Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 144 prej 181 FillimFillim ... 4494134142143144145146154 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,431 deri 1,440 prej 1802
    i/e regjistruar Maska e dori_85
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Postime
    20
    falemiderit per zgjidhjen... un ju kam shkruar per nje zgjidhje dhe jo per bukur shkrim.

her tjeter qe do shkruaj do ta shkruaj bukur shkrim dhe me pas te ma merni njer ne goj te gjith

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    Citim Postuar mė parė nga dori_85 Lexo Postimin
    falemiderit per zgjidhjen... un ju kam shkruar per nje zgjidhje dhe jo per bukur shkrim.

her tjeter qe do shkruaj do ta shkruaj bukur shkrim dhe me pas te ma merni njer ne goj te gjith
    kurse ne ty t gjithe, do t japim nje rrocke ballit!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga dori_85 Lexo Postimin
    LoL....

Ti mire qe qenke kokrra e palles ne zanatin tat... po paske edhe fantazi gay.

Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Postime
    20
    me kalo njer plaken ta tregoj un se sa gey jam

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    o kokrra injorantit, ik mo lexo ndonje liber andej dhe mos fol budallalliqe ketu se le nam, e mos i fol cunave ne ket menyre, se jane keta qe rrine e u japin zgjidhje dhe ndihme atyre qe kane nevoje, por jo ty qe vjen e na ben pyetje budallenjsh.......
    Aldi Shuli

Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Postime
    20
    Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    o kokrra injorantit, ik mo lexo ndonje liber andej dhe mos fol budallalliqe ketu se le nam, e mos i fol cunave ne ket menyre, se jane keta qe rrine e u japin zgjidhje dhe ndihme atyre qe kane nevoje, por jo ty qe vjen e na ben pyetje budallenjsh.......
    po ti cpate qe hyn si krushku ne dasem
    apo ske faj se e ke te shkruar te mbiemri

i/e regjistruar Maska e Eni Kokalari
    Anėtarėsuar
    16-06-2010
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    29

Angry Sinjali i modem ndėrpritet ēdo 3-4 orė

Pershendetje te gjitheve!!!
    Kam nje problem me modemin sepse nderpritet sinjali rreth cdo 3-4 ore por une lė programe ose lojra ne shkarkim me bittorrentin dhe iki ose fle gjume(naten),por kur kthehem e gjej sinjalin e internetit te nderprere dhe detyrohem ristartoj modemin per te ardhur sinjali prape!!!!A ka ndonje program a skript ose cfaredo qofte qe sa here qe te nderpritet sinjali i internetit modemi te ristartohet automatikisht? ose ndonje program qe ta vendos une se sa here te ristartohet modemi dhe ne cfare ore?

Shume Faleminderit n.q.s me ndihmoni sepse nuk po e duroj me dot Albtelekomin!!!
    "The more quieter you become, the more you are able to hear..."

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Fajin mund ta ket modemi..... me mire i bie ta nderrosh
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-08-2004
    Postime
    18

kuptohet se megjithat ngarkesen e bene bittorent

ky program qe e perdor ti per mu eshte katastrof.por qe shumices i pelqen te shkarkojne programe a filma a muzika permes keti programi . mjeshtrit e kompjuterit apo sowtverev a hardwerev te ndryshme kane kriju gjera te tilla e qe e zbusin veshtersin e klienteve per shkarkimin nga interneti . sido qe te jet keso programesh ka shume po ka edhe te atill qe jane te licencuara p.sh. te blesh film me pare , apo muzik e kenge single a programe .jane programe qe nuk ngarkojne kompjuterin . e tjeter mundet me thon se eshte pirateri .
    per sa i perket utorent,apo bitorent, etj .kete te parin une e kam perdor dhe se nuk kam par se diqka eshte me e ngadalshme se ky program .
    per sa i perket qashtjes tende per mos me tu nderpre rrijeti gjat shkarkimit mere instaloje programin ARES gjeje nje me te mire .se ka ndodh qe mbas 1 dite mbasi mka ardhe rryma ka fillu perseri me shkarku automatikisht po aty ku ka mbet p.sh.nga 5 m bajt sa ka kenga nga 3 mb fillon me shkarku .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    zwitzerland
    Postime
    29

ku ėshte ndihma

me dit po edin krejt po nuk po tregon askush kjo e keqe ne forum

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •