Per sa kuptova me kaq..po ka ndonje dalje bluetooth ne kompjutrin tat? Dmth eshte ber qe te merret vesh me nje dispositiv bluetooth apo vetem sa instalove ti programin? Sipas mesazhit qe te del thot qe nuk ka gjet nje dispositiv.
hotmail
yahoo
te tjere
Per sa kuptova me kaq..po ka ndonje dalje bluetooth ne kompjutrin tat? Dmth eshte ber qe te merret vesh me nje dispositiv bluetooth apo vetem sa instalove ti programin? Sipas mesazhit qe te del thot qe nuk ka gjet nje dispositiv.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 04-05-2008 mė 14:56
Pershendetje une sa e installova,dhe programin e bluetooth e mora nga interneti....po nuk e di se cka qe nuk punon.
Ju lutem me ndihmoni...nuk e di se c`duhet te bej tani.
Postuar mė parė nga FBI
Provo keto programe pra meqe ai nuk te funksionon:
bluesoleil
bluetooth station
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 04-05-2008 mė 14:57
http://www.bluesoleil.com/
Pajtohna me Danile Maker, provo njehere kete program.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 04-05-2008 mė 14:57
Edhe un perdor blusoleil dhe nuk kam probleme , por per tu siguruar qe pajisja dhe driveri eshte instaluar sic duhet , per te kontrolluar shko tek control panel administrative tools device menager ,, ose me shkurt shkruaj ne RUN devmgmt.msc dhe do shohesh pajisjet nese e ke te verdhe pajisjen Bluetooth atehere nuk ke instaluar mire driverin , nese nuk eshte ne liste atehere nuk e ka njohur fare pajisjen.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Pershendetje te dashur forumista.
Me duhet nje ndihm per te istalluar bluetooth ne pc.
Kam diskun per ta istalluar programmin por me thot se duhet aggiornuar... dikush nga ju eshte ndodhur ne kete situat dhe mund te me ndimoj?
Do me benit nder te madh po ti jepni pak rendesi kesaj teme sepse eshte e rendesishme.
Uroj t'ja kaloni mire. puc puc
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 04-05-2008 mė 20:15
Pershendetje.
Edhe me Bluesoleil.nuk me kontaktoni,ka mundesi te me ndihmoj njeri me ndonje links te Bluesoleil.
Respect!
Postuar mė parė nga FBI
Pershendetje!
Ju lutem, si mund te gjej adresen e e-mailit te nje personi duke ditur emrin dhe mbiemrin e ti te sakte, profesionin?
Faleminderit
Jam i interesuar te gjej Adresen e e-mailit nje personi qe njoh.
Nese dikush nga ju di se si do ta falenderoj shume shume
FALEMINDERIT
Krijoni Kontakt