e urrejne çdo gje jomuslimane ... pa kurrfar dyshimi, keta jan antinjeri.

Keta do ta shkaterrojne Shqiptarine e do ta zhdukin popullin Shqiptar nje here e pergjithmone.
    Religion Is Curable

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •