hotmail
yahoo
te tjere
a kryhet linja me whireles si e ke statusin siper
te del shenja e pikcuditses me koke siper me reth anembane?
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
nese nuk e ke kete shenje qe po te them une nuk je lidhur me wireles. kur thote avelable kliko ne ajo shenja pikcuditse me koke poshte e do te te dale nje notification poshte me wireleset e vlefshme e qe aty mund te lidhesh me wireles nese nuk je lidh me wireles aterehe MDA tenton te lidhet me GPRS ose G
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
ckemi si po ja kaloni mire , mund te me shpjegoj ndonjeri rreth IP te RUTERA-ve te gjithe njelloj i kane IP , disa e kane 192.168.1.1 disa te ndryshme , cdo ruter ka IP te ndryshme apo disa e kane njelloj , cilat jane ata qe jane njelloj edhe cilat ata qe ndyshojne , me falni nese egziston ndonje postim e njejte ky me pare, faleminderit
Me respekt......
pothuajse qdo ruter qe ne blejm vie me IP-ne Standarte te Klasit "C" pra me 192.168.1.1 miro ti mundesh qe tia ndrrojsh at IP varesishta nga nevoja jote...
aha kete nuk e dija qe mund te nderrojme IP ruterit tani e mesova rrofsh- litlle boy je i madh flm ja klm ciaoo
Kur e blen nje ruter lodhu te lexosh pak manualin qe mos pyesesh fare, manuali te meson gjithcka plus ne diskun e driver ka dhe nje file pdf me pamje se si duhet te veprosh. Edhe me i humburi e meson shume shpejt.
Dito.
ckemi dito mire si po ja kalon , une desha ta dija keshtu sepse nuk e di mire anglishten , thashe ta mesoja disi me praktike , kaq asgje me shume
Me erdhi ky email nga njė kompani qė ofron reklamime pėrmes adresave tė emailit tė shqiptarėve. Pretendon se zotėron 150 mijė emaile.
Ėshtė e mundur qė tė vjelen email-et qė kanė pėrdorur pėrdoruesit pėr t'u rregjistuar nė kėtė forum (sic pretedon mesazhi i mėposhtėm).
(Pyetjen e kam pėr kuriozitet, sepse pėr regjistrime pėrdor gjithmonė email-e dytėsore.)
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt