Nese dhe routeri qe jep sinjal eshte i joti atehere besoj se do e kesh me te lehte me kete menyren ketu :
hotmail
yahoo
te tjere
Nese dhe routeri qe jep sinjal eshte i joti atehere besoj se do e kesh me te lehte me kete menyren ketu :
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
e provova kete.po nuk dha rezultat.si do ja bejm???
Routeri jot eshte? Nese po e ke vendosur ne ndonje pozicion te mire? Nese nuk eshte i joti atehere duhet te ndertosh nje antene per te rritu marrjen e valeve.
routeri eshte i imi.ai eshte ne nje pozicion qe nuk kam ku ta coj vend tjeter dmth nuk e leviz dot.si ndertohet ajo antena qe rrit marrjen e valeve???
si i behete problemit
Ajo qe them une eshte kur nuk eshte routeri jot, ndersa nese eshte i joti atehere duhet te kesh nai problem me antenen. Shif ket videon njehere
Nje shok, me shprehu nje shqetesim.
Pasi kishte ndezur kompjuterin, i ishte shfaqur nje lajmerim se IP adres e kompjuterit po perdorej nga dikush tjeter!
Une i sugjerova ca programe pastrimi dhe parandalimi te infeksioneve te ndryshme, por desha te dij se dri ku mund te shkoj kontrollimi i nje kompjuteri nga dikush tjeter dhe si mund te evitohet ky problem.
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Ajo ska te beje asgje me pastrimin apo me probleme virusesh ajo eshte thjesht nje mesazh qe windows te njofton se nje kompjuter tjeter me ip tende ndodhet ne te njejtin network psh ne te njejtin router ndodhen dy kompjutera me ip 192.168.1.25.
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Une sherbehem ne rrjet nga operatori Ipko, mirepo per tu sherbyer me rrjet wireless duhet rrjet pak me i fort ne te gjitha katet e shtepise. Kan ardhur disa "expert" dhe kane bere nje lidhje ne mes Modemit dhe Router dhe me anen e ketyre te dyjave shfrytezoj rrjetin edhe nuk jam i kanqur me rrjetin sepse ne katin siper ku nuk eshte modemi dhe router nuk ka rrjet fare. router eshte i llojit apple mendoj qe eshte i mire edhe llap topi eshte apple Macbook Air.
A mund te me tregoj ndokush a mund te rregullohet kjo?
Krijoni Kontakt