Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 21 prej 181 FillimFillim ... 1119202122233171121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 1802
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Pershendetje cuna !
    Mbi te gjitha ju falenderoj per pergjigjet dhe per ndihmen qe jepni gjithmone .

Provova pastrimin e kompjuterit me shume programe anti - spy ... Edhe pas pastrimeve nuk ndryshonte gje...
    Gjithashtu nderrova edhe antivirusin Norton...vendosa AVG . Nuk gjeti gje ...Pasi fillova te beja ndryshime tek Firewall , filloi te me jepte dhe nje PROBLEM lidhur me Aktive X...
    Nejse...
    I futa nje formatim kompjuterit ...Riinstalova Windows XP .. Pashe qe PROBLEMI ekzistonte qe ne fillim ....
    Pra pa u fut fare ne internet e pa instaluar asgje ne kompjuter , kur hapja pershembull nje file me fotografi , fotot kishte momente qe nuk hapeshin fare .. apo
    klikimi me maus tek START - Tutti programmi - ....ishte i paqendrushem.
    Ndoshta Edi ka te drejte kur thote qe ka ndonje problem modherboard apo ndonje hardware tjeter...

Duhet te them qe rreth 5-6 muaj me pare kam hap nje teme ku kisha problem me MONITORIN . Ne fakt qe atehere monitori ne pjesen e siperme jep disa vija ...Kam dashur ta coja PC atje ku e bleva , por kam pertuar .

Per te lexuar faqet qe hapen , apo per te levizur normalisht Mausin , mbaj SHTYPUR CTRL ( ose ndonjehere shigjeten mbi CTRL) ...se di pse duke mbajtur shtypur kete buton mausi e kryen funksionin ne rregull dhe gjithcka ecen mire ...

Te henen do e coj atje ku e kam blere se e kam brenda garancise . Bisedova me ''doktoret'' dhe me thane qe do e mbajne rreth 1 muaj pasi rradha eshte e gjate .
    Ndaj vendosa te bleje nje PC portatile ( Lap top ) .... Me jepni ndonje mendim cuna se kush lap top ja vlen te blehet ...ose cfare karakteristikash te shof para se ta blej ...
    Edhe nje here faleminderit per ndihmen ...
    Ja kalofshi mire...
    Ciao...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Ndėshkues Abuziv Maska e Punisher
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga helios
    Pėrdor Free Open Source Software! Pėrdor Mozilla Firefox herės tjetėr kur tė kesh zgjidhur kėtė problem. Pėr mė tepėr: http://www.mozilla-europe.org/sq/pro...t/central.html
    AMEN TO THAT!

Me vjen keq per ty se qenke lodhur kot fare! Edhe keta te paskan ngateru akoma me keq...
    I gjithe problemi qendornte ke monitori... Nuk e di a ke bo nojhere format pc dhe pastaj te ka dal problemi? Ti duhej vetem thjesht te instaloje filet e monitorit apo te beje update driverin e tij ne winupdate.
    You can't judge a book by its cover!

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga Punisher
    AMEN TO THAT!

Me vjen keq per ty se qenke lodhur kot fare! Edhe keta te paskan ngateru akoma me keq...
    I gjithe problemi qendornte ke monitori... Nuk e di a ke bo nojhere format pc dhe pastaj te ka dal problemi? Ti duhej vetem thjesht te instaloje filet e monitorit apo te beje update driverin e tij ne winupdate.
    Jo me sa po shikoj me duket se po e ngaterron ti ate, megjithese zgjidhje i ka dhene.Si perfundim doli qe eshte problem hardware besoj.E cuditshme eshte dhe kur thuhet qe i duhej te mbante CTRL shtypur qe ti funksiononte mouse-i tamam.

Punisher, kush jane file-t e monitorit, c'driver duhet te beje update me winupdate?

Te provoj te pergjigjem njehere vete.

Windowsi i njeh te gjithe monitoret si Plug n' Play, modifikimi i driver-ave te monitoreve zakonisht behen nga ato persona qe duan me siguri tek precisioni i driver-ave per te paraqitur imazhin ne figure, pra kryesisht nga persona qe perdorin kompjuterin per qellime editimi imazhesh, rendering, cad etj etj.Megjithate dhe lenia e driver-it origjinal te windowsit nuk eshte problem.Une psh e bej per nje zgjedhje timen.Se me pelqen te shikoj emrin e monitorit kur shikoj Display Properties.Pervec atij driver-i, eshte dhe kalibrimi i ngjyrave te monitorit.Dmth duhet ti instalosh ate origjinalin qe vjen me monitorin.Kjo nuk eshte se ndryshon dicka ne pamje, por mundohet te jape nje pamje sa me besnike, file-it qe ti shikon ne monitor (dmth nje imazhi) ne menyre qe ti te jesh i sigurte per rezultatin final qe do dale pas printimit.Keto file perdoren nga programe editimi fotosh.Shkurt deri tani te gjitha keto as nuk rregullojne as nuk prishin pune ne windows.

Vijat me siper qe i jepte monitori, nese e kam kuptuar mire une (nese ato vija jane si rrjeta), eshte problem hardware i monitorit.Frekuenca (Refresh rate) qe perdor zakonisht monitori eshte tejkaluar me nje modifikim te frekuences ne dicka me te larte se specifikat e atij monitori dhe kjo con ne prishje te saj.Gjithashtu mund te kete qene frekuenca shume e ulet (60hz) qe duke u bashkuar me ate te mesipermen e shkaterrojne imazhin fare.Po keto probleme nuk duhet te ndikojne aspak te perdorimi i windowsit, thjeshte ndikojne ne shikimin tend...

Ndėshkues Abuziv Maska e Punisher
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    25
    ka shume monitore qe kerkojne qe instalohen nepermjet softwareve te prodhuesve per te lejuar smooth scrolling performance me te mire etj etj. Kur riformat kompjuterin shpesh ndodhin probleme te tilla tek keto lloj monitoresh nese nuk instalohen dhe filet e software-it qe eshte me te.
    You can't judge a book by its cover!

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244
    Asnjera nga ato 2-ja.

Per mua sherbimi me i mire ne e-mail eshte webmaili (me profissional)

Rejdi
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

Gmail ėshtė mė i miri qė kam parė. I dyti mė i mirė ishte ai i... albanian.com (pa shaka).

Hotmail, Yahoo, MailCity etj. tė tėra janė kot, tėr reklama dhe spam.

HushMail-in e kisha provuar qė nga fillimi dhe mė pėlqente, arrita dhe tė paguaj pėr 1 vit. Po duhet shpejtėsi e madhe interneti dhe po s'dėrgove nė njė adresė tjetėr hushmail, s'ka encryption. Kshtu qė ishte kot.
    If you understand, or if you don't
    If you believe, or if you doubt
    There's a universal justice
    And the eyes of truth
    Are always watching you

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Hotmail, tashti qe na beri nga 250MB, por te metė kanė te gjitha kur vije puna te dergosh njė skedar duke perdorur Atachment, ketu vonon,edhe Gmail nuk eshte i keq por edhe ky ka probleme sa nganjehere nuk mund te dergosh email me atachment.
    E sa per te derguar nje email me dy rreshta atehere te gjithe jane te mire.
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209

Ndryshimi i adresės sė E-mailit

Kam krijuar nje adrese e-maili tek yahoo qe mbaron me yahoo.ca, yahoo.it, yahoo.uk etj porse problemi eshte se dua ta dryshoj d.m.th duke e bere yahoo.com. A eshte e mundur dhe cfare rruge duhet te ndjek?
    bashkimi sjell fitore.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Mesa di une nje adrese e-maili nuk mund ta dryshosh nga yahoo.it ne yahoo.com E vetmja gje eshte te shkosh tek www.yahoo.com dhe qe aty te hapesh nje adrese te re dhe nese ke fat mund te kesh perseri te njejten adrese qe ke patur ne yahoo.it apo .ca nese jane te lira si adresa

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    e kam bere prove porse problemi eshte se ajo konsiderohet e zene... dhe problemi tjeter eshte se kam shperndare kartvizita me .com
    bashkimi sjell fitore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •