Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 121 prej 181 FillimFillim ... 2171111119120121122123131171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,201 deri 1,210 prej 1802
    Mbase duhet ti mbash pajisjet ne Banjo sepse aty nuk bie rrufeja
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    hahahah e forte kjo !!!!
    Me respekt,

Valdet Shala

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ne PC besoj se eshte demtuar karta e rrjetit, mund te vendosesh nje tjeter karte rrjeti dhe problemi zgjidhet, ndersa Modemi dhe Router besoj se duhen nderruar pasi nuk besoj te riparohen.

Per mbrojtjen nga luhatjet e tensionit eshte i mire stabilizatori, ndersa nga rrufete nuk di ēfare te te them.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Kjo duhet futur tek te fortat e vitit.........hahahahaah

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Faleminderit per sygjerimin-Do ta shohe vete me imtesisht, por ne pamje te pare me sa keni spjeguar ju, kjo eshte nje mbrojtje nga mbi tensioni i cili hyn ne linjen e unshqimit.Ne rastin tim ,shkarkesa elektrike (tension pik i klaret per shkak te rrufese)u transmetua neprmjet linjes se internetit dhe jo asaj te ushqimit.PC ne rastin tim funksionon ne te gjitha opsionet, pevecse ne internet.Pra ketu behet fjale per nje tjeter mundesi te interferimt te ngarkesave elektike. Pyeta nje inginier elektronik, por qe merret dhe me informatiken dhe me tha se duhet te bej sistem te rrufepriteses.Nuk mu duk serioze pergjigjia e tije, pasi shtepia ime eshte 50 metra larg telekomit i sili ka antena dhe sistem rrufepritese te mjaftueshme per zonen.Une mendoj s duhet te egzistoje nje paisje elektronike e cila te mbron ne hyrje te linjes se internetit.Ndoshta do te ishte me mire te perdornim paisjen tuaj dhe nje router me wireles keshtu mund ta pesoje vetem routeri,por dhe ky kodosh kushton me shtrenjte se modemi.
    Nqs jeton ne pallat sistemi elektrik ka tokezues(per te evituar fatalitetet nga rrufeja),eshte bere ajo pune nga elektricistet kur eshte ndertuar pallati dhe ka qene pjese e projektit.
    Nqs jeton ne shtepi 1kateshe /2 kateshe edhe shtepia kur ndertohet me instalimet elektrike ekziston edhe nje tokezues per rrjetin elektrik.
    Eshte ABC-ja per elektricistin.
    Tension elektrik nepermjet internetit nuk ekziston.Interneti punon nepermjet linjave telefonike dhe jo linjave elektrike,nuk ka sesi te kete rryme elektrike ne linja telefonike.
    Eshte voltazhi i larte qe mund te krijohet ne DSL modemin(DSL modemi ka qark elektronik dhe ushqehet me rryme elektrike).Voltazhi i larte jep qark te shkurter ne sistemin elektronik te modemit,voltazhi larte prish modemin shkerdhen internetin,nuk ka me internet.Modemi eshte jashte perdorimit.Modemi dsl ka kabllin e rrymes dhe portin RJ45 ku lidhet konektori i linjes se telefonit,ka filter qe e lidh me kompjuterin dhe merret interneti.por interneti merret me kusht qe modemi te marre rryme per qarqet elektronike.Pa rryme elektrike modemi DSL nuk do punoje.Pra eshte pajisje e dyfishte,mbart elektricitet dhe informacion data qe i merr nga linja telefonike i perkthen te dhenatqe vijne nga linja telefonike jashte, ne nje forme qe kontrollori dhe chipsi lan ne madherbord ti kuptoje dhe procesoje me vone. Perkthimin e te dhenave data qe modemi merr nga linja telefonike kush e ben? Bordi elektronik brenda modemit.Nqs s'do kete rryme bordi elektronik te DSL Modemit ai nuk do punoje,nuk do perkthehen te dhenat nga linja telefonike dhe nuk do percillen ato ne madherbord.Per pasoje nuk do kete internet ne kompjuter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-01-2010 mė 21:17
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Problem me Internetin (albtelekom)

Pershendetje.
    Keto kohet e fundit kam pasur probleme me internetin te cilin e marr nga Albtelekom.
    Shpejtesia e linjes eshte 381Downstream Line Rate dhe 126 Upstream Line Rate.
    Ne shumicen e rasteve nuk kam linje dhe shikoj qe modemit i fiken dhe i ndizen dritat me shpejtesi si ne figure
    Mos ndoshta eshte ndonje defekt i modemit apo ngarkesa e madhe qe ka albtelekom. Ju ndodh dhe ju (qe jeni me albtelecom) kjo gje ?
    Ju faleminderit
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Te flas nga experienca personale.
    I njeti problem me ndodhte edhe mua, me nje modem te tipit Linksys AG241v2 4 - Port Switch, dhe me ishte bere vertet acarues,. modemi ristartohej vete here pas here dhe duhej te rikonfigurohej gjithashtu here pas here.
    Linja ikte dhe duhet te vinte pas 5 minutash, dhe kjo gje perseritej cdo 30 min, ose ne raste te vecanta, cdo 2 - 3 min.
    Kam kontaktuar disa here me operatoret e Albetelcom dhe me thane qe eshte problem i modemit.

Me pas e nderrova me nje modem ZTE ZXDSL 831 Series 1 - Port, dhe cuuditerisht kjo gje nuk perseritet me.
    I vetmi moment kur ky problem perseritet eshte diku aty nga ora 4 e 30 - 5 e mengjesit kur si duket ristartohen te tere serverat dhe network te Albtelecom, dhe kete gje e kam vene re edhe ke persona te tjere te cilet rrime online ne te njejten ore, por ky problam, sic thash, tashme me ndodh vetem nje here ne dite.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Problemi im eshte se kjo me ndodh shume here ne dite dhe zgjat 1-2 ore dhe perseritet shume
    duke filluar qe nga ora 9 i mengjesit dhe deri ne 12 te mbremjes brenda kesaj pjese kohore. Modemi nuk me restartohet. Gjithashtu e kam modemin origjinal si ne figure. ZTE ZXDSL 831 Series me 4 porta
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga francovice Lexo Postimin
    Pershendetje.
    Keto kohet e fundit kam pasur probleme me internetin te cilin e marr nga Albtelekom.
    Shpejtesia e linjes eshte 381Downstream Line Rate dhe 126 Upstream Line Rate.
    Ne shumicen e rasteve nuk kam linje dhe shikoj qe modemit i fiken dhe i ndizen dritat me shpejtesi si ne figure
    Mos ndoshta eshte ndonje defekt i modemit apo ngarkesa e madhe qe ka albtelekom. Ju ndodh dhe ju (qe jeni me albtelecom) kjo gje ?
    Ju faleminderit
    Vepro ne kete menyre dhe nuk do kesh probleme me internetin fare.
    Po te te them hapat nje pas nje, shpresoj me kuptosh:

Start
    Control panel
    Network Connections
    Create a New Connection
    Next
    Next
    Set up My Connection Manually
    Next
    Connect using a Broadband connection that requires a username and password
    Next
    Next
    Next
    Add A shortcut to this connection to my desktop
    Finish

Bej vetem keto qe une te thashe, leri bosh kutite, asgje mos shkruaj
    Nese deshiron atje ku te thote ISP Name
    Shkruaj nese deshiron Broadband ose Albtelecom... Nje M*t eshte!

Funksionon 99% me modemat ZTE.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga francovice Lexo Postimin
    Problemi im eshte se kjo me ndodh shume here ne dite dhe zgjat 1-2 ore dhe perseritet shume
    duke filluar qe nga ora 9 i mengjesit dhe deri ne 12 te mbremjes brenda kesaj pjese kohore. Modemi nuk me restartohet. Gjithashtu e kam modemin origjinal si ne figure. ZTE ZXDSL 831 Series me 4 porta
    Ndonjehere modemat qellojne edhe me probleme nga fabrika, nuk ke cfare tu besh. Marka Linksys eshte nje nga markat me te mira qe mund te gjendet, dhe prap se prap mua me jepte probleme.
    Ndersa me nje modem te thjeshte ZTE arrita ta shmang problemin dhe jam sume i kenaqur. Varet edha nga fati
    Plus keta modemat e ZTE jane goxha problematik,. kurre nuk i dihet se ku dhe kur do ta japin problemin e rradhes.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •