Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 15 prej 181 FillimFillim ... 513141516172565115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1802
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Edi dhe mua nuk me del new group sic thua ti, mbase ka te beje me tipin e outlookut, une kam 2002...

Kuqke pa provo kete njehere: File/New/Distribution List
    Shtyp emrin e grupit: kuqka
    add new dhe pastaj ve emailet qe do ose select members per ata qe jane ne network already.....

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    ok, e provova une kete DI po ku me vajti grupi Kuqka tani? say i want to send an email to the Kuqka group, what do i do?

se s'kam kohe ta shoshis vete kete Outlook-un e me marrin per te trashe ca e ca pastaj ndaj ju kemi ju comp guru-ve :-)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Just type Kuqka in the To box ....mos fut emailet e bosave right away, beje prove me emailat tone njehere.....se dhe une s'i mbaj mend mire

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    ok, once again i did as you told me to, nuk ta ndjek me keshillen

...microsoft outlook does not recognize Kuqka thote.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Sapo te nisa nje me test ne subject line, siduket nuk ke klikur save and close kur krijove grupin....

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kuqka dhe Jo-Kuqka

Flisni SHQIP qė tu marrin vesh tė gjithė. Pėrndryshe tema do fshihet.
    Edi

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400

Temen e hapa per hallin tim, jo te lagjes Ed. Qetesohu xhan.

DI-je, nuk me del per qamet. E bera save, apo rrruaj sic i thone ne shqip disa here. Ta shof prape me vone.
    Faleminderit per asistencen/ndihmen/gjendshmerine tuaj.

:-)

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Temat hidhen nė forum pėr tė ndihmuar njerėzit. Nė radhė tė parė ndihmon Kuqkėn qė shtron problemin por nesėr, pas njė jave, muaji, viti tema do jetė kėtu dhe do futet dikush qė ka tė njėjtin problem. Nqs ky person nuk di anglisht, jo vetėm qė nuk do zgjidhė problemin por mund tė dėmtojė edhe kompjuterin.

Ku ėshtė vlera qė forumi tė mbajė njė temė tė tillė? Mos duhet ta fshi unė sapo tė marrė zgjidhjen Kuqka?

Problemet mund tė shtrohen nė anglisht dhe tė zgjidhen nė anglisht nė mijra forume tė tjerė nė internet. Ne qė futemi kėtu, futemi se kemi diēka tė pėrbashkėt, jemi Shqiptarė dhe na pėlqen tė shkruajmė gjuhėn tonė.

Me njerėzit e vėndit ku jetoni, flisni gjuhėn e tyre. Kėtu vriheni pak trurin tė gjeni fjalėt e sakta Shqip.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Citim Postuar mė parė nga edspace
    Temat hidhen nė forum pėr tė ndihmuar njerėzit. Nė radhė tė parė ndihmon Kuqkėn qė shtron problemin por nesėr, pas njė jave, muaji, viti tema do jetė kėtu dhe do futet dikush qė ka tė njėjtin problem. Nqs ky person nuk di anglisht, jo vetėm qė nuk do zgjidhė problemin por mund tė dėmtojė edhe kompjuterin.

Ku ėshtė vlera qė forumi tė mbajė njė temė tė tillė? Mos duhet ta fshi unė sapo tė marrė zgjidhjen Kuqka?

Problemet mund tė shtrohen nė anglisht dhe tė zgjidhen nė anglisht nė mijra forume tė tjerė nė internet. Ne qė futemi kėtu, futemi se kemi diēka tė pėrbashkėt, jemi Shqiptarė dhe na pėlqen tė shkruajmė gjuhėn tonė.

Me njerėzit e vėndit ku jetoni, flisni gjuhėn e tyre. Kėtu vriheni pak trurin tė gjeni fjalėt e sakta Shqip.

Shqiptaret neper komputerat qe kane e shohin cdo dite se ku eshte To apo Subject apo File dhe e dine kuptimin e tyre. Edhe une kam problem kur shume terma te elektronikes qe jam mesuar t'i degjoj anglisht i degjoj ne shqip, por mundohem t'i deshifroj dhe t'i kuptoj pa bezdisur njeri, sepse edhe me pelqen fakti qe disa te tjere me te duruar se une marrin mundimin dhe i perkthejne keto terma ne gjuhen shqipe.
    Pak si shume sensitiv mu duk qendrimi yt ne kete rast po nejse gjithesecili ka gjykimin e tij.

i/e regjistruar Maska e lorina
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Middle Earth- :)
    Postime
    79
    OKAY, une ne shqip nuk did ti them disa fjale si mouse, ose left click.. Te me falin ata qe lexojne.. do mundohem ta shpjegoj..
    Kuqka,

kur je ne Outlook, ne te majte a ke Folder List hapur ku ke ne radhe te gjitha dosjet.. Atje duhet te jete Contact ne radhe. Shko dhe kliko me anen e majte te mouse.. Ke nje mundesi te shtosh new folder.. Krijoje kete folder me emrin "Shqiptaret"..
    Kur ti do nisesh email ty te hapet nje kuti, apo jo?? ne krahe te djathte te thote Contacts.. ngaqe ti e ke shtuar ate kontakt mund te shkosh atje dhe tek shigjeta e vogel do klikosh dhe do shikosh opption Shqiptaret.. .. dhe atehere u zgjedh ate mundesi dhe nis te shkruahs mesazhin..
    me thuaj ne qofte se edhe keshtu e rregullon..

lorina
    I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •