Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 154 prej 181 FillimFillim ... 54104144152153154155156164 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,531 deri 1,540 prej 1802
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-06-2010
    Postime
    94
    Citim Postuar mė parė nga gjaN1 Lexo Postimin
    a mund tė mė tregoni se si te gjej password-at e e-mail-av sepse nje shok i imi ka harruR passwordin dhe i nevojitet e-maili shume
    Faleminderit Shumė pėr ndihmen!!!!!
    Une e kam nji program, vetem jep e-mail dhe per 2min max. 3min te gjen password ne menyre automatike.

Kete mund ta dergoj ne mesazh privat pasi qenka puna keshtu por te lutem mos e shperndaj askund tjeter se mund te kemi probleme me ligjin.

Per me shume me kontakto ne mesazh privat.
    ███████████
    HOLLANDA
    ███████████

init 6 nqs mund ta postosh tlutem ma dergo mua ate tutorial , nuk me duhet te gjej asnji pass por me duhet per te mesuar.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Ta kishin ven te pakten 1000 euro se dhe mbase e besonim

Per me shum shkarko trojan qe do te dergoj me mp futja p0Rdhes K0T

i/e regjistruar Maska e agas
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Nuk e ke sqaruar se ku ndodhet kjo adrese Email-i.Nese email eshte ne MSN rihapja e kesaj adrese eshte e mundur po qe se ti e mban mend pyetjen sekrete(My Secret Question).
    Jetoni pėr Shqipėri dhe vdisni pėr tė.

N.Frashėri

Post wireless selector...

Pershendetje..
    Un kam nje laptop dhe kur e hap wireless selector aty gjenden tri opsione bluetooth te cilin nuk mund tia ndrroj opsionin i cili esht off i dyti wlan te cilen mund ta bej on dhe e treta umts te cilen nuk mund tia ndrroj opsionin..
    a ka mundsi qe ti drroj edhe opsionet e bluetooth dhe umts nese dikush di ather le te pergjigjet. Nese fajet jan qe nuk e kam prog e bluetooth at'her ma sygjeroni ndonje verizion te ri .
    Dhe Flm Per Mirkuptimin...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Per te pasur mundesi te ndrrosh opcionet ne bluetooth ose UMTS ti duhet te kesh nje adapter apo kartel e cila ben pranimin e valeve te bluetoothit, apo nja kartell apo adapter per UMTS dhe me pastaj mundesh te ndrrosh opcionet si te duash
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254
    Ju lutem "GODFATHR" te ma nisni edhe mu nje te till ne mp// Ok I NEED THAT...plzz

E gjitha ėshtė mashtrim dhe virus.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ncncnc sa matrapazi eshte ne kete botė!

Vitin e kaluar nje kinse punetor i nje banke ne TOGO, nje shokut tim ia kishte dergu nje email, ku permbajtja ishte keshtu :

Nje familje me prejardhje shqiptare(mirpo qe jeton ne france) e cila kishte nje pasuri te madhe kapitale ne afrik dhe plus 8 milion dollar ne banken ku punon ky punetori i kesaj banke.

Dhe kjo familje para 6 muajve ka pesu aksident ajror dhe ka humbur jeten e gjithe familja dhe trashigimtar nuk kishte lene kjo familje dhe nese keto para nuk terhiqen brenda nje afati keto para mund ti ndal banka, tash pasi qe je ti shqiptar mundesh mi terhjek keto te holla prej kesaj banke dhe perqindjen prej 40% e marr une dhe pjesen tjeter e merr ti.

Ky shoku filloj te kontaktoj me kete zezakun nga togoja, ia morri te gjitha te dhenat, foton, firmen e bankes ku punonte, filloj te flas me telefon me te per detaje te kesaj marrveshjeje.

Mirpo ky shoku im intelegjent, filloi te ja merr te dhenat te gjitha, numrin e telit, ndersa duke mos i dhene kurfar te dhene ky shoku per veten. Dhe nje dite ky shoku po i thot qe duhet te flasim seriozisht rreth kesaj, dhe i thot se i kam te gjitha te dhenat tuaja nese e zbuloj se ti po ben ndonje mashtrim, kam per te te paraqit ne polici dhe kan per te te arrestuar.

Prej ketij momenti ky zezak i zi, iku dhe me nuk eshte pa askund - d.m.th ishte e gjitha nje mashtrim. Sa e sa matrapazi sot po mundohet me perfitu ne kete menyre idiotesie sa qe eshte bere tregti kjo.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •