Cfare Laptopi ke EMER, MOdel?
Po modemi cfare emri, modeli eshte?
A te jep ndonje mesazh gabimi kur kerkon te besh lidhjen me DSL?
hotmail
yahoo
te tjere
Cfare Laptopi ke EMER, MOdel?
Po modemi cfare emri, modeli eshte?
A te jep ndonje mesazh gabimi kur kerkon te besh lidhjen me DSL?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 21-01-2004 mė 19:53
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Larsus,
Laptopi dhe desktopi kur i blen nė dyqan vijnė zakonisht me njė modem "dial-up" por ky ėshtė modem pėr linjėn telefonike me shpejtėsinė maksimale 56K. Kjo ėshtė e mjaftueshme nqs pėrdor AOL, Juno, Netzero dhe kompani tė tjera qė tė lidhin nė internet me "dial-up".
Sa herė qė ti futesh nė internet i bie njė numri telefoni dhe bėhet lidhja.
Lidhja DSL pėrdor kabllin e telefonit por sinjali duhet tė kalojė nė njė DSL modem para se tė lidhet nė kompjuter. DSL modem janė paisje tė tjera qė qėndrojnė jashtė kompjuterit dhe lidhen me kabllo nė njė kartelė rrjeti (network card, NIC).
Pra lidhja ėshtė kjo:
Kablli i telefonit > DSL modem > kartela e rrjetit ne kompjuter
Ndėrsa lidhja me dial-up:
kablli i telefoni > modemi dial-up nė kompjuter
Kartelat e rrjetit janė tė ngjashme me modemim dial-up por vrima e shkallėzuar ku futet kablli ėshtė nė formė drejtkėndėshe.
Lexo instruksionet e kompanisė qė tė ofron DSL. Mė poshtė tė kam bashkėngjitur edhe njė diagram tė lidhjes sė kabllove. Nuk ndryshon asgjė edhe pse ti ke laptop.
Edi
po benseven, me jep nje mesazh gabimi..infot e modemit e laptopit do ti mar ne shpi se nuk e kam me vete.
Edi, shpjegimi yt eshte shume i detajuar..por nuk me ben shume pune..pasi i kam bere lidhjet me modem te DSL dhe prape nuk me punon.
ju faleminderit both![]()
TBD
Postuar mė parė nga Larsus
Thank you!
![]()
ate dua te shikoj mesazhin e gabimit ekzakt cfare thote
Mund te jete ndonje problem configuracioni tek settings
te modemit si dhe accounti DSL
Connection Settings te accounti i serverit ne kompjuterin tend duhet te jene identike me ato te kompjuterit ne server,sikur njeri nga funksionet
te ndryshoje,perfshire ketu edhe ndonje check mark te dialog boxat,lidhja nuk behet
hidhi nje sy Event viewer ditarit te ngjarjeve ne XP per numrin e gabimit dhe tekstin
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 21-01-2004 mė 22:46
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Online.ie
free email servis suporton POP3 , IMAP ,SMTP mail support. vjen me 20MB hapsire ruajtje per emailat
faqja e regjistrimit
http://www.online.ie/registration/index.adp
faqja kryesore
http://www.online.ie/ (butoni signup portokall)
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ke outlook express-i i punes me vjen nje seri prej te pakten 10 emailesh ne dite, te padeshiruara. Shumica e tyre permbajne kete mesazh:
"The message contains Unicode characters and has been sent as a binary attachment."
Di ndonjeri si mund ta heq qafe kete? nuk eshte list server....dergohen nga adresa weird qe une nuk kam asnje lidhje me to...
what can I do?
thanks
Edhe mua me vijne te tilla, por nga ato qe mbarojne me .org ne fund.
check these two out:
irex.org
rockfound.org
You looking for a job? se asaj qe ke ia ke bere naften![]()
Keto emaile jane si pasoje e virusit te ri MyDoom qe ka sulmuar internetin ne fund te Janarit.
Mund te lexoni me shume per virusin tek kjo teme
http://www.forumishqiptar.com/showth...threadid=30544
Me pak fjale dikush qe ka pasur emailin tuaj ne kompjuter eshte infektuar me virusin, dhe virusi eshte programuar qe te dergoje sa me shume emaile tek te gjithe adresat qe gjen.
psh: Nqs une ne kompjuterin tim kam emailin e larsus dhe te kuqalashes.
larsus@larsus.com
kuqalashe@kuqalashe.com
Virusi eshte programuar qe te perdore emailin tim per ti derguar kuqalashes nje email nga larsus. Pra emaili dergohet nga kompjuteri im i infektuar por kuqalashes i duket sikur e ka marre emailin nga larsus.
E njejta gje ndodh edhe me ato emailet e tjera qe duket sikur vijne nga organizata (.org). Ne fakt ato vijne nga nje person qe ka pasur emailin tuaj dhe emailin e organizates ne te njejtin kompjuter te infektuar. Mos ju kushtoni rendesi emaileve dhe hidhini ne kosh se mund te kene ndonje virus te bashkengjitur.
Lexoni ate temen me lart nqs keni hapur ndonje nga skedaret e bashkengjitur dhe keni merak se mos eshte infektuar kompjuteri.
Kuqe, ja morre shpirtin forumit, i ndrron maskat si mbreti grate.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 11-02-2004 mė 14:00
Edi
edi rrofsh....
kuqe me viruse do me japesh mua? kur te vish ne NYC dizinfektohu njeher he te lutma![]()
TBD
Krijoni Kontakt