Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 54 prej 181 FillimFillim ... 444525354555664104154 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 1802
    Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    o muahh se na hoqe trurin e burr na e bere it-tel 1 ne shqiperi. Sa kohe ke me ate kompani? se ata 3 muajt e para ta len shpejtesin 3 fish po te dush ti qe te fusin mir ne rrjetat e tyre. se edhe une kontraten e kisha 1 mb dhe ma linin 4mb. po aq sa ma pordhen mendjen pastaj me shume skisha sesa kisha.

Smile

O Muahhh Shpejtesine Une E Kam 1mb/s Dhe Pjestohet Per 8 Dhe Del 128kb/ S Shkarkimi(downloading) Dhe Kete Punen Per Pjestimin Per 8 E Thashe Vete ... Shifi Pak Pergjigjet E Mija Ne Kete Teme..... Mua Shpejtesia Me Shkon Deri Ne 215 Kb/s Edhe Pse E Kam 1mb/s:8 = 128kb/s:

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    I paska ik zari sot abissnetit ,

Life's too short to remove USB safely.

O jackson e mbushe hdd me filma , ca ben kshu??
    Me vjen te plas me kete albtelekomin!!!!!
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    I paska ik zari sot abissnetit ,

Po, po ... duket
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka Lexo Postimin
    O jackson e mbushe hdd me filma , ca ben kshu??
    Me vjen te plas me kete albtelekomin!!!!!
    Plas-plas !!!
    Hahahaaa ... :P

Citim Postuar mė parė nga frank001 Lexo Postimin
    O Muahhh Shpejtesine Une E Kam 1mb/s Dhe Pjestohet Per 8 Dhe Del 128kb/ S Shkarkimi(downloading) Dhe Kete Punen Per Pjestimin Per 8 E Thashe Vete ... Shifi Pak Pergjigjet E Mija Ne Kete Teme..... Mua Shpejtesia Me Shkon Deri Ne 215 Kb/s Edhe Pse E Kam 1mb/s:8 = 128kb/s
    Franko, me vjen keq te te zhgenjej, por shifra e speedtest-it tend eshte ne bit, jo ne Byte
    Pra aktualisht duhet te pjesetosh 215kb/s (kbit/sek) me 8, qe i bie diku aty tek 27 kB/s (kByte/sek), sigurisht, per ēastin qe ti ke bere matjen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 19-06-2008 mė 21:15
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Citim Postuar mė parė nga Olsir Lexo Postimin
    o muahh se na hoqe trurin e burr na e bere it-tel 1 ne shqiperi. Sa kohe ke me ate kompani? se ata 3 muajt e para ta len shpejtesin 3 fish po te dush ti qe te fusin mir ne rrjetat e tyre. se edhe une kontraten e kisha 1 mb dhe ma linin 4mb. po aq sa ma pordhen mendjen pastaj me shume skisha sesa kisha.
    Une kam pas, kam pare, dhe kam provuar shume ISP, deri tani IT-Tel ka qene me e mira per mua tek pulle si klient familjar (pervec Adanet ku kam pas 10 MB/s )

Citim Postuar mė parė nga frank001 Lexo Postimin
    O Muahhh Shpejtesine Une E Kam 1mb/s Dhe Pjestohet Per 8 Dhe Del 128kb/ S Shkarkimi(downloading) Dhe Kete Punen Per Pjestimin Per 8 E Thashe Vete ... Shifi Pak Pergjigjet E Mija Ne Kete Teme..... Mua Shpejtesia Me Shkon Deri Ne 215 Kb/s Edhe Pse E Kam 1mb/s:8 = 128kb/s
    Ta ka dhene ky shoku pergjigjen ketu poshte

Citim Postuar mė parė nga helios Lexo Postimin
    Franko, me vjen keq te te zhgenjej, por shifra e speedtest-it tend eshte ne bit, jo ne Byte
    Pra aktualisht duhet te pjesetosh 215kb/s (kbit/sek) me 8, qe i bie diku aty tek 27 kB/s (kByte/sek), sigurisht, per ēastin qe ti ke bere matjen

Smile

Citim Postuar mė parė nga helios Lexo Postimin
    pse ti helios mendon se une shkarkoj me 27 kb/s me nje pakete interneti abissnet no limit 1mb/s????????mos ja fut kot

Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Plas-plas !!!
    Hahahaaa ... :P
    Tallu ti , tallu se shkarkon vete me 2 M / S.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •