Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 84 prej 181 FillimFillim ... 3474828384858694134 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 1802
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga arbnorshala Lexo Postimin
    Kam nje modem ADSL Alice Gate 2 plus Wi-Fi
    a mundet ndokush te me ndihmoj se si ta bej kete modem te ADSL qe me i bo te gjitha portet si dhe Wireless pernjėherė (njekohesisht) dmth duhet me u be ROUTED, apo ndryshe kerkesa ime eshte se si ta bej nga BRIDGE ne ROUTED, apo ndonje forme te resetimit te ketij modemi sepse nuk po mundem me resetu pasi nuk ka vrime apo button resetimi, kete tip te modemit e kam blere ne Itali keshtu qe shpresoj se isha i kjart dhe shpresoj se do ta kem ndihmen tuaj.... me respekt
    Me sa di Alicet nuk jane ruter.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Mendimi im eshte KUJDES nga KASPERSKY kur ti skadon licenca sepse shume lehte kthehet ne VIRUS, e kam provuar nje here.

i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Mendimi im eshte KUJDES nga KASPERSKY kur ti skadon licenca sepse shume lehte kthehet ne VIRUS, e kam provuar nje here.
    Po nuk ka mundesi te jete nga kasperi pasi e kam fshire dhe e kam pasturar nga regjistrat me disa program pastrimi.
    Pastaj kam punur disa kohe me kasper pa licen ne kompjuter tjeter dhe nuk kam hasur ne nje problem te till.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ka mundesi qe kur ke kerkuar te instalosh drajverin version i ri nga faqja e dellit,ne regjister kane qene celsa te vjeter te drajverave te rrjetit te pahequra.Plus kesaj mund te kete pasur skedare te rrjetit ne direktori te ndryshme ne kompjuter me origjine nga CD-ja. Kjo mund te jete shkaku.Te duhej si fillim ti cinstaloje drajverat duke shkuar ne start/kontroll panel/add remove programs dhe aty te kishe cinstaluar Broadcom controll suite qe vjen bashke me ndonje aplikacion dhe komplet skedaret e drajverave.Cinstalimi nga kontroll paneli mund te realizonte pastrimin e direktorive dhe regjistrit.Keshtu qe me vone shkarkimi dhe instalimi i drajverit te ri nga faqja e Dellit nuk do kishte hasur ndonje problem.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Une ate mendim e thashe sepse mua me ka ndodhur ne kompjuter te nje shokut, e kam provuar, por edhe rastet me te shpeshta te marrjes konflikt te driverave vijne si pasoje e mos ē'instalimit te duhur siē edhe e ka cekur Benseven shume kjarte.
    Pastaj kam pasur rastin edhe kur te nje shok kane marre konflikt driverat e bluetoothit me ata te zerit me ē'rast i ka humbur zeri deri sa ka bere disable ata te bluetoothit. Vetem i ceka disa nga konfliktet e driverave qe me kane ndodhur mua.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 07-04-2009 mė 02:47

Question Sherbim interneti ne Tirane

Pershendetje. A mund te me rekomandoni nje sherbim interneti te shpejte sa me cilesor dhe te perballueshem nga ana financiare?! Faleminderit
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

Wink Ndihm per NETGEAR ROUTER

kam nje router si ne fig dhe ka nje kod per Wireless nuk mundem te kyqem pa e shkruar kodin a ka mundesi qe ta heq at kod apo ta gjej se nuk po ben Wirelesii Pa e shtypur kodin

i/e regjistruar Maska e arbnorshala
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    n'Kosovė
    Postime
    29
    Arben
    Nuk e di sa isha i qarte por Alice Gate 2 plus Wi-Fi eshte nje modem ADSL qe dua ta bej si routed apo ti sherbejn portet edhe si wireless siq e kam cekur me larte shkurt e thjeshte naj forme resetimi me kishte ndihuar diq me shume.....ju lus qe di ndonjeri ndonje gje per kerkesen time te me ndihmuj ju lutem shume.....shnet
    Jeta ėshtė e tillė, duhet ta jetosh ashtu siē ėshtė!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Ky Net Gear cfare tipi eshte, jep pake me shume shenime per te.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215
    Eshte Wireless ADSL Modem Router DG834G v3

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •