une perdor msn.com me shume nga keto te treja, por te jeni te sigurte qe te treja keto kompani pergjohen nga Inteligjenca Amerikane keshte eshte me mire qe ne email te mos shkruani gjera qe nuk duhen shkruar.
hotmail
yahoo
te tjere
une perdor msn.com me shume nga keto te treja, por te jeni te sigurte qe te treja keto kompani pergjohen nga Inteligjenca Amerikane keshte eshte me mire qe ne email te mos shkruani gjera qe nuk duhen shkruar.
Une perdori GMAIL dhe ka sherbime me te mira se hotmaili.
Nese doni te dergoni emaila sekret atehere me se miri eshte qe t'i ENKRIPTONI ato.
Jo Negociata, VETĖVENDOSJE
Jo Sharje , POSTIME!!!
Gmail pa dyshim, as qe nuk krahasohet me te tjerat.
Kuptohet qe per emaile te sigurta duhet kriptuar teksti, po nuk besoj se dergojme e marrim informacione kaq te rendesishme sa qe inteligjences ti bejne pershtypje.
Per vete pėrdori dhe msn dhe yahoo, por pėr tė dhėna dhe gjėra mė serioze shfrytėzoj gmail dhe mendoj se gmail ėshtė shum ma i mir se yahoo dhe msn...
plus nga keto te tjerat gmail mund ta shfrytezosh dhe me Outlook dmth, qė te gmail eshte falas, e te yahoo ose msn duhet te besh pagesen qė ta shfrytezosh me Outlook.
HIJA E ZEZĖ
Une perdori hotmail dhe me duket i mire per perdorim, sa eshte i sigurt nuk e di sepse akoma skam pasur ndonje problem.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Asnjere nuk kam kuptuar ku qendron perparsia e gmail...... hapet me ngadale se hotmail ne radhe te pare, e dyta me e rendesishme, ne gmail personalisht me vijne cdo muaj 100-150mesazhe spam..... kam arritur kulme dhe mbi 200email spam. Filtrat e hotmailit per mesazhet spam jane shume shume me te mire. Me ka bere pershtypje kjo gje, ne hotmail zero spam per muaj me radhe......
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
po dhe mua me vjen spam, por shkon direkt tek kartela spam, nuk vjen tek inbox. Dhe sa here qe vjen tek inbox ndonje email qe une e gjykoj si spam bej nje "REport Spam" dhe e fle mendjen.
Ajo qe me pelqen tek Gmail eshte thjeshtesia e faqes, vetem Mail , as reklama asgje. Organizimi i shkelqyer, mundesia per te patur shume account gmail te kontrolluar vetem nga nje account. Psh une mbaj 3 adresa, nje zyrtare, nje si email te forumeve ose siteve ku regjistrohem, nje anonim fare qe nuk dua ta di njeri qe jam une, dhe gmail me jep mundesine ti kontrolloj te gjitha nga accounti im zyrtar, por me lejon qe te dergoj email me adresen qe deshiroj une. Te gjithe llogarite e tjera bejne forward tek emaili im qendror dhe nuk kam nevoje ti hap e ti kontrolloj te gjitha.
Sidoqofte thjeshtesia eshte nje aspekt qe me pelqen shume. Eshte e vertete qe do pak sekonda te hapet faqja ne fillim por pastaj shkon e gjitha vaj.
Per vete perdor te treja po shume rralle perdor yahoo me shume kam gmail dhe hotmail me pelq shume nuk kam preferenca mjafton te bejne ate per te cilen jane krijuar te dergojne e-mail...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ne laptop kam karten e rrjetit
Broadcom 440x 10/100 Integrated Controller
Nepermjet modemit
Billion ADSL USB Modem
lidhem ne internet.
Deri ketu gjithcka ishte ne rregull.
PC im nuk kam bluetooth, prandaj perdor USB bluetooth adapter
ISSCBTA (Bluetooth Class 1 Billionton)
Per drejtues perdor programin
IVT.BlueSoleil.v5.0.5.Build.178
Ne lidhje me bluetooth gjithcka ne rregull.
Por nuk arrij me dot te lidhem ne internet.
Ikona tek taskbar duket sikur karta e rrjetit sikur eshte caktivizuar
Nuk arrij dot te kuptoj cfare ka ndodhur.
Me perpara kur lidhesha ne internet nepermjet ethernet cable, fusja edhe USB bluetooth dhe te dyja ishin funksionale.
Si zgjidhet ky problem?
Ju faleminderit
Pershendetje Te gjithve,une e installova Bluetooth,Por me jep nje problem nuk hapet fare,me nxhjerr nje tabel.do ju lutesha qe te me ndihmonit me nje Bluetooth te saket per laptop."Widcomm.Bluetooth.Software.Drivers.5.1.0.2800.Incl _.License.Patcher_x32_x64"
Me Respect Enea
Postuar mė parė nga FBI
Krijoni Kontakt