Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 164 prej 181 FillimFillim ... 64114154162163164165166174 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,631 deri 1,640 prej 1802
    Nese dhe routeri qe jep sinjal eshte i joti atehere besoj se do e kesh me te lehte me kete menyren ketu :
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2010
    Postime
    11
    e provova kete.po nuk dha rezultat.si do ja bejm???

Routeri jot eshte? Nese po e ke vendosur ne ndonje pozicion te mire? Nese nuk eshte i joti atehere duhet te ndertosh nje antene per te rritu marrjen e valeve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2010
    Postime
    11
    routeri eshte i imi.ai eshte ne nje pozicion qe nuk kam ku ta coj vend tjeter dmth nuk e leviz dot.si ndertohet ajo antena qe rrit marrjen e valeve???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2010
    Postime
    11
    si i behete problemit

Ajo qe them une eshte kur nuk eshte routeri jot, ndersa nese eshte i joti atehere duhet te kesh nai problem me antenen. Shif ket videon njehere

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869

Perdorimi i IP!

Nje shok, me shprehu nje shqetesim.
    Pasi kishte ndezur kompjuterin, i ishte shfaqur nje lajmerim se IP adres e kompjuterit po perdorej nga dikush tjeter!

Une i sugjerova ca programe pastrimi dhe parandalimi te infeksioneve te ndryshme, por desha te dij se dri ku mund te shkoj kontrollimi i nje kompjuteri nga dikush tjeter dhe si mund te evitohet ky problem.
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ajo ska te beje asgje me pastrimin apo me probleme virusesh ajo eshte thjesht nje mesazh qe windows te njofton se nje kompjuter tjeter me ip tende ndodhet ne te njejtin network psh ne te njejtin router ndodhen dy kompjutera me ip 192.168.1.25.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Ajo ska te beje asgje me pastrimin apo me probleme virusesh ajo eshte thjesht nje mesazh qe windows te njofton se nje kompjuter tjeter me ip tende ndodhet ne te njejtin network psh ne te njejtin router ndodhen dy kompjutera me ip 192.168.1.25.
    E qe zakonisht ndodhe kur amatoret diku perdorin IP te leshuara nga DHCP serveri, e diku IP statike, pa ndonje plane dhe pa perdorimin e rezervimeve ne DHCP server

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669

Modem dhe Router-Ndihme

Une sherbehem ne rrjet nga operatori Ipko, mirepo per tu sherbyer me rrjet wireless duhet rrjet pak me i fort ne te gjitha katet e shtepise. Kan ardhur disa "expert" dhe kane bere nje lidhje ne mes Modemit dhe Router dhe me anen e ketyre te dyjave shfrytezoj rrjetin edhe nuk jam i kanqur me rrjetin sepse ne katin siper ku nuk eshte modemi dhe router nuk ka rrjet fare. router eshte i llojit apple mendoj qe eshte i mire edhe llap topi eshte apple Macbook Air.

A mund te me tregoj ndokush a mund te rregullohet kjo?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •