Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 50 prej 181 FillimFillim ... 40484950515260100150 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 1802
    Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Une kam nje salle interneti. Kam qene klienti i 1 (biznes ) qe jam lidhur me ate kompani. E mbajta 1 muaj pastaj e hoqa. Eshte pribret zotit ,me mire abizneti shkeputet 10 Here ne dite po me mire se ajo eshte. Sa per informacion ajo lloj teknologjie ka deshtuar ne Gjermani origjina nga vjen. Kshuqe merre me mend si eshte ne shqiperi , drita jo, rrjeti i amortizuar cop cop etj etj.

Aaa se harrova se ISP duket edhe te suporti qe i behet klientit. Kjo ISP eshte 0 nga suporti. Ke difekt te brendshem , per te heq qafe te thot eshte problem nderkombetar. Ka problem linku nderkombetar te thot ke ti broblem ne PC etj etj arsyetime pa fund.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    o cuna po fitini ndonje linj nga ICC-ja psh 256 100euro per personale pastaj per biznes ka lloj lloj te pakten kur ka nderprerje (1 here ne 6 muaj ) ta thone hapur duro se po e riparojme edhe mblidhni mendjen
    Ere mire mire

E coj wizardin deri ne fund , por te lista e shteteve shqipria nuk eshte.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Provo Union of Kosovo and Albania
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    9
    Ja si e bej une:
    Nuk kam instaluar asnje softver apo driver shtese.
    Ne laptop dhe telefon kam bluetooth, i aktivizoj ne te dyjat bluetoothin. Ne kompjuter te My bluetooth places shtyp search devices in range kur e gjej telefonin tim ja bej pair devices, pastaj klikoj 2 her mbi emrin e telefonit tim dhe aty i shoh sherbimet(services) ne telefon. Klikoj 2 her mbi Dial-up Networking on [emri i telefonit] dhe therras numrin *99# (ky numer sigurisht varet nga operatori i telefonise) lidhem me gprs/edge dhe punon super.
    Kjo eshte e tere procedura

Po , pra ky eshte problemi , kete menyre perdor edhe un por nr eshte *9***#1 , dhe kjo menyre ben ne pc qe kam me modem per kartat si (si ato kartat e gjata qe vihen tek laptopat) , por kur e provoj tek telefoni nuk punon.

Un e dija se kjo linja e korentit ishte e shpejte fare. ( me sa kam lexuar e internet , japonezet arriten deri ne 70 m/s)

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Kompania quhet IT-Tel

Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Shpejtesia e shkarkimit 10-30 kbs, varet nga koha (drek/dark). Linje difektoze/skandaloze. Nuk ia vlen.
    Shpejtesia e shkarkimit me ka arritur mua deri 138 kb/s me raste, shume rralle eshte nen 60 kb/s dhe asnjehere nen 45 kb/s per linjen time 512 kb/s. Upload konstant asnjehere poshte 400 kb/s, me shume se te gjitha ISP-te ne Shqiperi per linje 512. Linja eshte e shkelqyer, nderprerjet jane shume te rralla pothuajse asnjehere. Une kam 2 muaj qe e kam kete linje dhe jam mese i kenaqur, smbaj mend ti kem marre njehere ne telefon e tu kem thene qe nuk kam internet, apo nuk me punon interneti. Jam shume i kenaqur me kete linje edhe ja u kam rekomanduar shume te tjereve te cilet po ashtu kane ngelur te kenaqur. Mos ja fut kot ti dhe te tjeret pa ditur gje.

Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka Lexo Postimin
    Un e dija se kjo linja e korentit ishte e shpejte fare. ( me sa kam lexuar e internet , japonezet arriten deri ne 70 m/s)
    Linja eshte shume e shpejte dhe shume reliable pasi deri tek kabina elektrike lidhja behet me ane te fibrave optike.

Sa per neps bera 5 teste tani per tu treguar sa e shpejte eshte linja ime me IT-TEL 512 kb/s per te cilen paguaj 22 mije lek te vjetra ne muaj.

Shume e ngadalte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    kjo e merr internetin nga proneti me cdi une (me cduket edhe nga IP) gje qe nuk eshte dhe aq gje e mire per nje ISP sepse varet direkt nga nje ISP tjeter. kjo puna e trafikut varet kur e ke bere testin dhe nese realisht te kane dhene 512 sepse mund te te kene dhene me teper. ne zonen tende mund te mos kete ndonje klient tjeter dhe i gjithe brezi qe eshte planifikuar per zonen ku banon ti mund te jete i gjithi per ty. problemi fillon kur ti e ndan ate me kliente te tjere.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    E di shume mire qe e merr internetin nga Pronet, dhe Pronet si ISP eshte shume i mire. Une banoj tek Komuna e Parisit ku banojne rreth 75 mije njerez te tjere. Vetem ne pallatin tim ka rreth 12 veta qe kane IT-Tel. Testin e kam bere ke speedtest.net

Gjithesesi ketu po diskutohet per kompanine dhe une dhe te gjithe te tjeret qe e kane kete ISP qe une personalisht njof personalisht, jane shume te kenaqur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 18-06-2008 mė 09:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •