Edhe une e kam kete pr.
Shpresoj te na ndihmoje ndonjeri
Ju falenderoj
hotmail
yahoo
te tjere
Edhe une e kam kete pr.
Shpresoj te na ndihmoje ndonjeri
Ju falenderoj
Pėr Yahoo shko tek kjo faqe:
https://edit.yahoo.com/config/delete_user
Pėr Hotmail hap faqen Help dhe kėrko pėr "close account". Hape faqen, shtyp lidhjen go to close account dhe pastaj shtyp butonin close account. Por edhe pa i ndjekur hapat mė lart, nėse nuk e pėrdor llogarinė pėr 30 ditė, ajo mbyllet vetvetiu.
Edi
90 dite...Postuar mė parė nga edspace
![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Flm shume edspace dhe ildushja!
Arrita ti deaktivizoj e-mail kontot(baaaaaaaa kisha nje dynja plot!!!)
Ju uroj cdo te mire
Ildushe,
Llogaria mbyllet po nuk e pėrdore pėr 30 ditė. Tė gjithė mesazhet e ruajtur fshihen dhe hotmail do i kthejė mbrapsh emailet e dėrguar nė atė adresė.
Por, edhe pse llogaria mbyllet, ke 90 ditė afat pėr ta hapur atė pėrsėri me tė njėjtėn adresė. Pra, hotmail nuk lejon njerėz tė tjerė tė zėnė adresėn tėnde tė emailit edhe pse ajo ėshtė e mbyllur.
Edi
Jufalenderoj per ndihmen,ishte ok, po me erdhi me plas qe se gjeta dot vete,ha ha.
Nese pas nje periudhe te caktuar, psh 2 vjecare, duke e ditur fjalekalimin mund te futesh perseri dhe te besh reaktivizimin.Postuar mė parė nga edspace
Kam nje pyetje une: a ka ndonje metode qe te mbyllet se ekzistuari nje adrese, dmth te jete me jovalide, dhe me ate username dikush tjeter shembull te hap nje email te ri? Mundet kjo?
My silence doesn't mean I am gone!
Nje pyetje e imja eshte: mund ti kalojme adresat nga psh@yahoo.it ne psh@yahoo.com ?
Jeta ime, mban emrin e saj..
te dyja kerkesa interesante keto me larte dhe mua me intereson ta di .
Supozojme se dikush me di passwordin e_mailit .E ketu e kam llafin per adresa ne hotmail dhe yahoo. Si mund ta kuptoj nese ky person e hap dhe kontrollon e_mailin tim nga nje kompjuter tjeter nga imi dhe pa dijenine time![]()
Krijoni Kontakt