hotmail
yahoo
te tjere
Mendimi im eshte KUJDES nga KASPERSKY kur ti skadon licenca sepse shume lehte kthehet ne VIRUS, e kam provuar nje here.
Ka mundesi qe kur ke kerkuar te instalosh drajverin version i ri nga faqja e dellit,ne regjister kane qene celsa te vjeter te drajverave te rrjetit te pahequra.Plus kesaj mund te kete pasur skedare te rrjetit ne direktori te ndryshme ne kompjuter me origjine nga CD-ja. Kjo mund te jete shkaku.Te duhej si fillim ti cinstaloje drajverat duke shkuar ne start/kontroll panel/add remove programs dhe aty te kishe cinstaluar Broadcom controll suite qe vjen bashke me ndonje aplikacion dhe komplet skedaret e drajverave.Cinstalimi nga kontroll paneli mund te realizonte pastrimin e direktorive dhe regjistrit.Keshtu qe me vone shkarkimi dhe instalimi i drajverit te ri nga faqja e Dellit nuk do kishte hasur ndonje problem.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Une ate mendim e thashe sepse mua me ka ndodhur ne kompjuter te nje shokut, e kam provuar, por edhe rastet me te shpeshta te marrjes konflikt te driverave vijne si pasoje e mos ē'instalimit te duhur siē edhe e ka cekur Benseven shume kjarte.
Pastaj kam pasur rastin edhe kur te nje shok kane marre konflikt driverat e bluetoothit me ata te zerit me ē'rast i ka humbur zeri deri sa ka bere disable ata te bluetoothit. Vetem i ceka disa nga konfliktet e driverave qe me kane ndodhur mua.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 07-04-2009 mė 02:47
Pershendetje. A mund te me rekomandoni nje sherbim interneti te shpejte sa me cilesor dhe te perballueshem nga ana financiare?! Faleminderit
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
kam nje router si ne figdhe ka nje kod per Wireless nuk mundem te kyqem pa e shkruar kodin a ka mundesi qe ta heq at kod apo ta gjej se nuk po ben Wirelesii Pa e shtypur kodin
Arben
Nuk e di sa isha i qarte por Alice Gate 2 plus Wi-Fi eshte nje modem ADSL qe dua ta bej si routed apo ti sherbejn portet edhe si wireless siq e kam cekur me larte shkurt e thjeshte naj forme resetimi me kishte ndihuar diq me shume.....ju lus qe di ndonjeri ndonje gje per kerkesen time te me ndihmuj ju lutem shume.....shnet
Jeta ėshtė e tillė, duhet ta jetosh ashtu siē ėshtė!
Ky Net Gear cfare tipi eshte, jep pake me shume shenime per te.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Eshte Wireless ADSL Modem Router DG834G v3
Krijoni Kontakt