Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 166 prej 181 FillimFillim ... 66116156164165166167168176 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,651 deri 1,660 prej 1802
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te duhet te marresh ne telefon serverin e Albtelekomit
    qe te beje regjistrimet ne databaze.
    Nuk e ben dot vetem ate pune.
    Duhet kontaktuar serveri ne telefon dhe konfirmohet
    emri jot llogaria passwordi dhe unifikohen
    numrat IP ne kompjuterin e serveri dhe kompjuterin tend .
    Aty ty te funksionon kanali data por kanali internet s'te jep drite
    tregon qe nuk te njifet modemi nga serveri.Kur jep drite te kuqe
    duhet perseri serveri te korigjoje ndonje gabim te vetin,ne konfigurim
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 12-12-2010 mė 19:49
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Beno,ika sot ne shkolle dhe e stakova trurin qe nuk punonte.Kur isha sot rastesisht fare te salla e informatikes ne shkolle,po shikoja ca kablla atje.Kur pash nje nga ato fishat e telefonit,mirpo ishte me ty percjellesa sinjali,pra me dy fije te zhveshura te koka.Dhe mendova mos me duheshin me 4.Si neper filma lol.Vajta ne shpi,gerrmova derisa e gjete nje me 4 percjellesa te koka,e futa te modemi,e ndeza...punon per bukuri.Edhe DreamBox punon.Cdo gje,ishte te kablli i telefonit,qe duhej me 4 percjellesa.

Shume faleminderit.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2010
    Postime
    19
    Frankovice!qenke si puna ime!edhe une keshtu e marr internetin me nje flash d-link 54mb.e kam vene flashin siper ne cati dhe e kam zbritur 10m poshte ne dhome.me parabole harroje se funksionon se kam lene nam vete duke ndenjur me nete te tera deri ne 12 te nates duke u perpjekur te fitoj nje sinjal me te mire. Zgjidhja:nuk ka rendesi sa vija wi-fi ke po shume e rendesishme eshte komunikimi me accesspointin.Kete mund ta provosh keshtu:nderkohe qe ti downlodon nje video te gjate me idm do vesh re duke e levizur antenen tende sa me shume komunikim qe kap antena rritet dowloadi.le te jete me nje a dy vija sinjali.E dyta nderkohe qe konfiguron sinjalin perpiqu ti ulesh pingun ip se accesspointit apo ruter ca eshte.Pingu nuk duhet te shkoje max 280-380ms .Desha te blej nje flash te tille si yti 16dbi me duket se jane ata.Por me mire te pyes njehere ty si po ecin.Ne vend te paraboles perdor nje rrjete teli te thurur.une e gjeta nje te tille nga antenat e para qe perdorte abissnet.jam goxha i kenaqur dhe ruterin qe marr net e kam gati 600-800m larg ndoshta edhe me larg.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ridiani : 15-12-2010 mė 07:24 Arsyeja: gabime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2010
    Postime
    19
    accesspointet pa rocket dmth pa aplifikator 2.4Ghz kushtonin 20 euro shtoji kesaj dhe amplifikatorin>>>!

Po, Usb wireless lan card qe perdor une eshte 16DBI. "150M IEEE802.11/b/g/n" Ky me ka ecur shume mire. Kam dhe nje tjeter 54Mb pa antene te jashtme por nuk kap sinjal shume. Me kte 150M with External Antena jam i kenaqur. Zakonisht lidhem ne nje rrjet me emrin "Default" dhe nuk vjen me shume se dy vija, megjithate shkarkimi eshte 200-220 kb/s!
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Une per vete kam bo nji antene kshu:

Shyqyr kam dhe ca komshi njerez te mire qe i lejne hapur rrjetet, edhe kam ron rahat!

gemini Maska e gemini
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    eu
    Postime
    78

Problem Me Posten!!

Pershendetje antare te forumit!
    Po ju kerkoje ndihme me nje problem me posten,OUTLOOK EXPRESS..nuk arrij dot te dergoj e te mare e-mail dhe me nxjer kete si me poshte..
    A mund te me ndihmoni dot..
    Ju pershendes..
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    "Tu vedi cose che esistono e ti chiedi perchč;io sogno cose mai esistite e mi chiedo perchč no?"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Mundet qe emaili qe ke ne Outlook, mund te jete mbushur.
    Sa kohe keni qe e perdorni?
    Futini te gjithe emailet qe ju kane ardhur ne ndonje folder te ri.

Ne host, dergoni emaile?

gemini Maska e gemini
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    eu
    Postime
    78
    Ka shume kohe qe e perdor,dhe ne pergjithesi i fshij e-maile..
    Problemi eshte qe nuk arrij te hap asnje nga kartelat,me del: SERVER IMAP ha chiuso la connessione.
    Keshtu qe nuk dergoj dot e-mail me outlook...
    "Tu vedi cose che esistono e ti chiedi perchč;io sogno cose mai esistite e mi chiedo perchč no?"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2009
    Postime
    20

me ndihmoni si te konfiguroj modemin e postes me ppoe

tung ,,, kam deshire te konfiguroj modemin e postes ,,,e kam rrjetin adsl,,,
    e kam te konfiguruar si bridge qe kur lidhem ne rrjet perdor si kyqje broadband shkruaj username dhe password pastaj kyqem,,,

Kam pare menyra qe lidhen si PPpoe ne menyre automatike,,, qe posa te ndezet kompjuteri automatikisht modemi ben lidhjen ne rrjet,,,,

shpresoj isha i qarte,,,,
    besoj dikus h perdor kete lidhje ,dhe pres te me ndihmoje,,,
    faleminderit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •