Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 70 prej 181 FillimFillim ... 2060686970717280120170 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 1802
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te kasperski,opsionet duhet te caktivizosh update automatik duke ja pastruar shenjen e V-se.Po ta lesh update automatik aktive kasperski ben redial dhe krijon lidhje automatike,qe te shkarkoje paketen e azhurnimeve te reja.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Te kasperski,opsionet duhet te caktivizosh update automatik duke ja pastruar shenjen e V-se.Po ta lesh update automatik aktive kasperski ben redial dhe krijon lidhje automatike,qe te shkarkoje paketen e azhurnimeve te reja.
    Flm, kjo paska qene!

Rrofsh.
    Life's too short to remove USB safely.

Hibernated
    Anėtarėsuar
    14-07-2008
    Postime
    97

Nuk e shoh kompjuterin nė My Network Places!

Pershendetje,
    Kam nje problem me nje kompjuter te cilin po perpiqem ta fus ne rrjet me kompjutarat ekzistues.
    E gjithe procedura nepermjet wizard kalon gjthcka ne rregull sic kam bere edhe me kompjuterat e tjere.
    Por nuk arrij ta shoh kete kompjuter ne My Network Places.
    Madje edhe po ne kete kompjuter nuk shoh gjekundi "shared documents"
    Lidhja e kompjuterin me switch-in mendoj se funksion pasi kam akses ne internet po nga ky kompjuter.
    Ndoshta dicka nuk shkon me vetite.
    Keni ndonje ide se nga shkaktohet problemi ?
    Ju faleminderit.

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Ke provuar te heqesh "FireWall"

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    pervec firewall kontrollo edhe nese kompjuteri eshte ne te njejtin workgroup me te tjeret megjithese network wizard duhet ta beje kete per ty po provoje njehere qe te sigurohesh per veten tende gjithashtu provo te pingesh kompjuterin nga kompjuterat e tjere edhe te pingesh kompjuterat e tjere nga ky pc

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Kete problem kam dhe une. Nuk lidhem ne network. Dmth edhe serveri edhe pc e tjere kane internet por nuk njeh LAN CONNECTION. PC nuk njohin njeri tjetrin. Ka ndonjeri ndonje ide. Para se te lidhja internetin e njihnin njeri tjetrin ne LAN. Ndersa tani pasi i bej konfigurimin me Wizarn Network Configuration dhe kur klikoj tek Group me nxjerr kete tabele.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te cili kompjuter te del ai gabim?Te kompjuteri kryesor server apo te kompjuter klient.Bej login si administrator.Jepi te drejta si administrator gjithe kompjuterave kliente qe te lidhen ne lan me internet.
    Te dritarja e lidhjes me internetin klik te katrori,i fut shenje v-je katrorit perpara all users qe te lejohet qe gjithe perdorusit ne rrjet kur te klikojne me llogarine e tyre ne internet te lidhen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 14-11-2008 mė 19:37
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Kete tabele ma nxjerr tek PC Client. Mund te ma shpjegosh me foto ose me qarte te lutem? Me pare ma njihte ne rregull Workgroup ndersa tani qe u be lidhja me Modemin nuk e di se cfare kane ngateruar ata. Qe e kane lidhur internetin. Sepse internet kam edhe nese fiket Serveri por nuk bej dot lidhjen e Easy Caffe sepse nuk me njeh PC e tjere.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Interneti lidhet, faqet nuk hapen

Kur lidhem me internetin me shfaqet nje problem qe po me cmend. Nuk e di kush e ka fajin PC-ja im apo ISP-ja.

Lidhem me internetin pa problem, problemi nis kur tentoj te hap faqet. Nganjehere nuk hapet asnje faqe (rrijne loading... derisa u mbaron koha), nganjehere (per pak kohe -pune minutash) disa faqen hapen shpejt si zakonisht disa te tjera nuk hapen fare (bie fjala google punon, forumi jo), nganjehere hapen shume shume ngadal (kam shpejtesi shume te madhe interneti dhe nuk besoj qe problemi qendron te linja). Shumicen e kohes nuk hapen fare, vetem rrine loading.

Shkurt muhabeti lidhja me internetin kryhet ne rregull por faqet nuk hapen (me perjashtim te disa intervaleve te shkurtra, por edhe ne kete rast ka nderprerje cdo sekond dhe hapen shume ngadale). Kam kontaktuar me ISP ata thone se nuk eshte problemi i tyre. Modemi tregon gjithcka ne rregull (si atehere kur me punonte shkelqyshem).

Ja bera njehere ping -t 89.92.126.3 (dhe .2) po ne cdo rast thote time out. Se kam idene se ca do te thote ky rezultat, nje shok permes msn-je ma tha. Kam provuar edhe shfletues te ndryshem, po prap e njejta gje. Kam ēinstaluar Kaspersky prap asgje. Brenda ksaj jave (kur me ka dale ky problem) s'kam instaluar asnje program. S'di cfare te beje!

Ka ndonjeri zgjidhje per kete problem? Mbi te gjitha dua te di kush i ka fajet, kompjuteri im apo ISP-ja?

Flm!

p.s. Per ta postuar kete teme kam nejt fiks 36 minuta ne tentative.
    Life's too short to remove USB safely.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Provo te instalosh winsockfix.
    http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •