Beno, rrofsh lale po e boj iher prov.
hotmail
yahoo
te tjere
Beno, rrofsh lale po e boj iher prov.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 20-11-2008 mė 20:34
Life's too short to remove USB safely.
Mesa duket ky qenka problem i ISP-se, nuk e paskem vetem une por edhe shume abonente te tjera. Thone ky lloj problemi shkaktohet nga serveri i ri qe Abissneti ka vene ne pune.
Life's too short to remove USB safely.
mos e vri mendjen shume se kush e ka fajin...provo ta lidhesh kompjuterin me tjeter rrjet (ndoshta me linje telefonike dhe pse eshte pak e ngadalte faqet i hap)...dhe nese ti hap faqet fajin e ka ISP...
po per deri sa e ke lidh me abisnet nuk me cudit shume ... te them te drejten nuk kam degjuar ndonjehere fjale te mira per te.
Jack... kete problem e kisha edhe une dhe ia hidhja fajin linjes, provo te heqesh kaspersky , do te hapen apo jo..?
Une e provova dhe me dha rezultat (kushedi ēfar kisha bllokuar ne kasp..)
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Doja tju drejtoja nje pyetje. A ka pasoja modemi ZTE nese rri 24 ore non stop i ndezur? Po HUB-i nese rri 24 ore ndezur?
Edhe pse nuk pėrdor asnjėrin nga 2 llojet e modemit qė ke sjellur mė lart, mirėpo tė tregoj dicka pėr atė qė pėrdor unė. Unė mbaj , modem ndezur non-stop 24 orė dhe ka gati 2 vite e tepėr qė ėshtė kėshtu, kam njė modem D-Link dhe deri mė sot ska shfaqur asnjė mangėsi dhe tė njėjtėn mendoj se do tė bėj edhe modemi juaj.
Gjithė tė mirat.
Sui generis
Te njejten pyetje per modem Trust ... ka ndonje problem?
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Nuk kanė asnjė problem.
Mjafton qė tė ushqehen me 220-230 volt dhe nuk kanė pėr tė patur probleme.
I kam bėrė tė gjtha pėrpjekjet pėr ta lidhur komjuterin e zyres nė shtėpi sipas udhėzimeve tė kėti forumi por, deri mė tani pa rezulltate.
Kompjuteri i shtėpisė lidhet nė internet nėpėrmjet njė routeri, gjthashtu edhe kompjuteri i zyrės por, ndoshta nuk jamė duke e ditur se si bėhet konfigurimi i routerit .
Porta TCP: 3389 ėshtė e hapur. Ju lutemi nese keni mundėsi me mė treguar ku ėshtė problemi.
Nuk ka asnje mundesi lidhjeje direkte me TCP nga zyra ne shtepi (nese nuk jane ne te njejtin objekt).
Nese zyren e ke larg nga shtepia e vetmja mundesi mbetet Remote Control, ka disa programe per kete gje. Psh LogMeIn.
Sidoqofte sqaroje me mire qellimin dhe ku gjendet zyra shtepia etj.
Krijoni Kontakt