po dihet ajo pun
po ha ca bane e rregullove pc se na bane merak, thash tkaloja per vizit te sillja nai komposto![]()
hotmail
yahoo
te tjere
po dihet ajo pun
po ha ca bane e rregullove pc se na bane merak, thash tkaloja per vizit te sillja nai komposto![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Pėrshėndetje!
Duke filluar nga sot nuk e di se pse interneti me lidhet automatikisht. Nuk dua ta kem kėshtu, dua qė sa herė ta lidh internetin manualisht dhe ta shkėpus kur tė dua (siē e kam pas). Mė parė lidhjen e bėja si nė figurė (ndėrsa tashti lidhet vetė, automatikisht, por edhe kėtu ka njė problem sepse kur klikoj ikonėn e lidhjes mė nxjerr tė njėjtėn tabelė - atė mė poshtė,sikur s'ėshtė lidhur fare).
Si mund ta kthej si mė parė, qė t'mos lidhet automatikisht, por ta bėjė vetė manualisht?
Life's too short to remove USB safely.
Klik ne properties,klik ne options,aty i heq shenjen e v-se tek "redial if line is dropped".Klik ok dhe e mbyll.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
prap vazhdon te lidhet vete.
E bera ate qe me the, e shkeputa lidhjen manualisht por kur hapi Firefoxin interneti punon, hapen faqet normalisht (mgjth e kam shkeputur).
Duhet te jete duke perdorur internetin komshiu.Dhe ty te lidhet automatikisht....Me ndodh edhe mua shpesh.
Wild and crazy can't be lazy
Jack Watson, nese je nga Kosova dhe nese ki internetin me PTK-n ateher duhet te telefonosh ne nr 9099 dhe ata mandej do ta kthejn prap ty lidhjen ne manual siq e ke pasur me heret.
P.S. Un per vete e preferoj kyqjen automatike pasi qe me duket me efikase.
Kalo mire![]()
Jo jo jam ne Shqiperi. Po nuk besoj qe te jene lidh permes linjes time, sepse se pari e kam me kabull, e kam edhe nja 100 metra nga pika e shperndarjes, kshuqe s'kane mundesi si ta marrin. Mgjth per siguri do ta kontrolloj neser gjithe gjatesine e telit.
Ne fakt ky problemi ka nja dy dite qe me ka dal kur ndrrova antivirusin, kisha nje Kaspersky qe me kishte skadu, e cintastalova dhe instalova nje Kaspersky tjeter dhe pikerisht nga ky cast me nisi ky problem pra lidhja automatike.
Cfare te paska gjet mer Jack.ka mundesi qe ta aktivizon Karspersky per te bere update.
kushedi ja kam fut kot.pershendetje daku.![]()
Update e ka bo vet, s'besoj se ka lidhje me te.
Sa hakerr qe je bo mer![]()
Krijoni Kontakt