Hehe po amerika ka burra me tope dhe jo qeveritare si pune e ketyre taneve pa k..e.
Hehe po amerika ka burra me tope dhe jo qeveritare si pune e ketyre taneve pa k..e.
Jetoni për Shqipëri dhe vdisni për të.
N.Frashëri
S'ka problem harambashgabim i mirëpritur.
Por një gjë më interesoi, këta të kësaj impotence a qysh po i thonë a kanë mendu hiq se sot nuk pranohet një identitet i ri nacional aq lehtë si para dy shekujve apo kanë mendu se e hanë vllehtë dhe pranojnë greqizmin atëherë mirë por nëse jo atëherë s'ka kurrgjë(se nuk është lehtë që shumica t'na marrin veshë...- kompliment i Gamenessit). Veç mos te han këtë tunxh disa shqiptarë me karakterë të dobët se ata vllehtë i kanë thirr kësaj here e jo shqiptarët![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga yllbardh : 29-08-2011 më 16:08
Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë
Omonia cpune ka me cobenjte e korces
Cobenjte do shkruhen cobenj nuk besoj se do rregjistrohen si helen ...
kush nuk di ce cfare eshte omonia le te mesoj edhe pastaj te shrkuaj neper tema te tilla ..
thone se une kam gallate po me sa pos shikoj paska plot per estrade ketu...
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Çka është Onania a??? lol
Këta janë ata që u dënuan për aktin më të lartë të tradhtisë kundër shtetit Shqiptarë, por si thonë atje nga ne, se i dobëti gjithnjë i parashtrohet vullnetit të të fortit(lexo: në këtë rast grekut) dhe u'a ndryshoj dënimet atyre por rrota historike sillet dhe edhe i forti bëhet i dobët sikurse sot.
Ndryshuar për herë të fundit nga yllbardh : 29-08-2011 më 16:27
Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë
Po mire nuk duhet te paraqesin dokumenta ata para se te regjistrohen si te tille? Apo po e shkruan grek edhe po s'qe do numerohen si Grek? Nuk e kuptoj kete punen e statisitkave. Nuk do behen fare verifikime?
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 29-08-2011 më 18:05
Feelings change - memories don't.
mia njeriu mendon per penson qe marrin 400-500 ne muaj ti thusigurojn jeten njerzia
se prap ne shqiperi jeton aman
pastaj keta e vrasin shum mendjen se cben njeriu ne shqiperi cdo familje shikon jeten e tyre edhe te miren e tyre
prandaj kush te doj le te behet edhe ufo te na ikin disa egersira nga vendi
pastaj kjo partia omonia mir ben kur gjen shtet budall pse jo ata punen qe paguhen bejn
fajn se kan ata por qeveria qe e ka len popullin ne mes te rruges pa buk![]()
Partizoni
jo vetem vllehet por edhe jevgjit bashke me harixhinjte mund te regjistrohen si greke.
ata qe bejne regjistrimin do paguhen mire nga pala greke.
Per ate punen e regjistrimit un mendoj qe populli nuk kishte se ca te thoshte qeveria e kishte vendosur dhe kaq.
Sa per verifikime qe tha nje anetar i forumit me lart. Un mendoj qe do bej verifikime ai qe i interson e verteta.
Ka interes greku qe te mos ket grek ne Shqiperi?
Ca interesi ka greku nga ky regjistrim?
Njo raste plot qe tjetri shqiptar dem baba dem dhe do regjistrohet si grek.
Shiko ca ka ber njeri i ka nderuar emrin prinderve nga emra shqiptar i ka dhen emra grek. Njeri nga prinderit e tij nuk jeton me .....
Ca i thoni ksaj ju.
vet emer grek nusja poashtu dhe kalamajt prinderit me emer grekt (ja ndryshoi kohet e fundit) vellezerit e motrat i ka me emer shqiptar dhe emra myslyman
Velezerit dhe motrat e prinderve gjithashtu.
Nuk do behen verifikime. (mendimi im)
Greku po i kerkon me qirinj njerez te till.
Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme
Krijoni Kontakt