Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 51 prej 181 FillimFillim ... 41495051525361101151 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 1802
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    ndoshta pastaj i kane dhene edhe shume perparesi asaj zone duke pare dendesine e banoreve aty, gjithsesi mendoj qe duhet te blejne brez nga dikush nga jashte sepse nuk eshte mire te varesh nga nje rival se tek e fundit eshte konkurrent dhe mund te te prishe pune. gjithsesi kam degjuar se po hapen goxha me fibra dhe po investojne goxha ne pajisje.

E po sa kushton ta besh nje karte vetem per internet dhe jo per te folur dini gje.Behet gje per nje Nokia N70...?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Sipas jush kush isp eshte me e mire dhe me e lire ne shqipri?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

abissnet sh.a eshte me e mira dhe me e lira. une e kam 1mps no limit dhe nuk kam pasur asnjehere shkeputje. shpejtesia gjate gjith dites eshte 128 kb/s... ne darke me ka arritur edhe 200kb/s.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    ahahahahahahhahahaha abissnet,me 10 euro nga 1 mb/s te jep 128 kurse kjo imja me 22 mije nga 512 me jep si minimum 512. Abissnet ka 100 shkeputje dita e skane teknike fare qe ta rruajne per klientat. It-Tel per mua eshte me e mira per klinetet shtepiake te pakten.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Shpejtesia e shkarkimit me ka arritur mua deri 138 kb/s me raste, shume rralle eshte nen 60 kb/s dhe asnjehere nen 45 kb/s per linjen time 512 kb/s. Upload konstant asnjehere poshte 400 kb/s, me shume se te gjitha ISP-te ne Shqiperi per linje 512. Linja eshte e shkelqyer, nderprerjet jane shume te rralla pothuajse asnjehere. Une kam 2 muaj qe e kam kete linje dhe jam mese i kenaqur, smbaj mend ti kem marre njehere ne telefon e tu kem thene qe nuk kam internet, apo nuk me punon interneti. Jam shume i kenaqur me kete linje edhe ja u kam rekomanduar shume te tjereve te cilet po ashtu kane ngelur te kenaqur. Mos ja fut kot ti dhe te tjeret pa ditur gje.

Plako, unė nuk e kom provu naj herė kėt linjėn, po e kam provu te njė shoku im, dhe linjėn e shkarkimit e kishte 25 kb/s. Dhe kėshtu e kishte pėrher. Ai pėr 12 orė qe e linte nė shkarkim merrte rreth 1 GB.

Ndoshta varet nga vendndodhja, pasi aty ku banoke ti ka shumė popullsi, dhe ndoshta edhe linjėn e ka perqėndru aty. Ndėrsa ky ēuni qė njoh unė, ka dyqonin mrapa ambasadės amerikane.

Me thėnė te drejtėn u habita prej ktij postimit tat, sepse edhe me tė tjerė qe e kanė provu kėt firmė kanė ngel tė pakėnaqur.

ahahahahahahhahahaha abissnet,me 10 euro nga 1 mb/s te jep 128 kurse kjo imja me 22 mije nga 512 me jep si minimum 512. Abissnet ka 100 shkeputje dita e skane teknike fare qe ta rruajne per klientat. It-Tel per mua eshte me e mira per klinetet shtepiake te pakten.
    Plako abissneti nuk ka 100 shkeputje ne dite, mund tė shkėputet nja dy tre herė nė ditė po pėr aq ja bėjm hallall. Ndėrsa suportin e kanė blozė e pranoj.
    Life's too short to remove USB safely.

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Atje e ka dhe nje shoku im dhe e ka tulle fare, biles atje ai e ka me mire se une sepse ata kane serverat afer disko Calvin. Varet dhe nga priza e atij shokut tat sepse duhet te gjeje nje prize te mire, dmth qe mban ngarkese jo priza koti, sepse une ne fillim tek nje nga prizat e mia e kam pasur gati pergjysem linjen e internetit ndersa qekur nderrova prize e kam tulle fare. Thuaji shokut ta provoje ne prizat e uleta modemin. Une shkarkoj nje film 700 MB me Rapidshare Manager per rreth max 2 ore.

Tani qe jam duke shkarkuar shife shpejtesine:
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 18-06-2008 mė 17:32

Ca fati keni ju cuna , un mezi po mbijetoj me kete albtelekomin e qelbur (dhe paguaj 30000 ne muaj).me ngeli accounti i rapidsharit kot.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Ēa tė tė them Muahhh, unė filmin 700 Mb e marr pėr 1:45. Nuk osht pėr tu anku lol.

Na knoqi Internet Dowload Manager dhe Rapishare akaunti , si dhe mos tė harrojm katzin.
    Life's too short to remove USB safely.

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Me Abissnet e merr ti per aq mer? Po shko ihere ke www.speedtest.net boj i test ene ma trego ca linje ke.

Ja me sa po boj download tani une:

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •