Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 159 prej 181 FillimFillim ... 59109149157158159160161169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,581 deri 1,590 prej 1802
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga gazmend73 Lexo Postimin
    Mos u lodh kot duke kerkuar asistence nga Albtelekomi .
    Asnje prej tyre nuk te ndihmon dot .
    Keto jane rutera te prodhuara nga Pirelli dhe qe te funksionojne mire me linjen Shqiptare duhet ti zhbllokosh .
    Une kam zhbllokuar shume nga keto tipe . Per ti zhbllokuar duhet te hapen dhe te ponticelohen me ure ne nje pike egzakte te qarkut .
    Pastaj duhet ti karikosh nje firmware te modifikuar .

Kaq mund te te ndihmoj ne kete hapesire ..

prsh . shoku
    atehere shoku si do ja besh, ti me ndihmon dot? dhe nese po si?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2010
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    atehere shoku si do ja besh, ti me ndihmon dot? dhe nese po si?
    Prsh shoku.

Hidhi nje sy ketij linku qe po te postoj , sepse jam shume i zene me pune dhe nuk mundem te qendroj shume ne internet.

http://www.ilpuntotecnicoeadsl.com/w...d_Solutions%29

http://travis90.forumfree.it/?t=48531409

Kujdes kur te modifikosh ne nivel firmware sepse mund dhe ta djegesh ...!!!!!!!!!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gazmend73 : 05-09-2010 mė 11:57

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Mroma.

Kam mar nje modem Alice Gate VoIP 2 Plus Wi-Fi e keni dhe te ilustrume ne foto.
    Tani posht keni dhe manualin. tani une du me e von ne pune me linjen ADSL te telekomit qe eshte me PPoE, por kur e ndez ajo rrin ne gjendje freeze dhe posht ke dy ikonat e jep me pike cuditese te verdh.
    Cd e vet orgjinal qe kam me duket se eshte vetem per vista dhe jo XP .
    Tani puna dhe muhabeti o a me ndihmon kush si ta vej ne linje me ADSL e linjes shqiptare?
    Ju Faleminderit.

http://www.4shared.com/document/1zgFNmmf/MODEM_PIRELLI_-_MANUALE.html
    Mundohu te hysh ne modem me Ip e tij dhe konfiguroje si BRIDGE.
    dhe pastaj krijo nje lidhje te re PPOE ne kompjuterin tend me Username :Numrin e tel dhe me pass:1

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up IP disa sqarime rreth tyre

Pershendetje antar te nderuar kush nga ju mund te me sqaroj ku osht dallimi mes ip private dhe publike di dhe shpesh i ndegjoj duke e perdorur termin ip reale mund te me sqaroj dikush rreth ketyre dallimet dhe fuksionet gjith te mirat....
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

Prombelm me nje Netgear DG834G-Router

pershendetje a mund te me thoni qfar ka ky Netgear,Kojshiu im ka kete netgear ne shtepi kurse un ne pc kam wirelesin te cilin e marr prej kojshis dhe un pa dashje Futa Cd e ketij Netgear ne pc instalova dhe mu ndal rrjeti,kur shkova te kojshiu pashe te netgear drita e wireles ishte fikur,vetem wireles nuk ben qfar mund te ket..:S:S:s

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    IP adresat Publike jane IP adresat te cilat sherbejn per te Ber routimin e te dhenave ne internet prej Internet service provider tek perdoruesit e internetit dhe anasjelltasose prej internet service provider tek internet serviceprovider tjeter.

IP adresat private jane ato te cilat perdoren ne nje LAN privat psh ne Büro apo Shkolla apo Firma dhe vetem atehere kur deshirojme te lidhemi apo ti shkembejme te dhenat me diken tjeter ne internet kto adresa permes routerit perkthehen ne IP adresa publike ne menüre qe te mund te qarkullojne nepermjet Internetit.

Pra IP adresat private nuk mund te transmetohen nepermjet interneti por perdoren vetem ne LAN apo WAN dmth internt brenda nje rrjeti te mbyllur lokal.

Kurse IP Reale ajo ne realitet eshte IP adresa jote te cilen ti per momentin e perdor dhe te caktohet nga internet service provider.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225
    Oki Dardan e kuptova te faleminderit shummm me ke sqaruar shum mir shum te faleminderit kalo mir..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga heron : 15-09-2010 mė 11:41 Arsyeja: Kam bashkangjitur dhe citimin
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Problem me routerin Siemens.

Pėrshėndetje konektova njė router Siemens qė tė kem wireless network nėpėr gjithė shtėpinė. Routeri u konfigurua dhe gjithcka ėshtė ne regull sa i pėrket konfigurimit, tek Wireles connection ėshtė connected dhe 100% signal sending ndėrsa tek opcioni Internet mrenda nė konfigurimin e Routerit ėshtė Disconected dhe sbėhet dot conect dmth skam internet pse mund tė ndodh kjo? Kam internet konekcion me static ip adress.

Ju flm paraprakisht.
    Sui generis

Si ta kthej posten qe kam fshire

Mundet njeri te me trgoje se si mund ta kthej posten e fshire ne G-Mail ?
    E keqja eshte se i kam fshire edhe nga koshi i G-Mail.
    Me duhen disa dokumenta qe kam fshire patjeter , por nuk di si ti rikthej.
    Faleminderit
    Revolution 1848

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254
    smundesh
    sbesoj

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •