Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 156
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ska gje , ne mos sivjet , nmot do te behet. Para 7 viteve ceshtje te ktilla as skan mund me u fol ne parlament , ndersa sot me nje diferenc te vogel u kundershtua.

Ketu era tradhti po vjen , tradhtuan disa te PDK-se , ndersa AAK-ja tradhtoi Naim Ternaven i cili shfaqej ne kampanjen per Ramushin , Ardian Gjini ishte ne sherbim te Vatikanit dhe te Shan Zefit.

Sot me prift e me politikan u beren bashk , te gjith kunder te mires , kunder Fese.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ska gje , ne mos sivjet , nmot do te behet. Para 7 viteve ceshtje te ktilla as skan mund me u fol ne parlament , ndersa sot me nje diferenc te vogel u kundershtua.

Ketu era tradhti po vjen , tradhtuan disa te PDK-se , ndersa AAK-ja tradhtoi Naim Ternaven i cili shfaqej ne kampanjen per Ramushin , Ardian Gjini ishte ne sherbim te Vatikanit dhe te Shan Zefit.

Sot me prift e me politikan u beren bashk , te gjith kunder te mires , kunder Fese.
    mir bre vlla, po t'miren e kombit, ku pe lojna?
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

hoxha krejt i fort walla,edhe per pederat ka fol
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ..

nuk eshte antikombetarizem pranimi i 6 gjuheve zyrtare..ne fund te fundit te huajt ja jan fute dy kembet ne kepuce udheheqesve te kosoves..te mos harrojme se te huajt e bene kosoven dhe jo shqiptaret e kosoves..
    Edhe homoseksualizmi i lejuar esht OK , edhe decentralizimi esht OK , Ahtisari esht OK , kufiri me Maqedonin esht OK , flamuri esht OK , hymni esht OK ... keta politikan te sodit gjithcka do te lejojn , vetem fene JO.

Sot un te lexoj nga nje prift i shitur ku thot se sot Kosova nuk u mbulua me shamia dhe kjo qenka pozitive , ndersa na e qaven koken me Nen Terezen qe mban shami dhe me te shenjten Mari qe mban shami. - O prift DJALL , pse je kunder mbuleses Islame? Pse per shkak te 40.000 besimtareve te tu duhet te vuajn ne mos 2 milion , 200.000 besimtar musliman.

nga e nxore perfundimin se po veprokan kunder popullates..perkundrazi..vepruan kunder ekstremizmit fetar gjithnje ne rritje ne kosove..dhe bene mire..disa mjekroshe nuk perfaqesojne popullin..populli eshte shume me i madh se dy apo dyqind mjekroshe...
    Esht serbet shperfillnin boshnjaket , sepse ne kohen e Jugosllavis nuk ngjanin si musliman , por kishin pas gabuar.

Mesimi i fes ne shkolla do te ishte nje mjet mbrojtes per ndalimin e ekstremizmit.

.

perkundrazi..do te shtonte tej mase ekstremizmin..ferid agani duhet te kujtohet te nderprese shkollimin e djemve dhe vajzave neper universitetet fetare apo medresete ekstremiste boterore..bashke me qeverine e kosoves , shqiperise dhe maqedonise te luftojne qe te ngrene sa me shume medrese apo shkolla te mesme fetare shqiptare..te luftojne te kemi me shume se nje universitet fetar ne trojet tona..te bejne cmos qe prinjesit fetare ne trojet etnike shqiptare te jene te shkolluar ne shkollat fetare shqiptare..keshtu qe popullit tone do i mesohej feja sipas tradites fetare shqiptare dhe jo sipas lloj lloj traditash..

ja pra kush eshte e nevojshme ne trojet tona..lenda fetare te kete vendin ne shkollat fetare jo ne ato laike...
    Femijet qe kan pasur njohuri elementare mbi fene , jan me pak te prirur per mendime ekstreme me von.

Kesaj rradhe fitoi ekstremizmi Opus Deist , shum jan te lumtur ata , nese don , mund te ta mundesoj te shofish gezimin e tyre sot.

Neser do te shkojn te Naim Ternava e do tja urojn Bajramin , duke then , ne jemi Vllezer dhe se ju duam shum. Do ti shofish te paftyret neser, do te sjell foto ketu.

Citim Postuar më parë nga Gameness Lexo Postimin
    mir bre vlla, po t'miren e kombit, ku pe lojna?
    Kombi nuk ndryshohet aty esht , vetem i shtohet feja , behen te dyjat bashk si koci me mishin , mbrojtje e dyfisht.

Kosova kishte rastin te formoj nje bertham te fort , por prej tash e tutje po e shof se disa po duan ti ndajn shqiptaret ne me shum grupe dhe te fusin percarjen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 29-08-2011 më 13:40

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Edhe Priftave i konvenon lendet fetare ne shkolla ,sepse nuk jan vetem muslimanet aq besimtar sa te tjeret mi anashkalu.

Mua me vjen shume mire per kete veprim te parlamentit , por ja kam mar inati shume VV-es qe nuk ndejti ne salle per te votuar kunder , sepse po shiten shum patriota .

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anëtarësuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    Bravo parlamentit te Kosoves. Keshtu duhet te mendohet edhe per neser, e jo te behemi edhe ne si aziatet dhe evropianet perendimore e te jua mbjellim urrejtjen fetare ndaj njerzve te tjere qe nga femijera.
    Religion Is Curable

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Kush NEVE , e ke fjalen per gjithe shqiptaret e kosoves apo per nje grup njerzish qe i perkasin nje besimi te caktuar ?

Edhe nqs do u aprovonte ora fetare eshte per te gjithe llojet e besimeve , pranon ti te ulesh dhe te degjosh per katolicismin, evangelizmin ect ect
    dhe e kunderta ?

Vendim i drejt nga deputetet !
    E ardhmja ju takon njerzve te drejt dhe padyshim qe drejtesia do ngadhnjej ,ndersa keta qe po shihen patriota do deshtojn

Po qdo nxens do zgjedh se cilen fe deshiron te mesoj, apo mund te zgjedh qe te mos e mesoj fare fen eshte lend zgjedhore e cila eshte ne doren e nxensit

Po ne vendin ku jetoj nuk ka katolik dhe fe tjera perveq islamit dhe sbesoj qe do ket lend te ketyre feve tjera perveq islamit ,por mu nuk do me pengonte asgje te degjoja nje prift dhe nuk e urrej asnje fe dhe jam i gatshum edhe ne shtepi ti uroj mireardhje dhe do ta degjoja me vemendje ligjeraten e tij
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Edhe Priftave i konvenon lendet fetare ne shkolla ,sepse nuk jan vetem muslimanet aq besimtar sa te tjeret mi anashkalu.

Mua me vjen shume mire per kete veprim te parlamentit , por ja kam mar inati shume VV-es qe nuk ndejti ne salle per te votuar kunder , sepse po shiten shum patriota .
    Eh mor xhamia , ashtu duhej te ishte , dhe un po habitem , kam ndegju qe djalli trembet nga kryqi , por qe djalli mban kryq ket se kisha ndegju.

Pasha nje Zot , kancelari i Kishes Katolike esht duke u gzu qe nuk u lejua Edukata Fetare ne Shkolla dhe qe u ndalua Shamia. - Pse kunder shamise ? A nuk mbante shami Nen Tereza ?

Po a e din pse ? Sepse jan pak , sepse duan qe sa me shum te devijojn muslimanet , te behen gjith te pamoralshem , sepse vetem keshtu me leht mund ti manipulojn , tjau ngjesin kryqin ne qaf. Ndersa sa me shum shqiptaret dijn per Islamin , aq me keq per to.

Te shofim neser kur te shkojn te Naim Ternava me ja uru Bajramin , cka do te thojn , me cfar ftyre do te shkojn.

i/e regjistruar Maska e Ver
    Anëtarësuar
    23-07-2008
    Postime
    117
    Bravo parlamentit te Kosoves! Ka treguar pjekuri. Po te kishte votuar ndryshe, ta harroje Kosova Evropen, te shkoje te bashkohet me Irakun pastaj me mire.

Pyetja ime eshte kjo: Kush i hedh keto propozime??? Kush i nxit keto ndjenja fetare (dhe njekohesisht anti-kombetare, pasi u thone njerzve bashkohuni me baze feje, jo kombi)???

Heee? Si eshte puna??

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Edhe homoseksualizmi i lejuar esht OK , edhe decentralizimi esht OK , Ahtisari esht OK , kufiri me Maqedonin esht OK , flamuri esht OK , hymni esht OK ... keta politikan te sodit gjithcka do te lejojn , vetem fene jo...
    kur e paskan ndaluar fene mo trim..a je i vetedishem cka po flet..apo je nervozuar nga vendimi i parlamentit dhe te jan ngaterruar valet...

homosexi decentralizimi atisari kufiri flamur etj etj jane ok ..ata jane jashte shkolles dhe skan te bejne me shkollen..di gje ti te ket nderhy kush ne drejtimin e shkolles..a ka thene kush ta bejme shkollen qerdhe homosh...a ka thene kush ta bejme shkollen ahtisar apo flamur..apo kufi..hej medet cka nuk degjon njeriu...lereni shkollen ne drejtimin e saj o njerez..ka kush e drejton..me kete vendim parlamenti ju tha se shkolla eshte laike dhe mos beni me ham ham..nese nuk ju pelqejne keto njerez qe moren kete vendim atehere ne zgjedhjet e ardhshme jepjani voten ferid aganit e mjekroshave te tij..kur te fitojne mjekroshat kthejeni kosoven ne republike islamike..vendosni sheriatin dhe mbuloni surratin..sa te jen keto qe jan binduni vendimit te tyre..jeni pakice prandaj binduni vendimit te shumices...

Sot un te lexoj nga nje prift i shitur ku thot se sot Kosova nuk u mbulua me shamia dhe kjo qenka pozitive , ndersa na e qaven koken me Nen Terezen qe mban shami dhe me te shenjten Mari qe mban shami. - O prift DJALL , pse je kunder mbuleses Islame? Pse per shkak te 40.000 besimtareve te tu duhet te vuajn ne mos 2 milion , 200.000 besimtar musliman.
    me vjen keq qe as shqip nuk din te shkruash..cka hyn prifti ketu more..cka hyn mbulesa..cka hyjne enderrat qe shihni me sy hapur..nese do lejoheshin simbolet fetare ne shkolle do lejoheshin per te gjitha derivatet fetare qe sot jane ne kosove..nese do lejohej futja e lendes fetare ne shkolle do mesohej per te gjitha fete dhe nenfete qe jan sot ne kosove..apo ti deshiron te mesohet vetem per islamin meqenese pjesa dermuese e popullsise eshte e besimit islam...nuk ka nje te nenes e nje te njerkes..keshtu qe mos tju behet hale ne sy prifti apo nene tereza..

Mesimi i fes ne shkolla do te ishte nje mjet mbrojtes per ndalimin e ekstremizmit.
    shume drejt..por jo ne shkolla publike..shkollat publike jan laike..a don ti te mesosh per fene ??? ik ne medrese..hapni shkolla fetare ne cdo fis..nuk ju ndalon kush...ju e keni me hile kete pune ..dhe shqiptaret e dine mire kete gje ..prandaj nuk pjerdhin me per mjekrosha e sorra te zeza..jua tregoi mire me rastin e protestave neper rruget e prishtines dikur dhe ja tash edhe me vendimin e parlamentit..

kot i jepni zjarr kesaj pune..shqiptaret nuk vihen nen hyqimetin e disa shurranave me mjekra apo me shami..kot lodheni...te pakten shqiptaret e shqiperise e kan deshmuar kete gje..deri diku edhe shqiptaret e kosoves po..aty ku jeton ti po ..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •