Provo keto programe:
windows worm door cleaner
Super antispyware
Malware bytes
A-squared free.
I gjen te gjitha tek www.filehippo.com
per seriale me shkruaj ne MP nese te nevojiten!
hotmail
yahoo
te tjere
Provo keto programe:
windows worm door cleaner
Super antispyware
Malware bytes
A-squared free.
I gjen te gjitha tek www.filehippo.com
per seriale me shkruaj ne MP nese te nevojiten!
Cc Cleaner poashtu ne te njejten webfaqe qe te keshilloj pathfinder dhe mos harro dhe kerko ne nenforumin Trajnim dhe Leksione ezistojne disa tema si psh http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=30245 por ka edhe tema tjera.
Me respekt,
Valdet Shala
Falemnderit te gjitheve per ndihmen.
Une nuk pata mundesi te futem ne internet pas berjes se postimi (hapjes se temes), dhe u detyrova ta formatoj kompjuterin.
Problemi eshte qe me nuk mund te futem ne forum nga kompjuteri im. Ne cdo webfaqe futem, por jo ne forumin shqiptar!!!
Tani po shkruaj nga nje kompjuter tjeter. Ndoshta me jane bllokuar IP-te!
Kalofshi mire.
Gregu
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Pershendetje!
Kam nje problem me disa PC.
Problemi eshte qe me shkeputet interneti pas 5 sec, pas 1 min.
Bej ping -t www.google.com pingu eshte 185ms.
Ping mikrotik, pingu eshte i mrekullueshem.
Ping server dhe ping PC ne rrjet, gjithcka per mrekulli.
Por Browser-i nuk hapet, nuk funksionon!
Perdor Mikrotik.
I kam skanuar me Malware, Super antispyware, Ccleaner.
Po i njejti problem.
Madje Firefox me bente Crash.
Perdora Srware IRON, IE, OPERA, i njejti problem me te gjithe pas disa minutash me bllokohet interneti!
Si tia bej?![]()
Ka ndonje qe me ndihmon se si te hapi nje port ne ruter apo weirles.
Mos lejoni qė imtėsitė tua prishin disponimin
Na trego versionin e Routerit apo Wireless-it qe ke.
Na jep detaje me shume!
Nese ke modem ADSL te albtelekomit (keta me nje porte), eshte problem i ketyre modemave, pasi dhe mua ma ben kete gje. Zgjidhja e vetme eshte o blej nje modem tjeter te hajrit ADSL ose jepi restart manualisht atij modemi.
nje problem te till kisha dhe un ne sallen time i besha ping dhe testime te tjere ishte gjithcka ne rregull me ping te serverit 72 ms kontrollova te gjith sallen se mos kisha naj problen ne lidheje dhe ne fund nderrova modemin qe e kisha crypto ai nuk bate edhe se pingu ishte ne rregull pa shkeputje ne faqet e internetit te krijote shkeputje sidomos ne downladime qe nuk mundeshe te perfundoshe kurr se tu nderprete interneti ,me nderrimin e modemit mas shum hallesh nuk kam me problem keshtu qe dhe ti kontrello nje her modemin se keshtu perjashta duket ne rregull edhe i bukur po qe permrenda eshte zhelle.shpresoj qe te riparosh problemin tend gjith te mirat
Krijoni Kontakt