Te kasperski,opsionet duhet te caktivizosh update automatik duke ja pastruar shenjen e V-se.Po ta lesh update automatik aktive kasperski ben redial dhe krijon lidhje automatike,qe te shkarkoje paketen e azhurnimeve te reja.
hotmail
yahoo
te tjere
Te kasperski,opsionet duhet te caktivizosh update automatik duke ja pastruar shenjen e V-se.Po ta lesh update automatik aktive kasperski ben redial dhe krijon lidhje automatike,qe te shkarkoje paketen e azhurnimeve te reja.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje,
Kam nje problem me nje kompjuter te cilin po perpiqem ta fus ne rrjet me kompjutarat ekzistues.
E gjithe procedura nepermjet wizard kalon gjthcka ne rregull sic kam bere edhe me kompjuterat e tjere.
Por nuk arrij ta shoh kete kompjuter ne My Network Places.
Madje edhe po ne kete kompjuter nuk shoh gjekundi "shared documents"
Lidhja e kompjuterin me switch-in mendoj se funksion pasi kam akses ne internet po nga ky kompjuter.
Ndoshta dicka nuk shkon me vetite.
Keni ndonje ide se nga shkaktohet problemi ?
Ju faleminderit.
pervec firewall kontrollo edhe nese kompjuteri eshte ne te njejtin workgroup me te tjeret megjithese network wizard duhet ta beje kete per ty po provoje njehere qe te sigurohesh per veten tende gjithashtu provo te pingesh kompjuterin nga kompjuterat e tjere edhe te pingesh kompjuterat e tjere nga ky pc
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Kete problem kam dhe une. Nuk lidhem ne network. Dmth edhe serveri edhe pc e tjere kane internet por nuk njeh LAN CONNECTION. PC nuk njohin njeri tjetrin. Ka ndonjeri ndonje ide. Para se te lidhja internetin e njihnin njeri tjetrin ne LAN. Ndersa tani pasi i bej konfigurimin me Wizarn Network Configuration dhe kur klikoj tek Group me nxjerr kete tabele.
Te cili kompjuter te del ai gabim?Te kompjuteri kryesor server apo te kompjuter klient.Bej login si administrator.Jepi te drejta si administrator gjithe kompjuterave kliente qe te lidhen ne lan me internet.
Te dritarja e lidhjes me internetin klik te katrori,i fut shenje v-je katrorit perpara all users qe te lejohet qe gjithe perdorusit ne rrjet kur te klikojne me llogarine e tyre ne internet te lidhen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 14-11-2008 mė 19:37
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kete tabele ma nxjerr tek PC Client. Mund te ma shpjegosh me foto ose me qarte te lutem? Me pare ma njihte ne rregull Workgroup ndersa tani qe u be lidhja me Modemin nuk e di se cfare kane ngateruar ata. Qe e kane lidhur internetin. Sepse internet kam edhe nese fiket Serveri por nuk bej dot lidhjen e Easy Caffe sepse nuk me njeh PC e tjere.
Kur lidhem me internetin me shfaqet nje problem qe po me cmend. Nuk e di kush e ka fajin PC-ja im apo ISP-ja.
Lidhem me internetin pa problem, problemi nis kur tentoj te hap faqet. Nganjehere nuk hapet asnje faqe (rrijne loading... derisa u mbaron koha), nganjehere (per pak kohe -pune minutash) disa faqen hapen shpejt si zakonisht disa te tjera nuk hapen fare (bie fjala google punon, forumi jo), nganjehere hapen shume shume ngadal (kam shpejtesi shume te madhe interneti dhe nuk besoj qe problemi qendron te linja). Shumicen e kohes nuk hapen fare, vetem rrine loading.
Shkurt muhabeti lidhja me internetin kryhet ne rregull por faqet nuk hapen (me perjashtim te disa intervaleve te shkurtra, por edhe ne kete rast ka nderprerje cdo sekond dhe hapen shume ngadale). Kam kontaktuar me ISP ata thone se nuk eshte problemi i tyre. Modemi tregon gjithcka ne rregull (si atehere kur me punonte shkelqyshem).
Ja bera njehere ping -t 89.92.126.3 (dhe .2) po ne cdo rast thote time out. Se kam idene se ca do te thote ky rezultat, nje shok permes msn-je ma tha. Kam provuar edhe shfletues te ndryshem, po prap e njejta gje. Kam ēinstaluar Kaspersky prap asgje. Brenda ksaj jave (kur me ka dale ky problem) s'kam instaluar asnje program. S'di cfare te beje!
Ka ndonjeri zgjidhje per kete problem? Mbi te gjitha dua te di kush i ka fajet, kompjuteri im apo ISP-ja?
Flm!
p.s. Per ta postuar kete teme kam nejt fiks 36 minuta ne tentative.![]()
Life's too short to remove USB safely.
Provo te instalosh winsockfix.
http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt